• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Sizin ürünleriniz kargolandi mi veya teslim edildi mi?Son zamanlarda Karaca ve Madam Coco berbat tecrübeler yaşatıyorlar bana açıkçası hala hazırlanıyor görünüyor kargo.Ne hazırlıyorlar sıfırdan mi uretiyorlar anlamadım ki?
Selam, mesajlarınızı yeni gördüm. 4 kupa söylemiştim bende. Benim kapıya geldi ancak hem hafif geldi hem de içinden ses geliyordu. Teslim almadan iadeye gönderdim.

Kavrum tarihi vs yok değil mi üzerinde. Markayı hiç bilmediğimden soruyorum.

Birde markanın espressosu nasıl, misafire sütlülüler içi gider mi :) Yarın kalabalık msaifirlerim var elimdekileri harcamak istemiyorum :)
marka kronotropun yan chari yanlış bilmiyorsam. Daha önce aldığım kahvelerde fena değildi.

Kavrum tarihi vs yok değil mi üzerinde. Markayı hiç bilmediğimden soruyorum.

Birde markanın espressosu nasıl, misafire sütlülüler içi gider mi :) Yarın kalabalık msaifirlerim var elimdekileri harcamak istemiyorum :)
Espressosu klasik espressoya uygun ve görece iyi. Daha önce migrostan almıştım oradan biliyorum. Kavrum tarihleri yazıyor bu arada üstünde. Pek yakın tarihli olmuyordu normalde, Guji yakın olduğu için paylaştım. Peru da almıştım Temmuz kavrum çıktı mesela.

Görüntü olarak bir probleme denk gelmedim, tadım yapmadım çünkü hastayım ve tad almam yok şu an :)

Espressosu klasik espressoya uygun ve görece iyi. Daha önce migrostan almıştım oradan biliyorum. Kavrum tarihleri yazıyor bu arada üstünde. Pek yakın tarihli olmuyordu normalde, Guji yakın olduğu için paylaştım. Peru da almıştım Temmuz kavrum çıktı mesela.

Aromada gül kendisini belli etmeye çalışsa da geriden geliyor gibi bir hissiyat aldım ama sıcaktan ılığa kayısı,şeftali dolu dolu geliyor.Asidite belirgin,sulu sulu bir hissiyat var ancak asla gelişmemiş bir tat olarak değil ya da ekşilik gibi değil,kararında,asitide tatliliktan daha belirgin açıkçası bitişe doğru hafif buruklaşsa da keyifli bir bitişi var.Kahveyi sevdim açıkçası 😊

The Whirl Guji whole bean yazan paketten sipariş vermiştim öğütülmüş gelmisti iade etmedim.İki paketi de açınca aynı kahve olduklarını yeterince incelemedigimi fark ettim.Burr geometrisi farkını en net deneyimlediğim kahve oldu açıkçası, öğütülmüş gelen paketteki demlemelerimde çok farklı bir gövde hissiyatı sezmistim.Aroma ve berraklık kesinlikle öğütülmüş gelen pakette daha belirgindi.Kendi öğüttüğüm pakette ise gövde daha belirgindi,tatli-dengeli tipte bir lezzet profili vardı.İki fincan da kesinlikle çok keyifliydi,tadım notalarindan kakaolu puding daha baskın gibi geldi bana ama daphne tarzı bir kakaolu puding,damağı yormayan dengeli bir kahve.Deneyip de geçer not vermediğim tek cekirdek sanırım Peru San Fernando oldu.Tatlılığa çok meyilli fincanlar elde ettim,"beni uyandır" kahvesi arayanların ilgilenebileceği tarzda bir kahve ama daha keyiflisini mutlaka icmişsinizdir.
Guji yani Kronotrop Korcha Natureli ben beğenmiştim,kavrum tarihleri genelde pek yakın olmuyor evet.Elinizdeki Huabal ise onu da sevmiştim ancak San Fernandoyu bir türlü sevemedim.Denemek isteyen arkadaşlar var işte indirimli fiyatlar denk gelirse kesinlikle bir şans vermeniz gereken çekirdekler diyebilirim.

Ahım şahım bir indirim olmasa da a4 kahve de tüm alışverişlerde %15 indirim var.Cafec filtreler de buna dahil,epeydir indirim görmediğim bir ürün olduğu için paylaşmak istedim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kahve demlerken kullanmak için ibrik almak istiyorum. Sıcak suyu içine döküp onunla demlemek istiyorum. V60 yaparken pitcher'ıma su döküp onunla yapmaya çalışıyorum. Var mı uygun fiyatlı bir ibrik önerisi olan. Ya da hangi isimle aratmam lazım. Dripper desem V60 lar da çıkıyor çünkü.

Geri