• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Mesajıma neden agresif bir şekilde yaklaştığınızı anlayamadım. Arkadaşın bahsettiği fiyatı herhangi bir sitede bulamadığım için link istemiştim. Ki makul olanda fırsat paylaşımı yapılan mesajda link belirtilmesidir.
Çok da agresif değil, pasif-agresif denilebilir. Alınganlık yapılacak bir şey yok bence.

Mesajımı gören arkadaşlar benim mesajımı da agresif bulmuşlar, saygı duyarım. Hiç öyle bir niyetim yoktu halbuki. Ancak gelen cevap sizlerin de kabul edeceği gibi alay-vari olunca kurdum biraz kafamda.:) Neyse niyetim anlaşıldığına göre konuyu takip eden arkadaşlara gereksiz bildirim gitmesin daha fazla.

Gece gece 624 lira daha harcadık. Halbuki artık ekipman alımı yapmayacağıma dair kendime söz vermiştim. Yine duramadım sözümde. 😀😀
Alsam mı almasam mı bilemedim, elim butona bir gidiyor bir geliyor. Satıcıdan dolayı değil de, gece gece 624TL vermek istiyor muyum diye düşünüyorum.😅
624 + kargo mu yoksa toplam mi 624?
Bende 529 + 123 + 192 olarak görünüyor. Ayrıca satıcısı da Astra olarak görünüyor. Dün akşam da böyleydi bende.

Geri