• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Ally seçkisi %30 indirime girmiş, geçtiğimiz aylarda aylık alımda tercih etmemiştim ancak deneyen üyelerden düşüncelerini rica edebilir miyim? Tetra in roastery
İki kahve için görüşlerimi paylaşayım:
Ben natural kahveleri seviyorum, Konga da filtrede meyvemsi tatlarıyla çok hoşuma giden bir natural kahve oldu. Aquıares birçok kişi tarafından çok beğenildi fakat bana sıradan bir anaerobik kahve gibi geldi, yani sıradan anaerobik tatlar dışında spesifik notalara ulaşamadım.

Ally seçkisi %30 indirime girmiş, geçtiğimiz aylarda aylık alımda tercih etmemiştim ancak deneyen üyelerden düşüncelerini rica edebilir miyim? Tetra in roastery
Konga her gün kahvesi oldukça beğendiğim bir tercih.

Costa Rica Aquiares e ben bayıldım. Bana sıradan anaerobiklerden farklı geldi. Nestle ile ve daha nötr e yakın su ile yaptığımda çok farklı sonuçlar alabildim.

Asidite parlaklık konusunda Opalaca güzel bir kahve. Ben damak tadı olarak çok tercih etmiyorum. Ama üzmez bence.

Atzumpa nereye çekersen oraya giden bir kahve. Kötü demlenirse üzebilir belki. Ama iyi dengeli demlemede buram buram kırmızı elma ve sululuğunu yakaladım.

Bence güzel set FP olarak uygun. Gerçi artık ne uygun ben de bilmiyorum.

Rekrow'u kaçırdığıma üzüldüm. Önümüzdeki maçlara bakacağım.
özellikle Rekrow bakıyorsanız bir şey diyemem, ama hem fiyat olarak hem de kullanışlılık olarak uygun bir şey sorarsanız portatif kamp ocakları çok iyi. Özellikle Nurgaz'ın kendinden çakmaklı ocak başlığı harika. Ben pikniklerde kullanıyorum, çok memnunum. Ama sürekli mutfakta tezgahın üzerinde durabilecek kadar estetik sayılmaz.

Herkese selam,

Enplus'ın sattığı ürünlerde %30 ve hatta bazı ürünlerde %30 üzerinde indirimler var.
kahve makinesi, mokapot vb. bir çok üründe indirim mevcut.

Geçen amazon'dan aldığım 5x40 lı kutu hario v2 filtreler 100luk poşetlerden daha dayanıksız. Şöyle ki en son filtreyi kaldırıp çöpe atacakken patladi ve karafa kahve döküldü. Haliyle kahvenin tadi da cortladı. Ne güzel kasuya demlemiştim :/ Aklınızda bulunsun.

Yaz geldi. Yok mu şöyle güzel meyvemsi tatlari ortaya çıkaracak cold brew tarifi? :)
Ben dün Coffee Friend Zone'dan Ethiopia Sidama Bensa Gatta Farm Natural ile bir cold brew yaptım. Kavanozun içine direk 50gr kahve x-pro ile 2.5.0 klik'te öğüttüm. French press'den daha kalın gibi düşünülebilir. Oda sıcaklığında 500gr hayat su ekledim. 24 saat buzdolabında bekletip v60 kağıt filtresinden geçirip filtreledim. Sonuç olarak; meyvemsilik ve tatlı asiditesi olan acılık veya bitterlik barındırmayan bir kahve oldu. :)

50gr kahve
500gr su - Hayat Su
X-Pro 2.5.0 klik
24 saat buzdolabında beklet
Kağıt filtre ile filtrele

Ben dün Coffee Friend Zone'dan Ethiopia Sidama Bensa Gatta Farm Natural ile bir cold brew yaptım. Kavanozun içine direk 50gr kahve x-pro ile 2.5.0 klik'te öğüttüm. French press'den daha kalın gibi düşünülebilir. Oda sıcaklığında 500gr hayat su ekledim. 24 saat buzdolabında bekletip v60 kağıt filtresinden geçirip filtreledim. Sonuç olarak; meyvemsilik ve tatlı asiditesi olan acılık veya bitterlik barındırmayan bir kahve oldu. :)

50gr kahve
500gr su - Hayat Su
X-Pro 2.5.0 klik
Denicem hocam çok teşekkür ederim ilginiz için (:

50gr kahve
500gr su - Hayat Su
X-Pro 2.5.0 klik
2 oldu bu tarife benzer (gramı azaltıp) cold brew yapıyorum on numara. Tekrar teşekkürler (:

Rossmann makine tipi filtre, hem de 100'lü 27.5 TL. Tchibo'nun 80li filtresinin 50 TL olduğunu düşününce, çok çok iyi fiyat. Akış olarak Tchibo filtresinden biraz daha hızlı.

Tükenmiş sanırım rossmann filtre kağıdı

Mesajıma neden agresif bir şekilde yaklaştığınızı anlayamadım. Arkadaşın bahsettiği fiyatı herhangi bir sitede bulamadığım için link istemiştim. Ki makul olanda fırsat paylaşımı yapılan mesajda link belirtilmesidir.
Agresif mi? :D Herkes çok alıngan ya forum detoksuna mı girsem napsam, sizin "Link?" yazmanız bence daha agresif, size burda diyip link atmış nasıl kafanızda kurup agresif düşündünüz

Agresif mi? :D Herkes çok alıngan ya forum detoksuna mı girsem napsam, sizin "Link?" yazmanız bence daha agresif, size burda diyip link atmış nasıl kafanızda kurup agresif düşündünüz
Tıklayana kadar ben de öyle diyordum😂

Geri