• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

nasıl fark ediyor hocam
Psikolojik etki de olabilir emin değilim ama düz taban demleyici ile sanki kahvenin her noktasına aynı kuvvetle dokunuyor gibi hissediyorum suyun. Bir de Japon abilerin videolarındaki gibi hava yastığı kıvamında (özellikle kömür kavrum çekirdeklerle) pof pof Osmotic demleme yapma teşebbüslerim (henüz 10-12 demleme ya yaptım ya yapmadım) çok keyif verdi bana. Yada bilmiyorum V60 tekniğinden usandım :rolleyes:

İşte markette herkesi ihtiyacı yokken 5er 5er yağ, şeker aldıran entry bu. 5 gündür millet filtreydi kulaktı derken perişan oldu. Sizi halkı sebepsiz galeyana getirmekten Cimere şikayet edeceğim😁

100'lü poşetliler de bence bozdu. Kaç farklı kahve demledim hepsi 2:50-3:00 arası demleniyor.
Yatak düzgün, toz yok bir şey yok 3 dakika sürüyor. Farklı kavuruculardan 7-8 farklı kahve demledim aynı paket 100'lü japondan, hepsi aynı sürede demleniyor neredeyse. Mecbur tek döküş yapıyorum hepsini ki 3 dakikanın altına düşebileyim. Son döküşten sonra kalan 30 ml su 1 dakikada falan akıyor. Saniyede 0.5 ml düşüyor. :D Kavanozdaki cold brewi süzüyormuşum gibi tıkanıyor kavurucu ve kahve fark etmeksizin hepsi böyle.
Eskiden böyle değildi 100'lü japonlar.

İşte markette herkesi ihtiyacı yokken 5er 5er yağ, şeker aldıran entry bu. 5 gündür millet filtreydi kulaktı derken perişan oldu. Sizi halkı sebepsiz galeyana getirmekten Cimere şikayet edeceğim😁
Lütfen ateş etmeyin. Ben sadece 100lü bol poşet kullanıcısıyım :) Kulağımızın arkası kalmıştı bi ona da el atalım dedim

Şimdi kulakçıklı filtreyle null-uraga demlerim
20/330 oranla 2:32 sürede bitti. Kavrum 6 günlük ve anaerobik olduğundan incede öğütmüştüm halbuki(: Bence bu kulakların üzerine çok gidiyoruz, vakti zamanında benim oyumla vergisini vermeyen kişinin oyu bir mi diyen Aysun Kayacı gibi, kıymeti yıllar sonra anlaşılmasın?

Ama benim içinde yeni oldu bu deneyim. Linçlenenler listesine kulakçıklı harioda eklendi (:

Geri