• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Pepisky Zamanlayıcılı Dijital Kahve Tartısı LED

317 tl satılıyor. Alıp almamak arasında kaldım
Böyle bir tartıya ihtiyacım var. İyi midir acaba ?

Geçen hafta amazondan 4 tane söylediğim ucuz kahve fincan takımı gümrüğe takıldı. Anladığım kadarıyla gelemeyecek de.

benim bugün geldi ama 1 tane söylemiştim. şöyle kısaca bir baktım, akşam daha detaylı bakabileceğim.ilk görüntü gayet iyi. paylaşım için teşekkür ederim @Go_Master
Ben de bir adet sipariş vermiştim cumartesi günü elime ulaştı. Fiyatına göre oldukça başarılı geldi. O kalın cidarlı espresso fincanları gibi olmaz tabii ki ama iş görür, ya da Türk kahvesi fincanı olabilir.

Ben de bir adet sipariş vermiştim cumartesi günü elime ulaştı. Fiyatına göre oldukça başarılı geldi. O kalın cidarlı espresso fincanları gibi olmaz tabii ki ama iş görür, ya da Türk kahvesi fincanı olabilir.
espresso zaten kısa sürede içilen bir içecek. ben maksimum 2 dakikada hüpletiyorum heralde :D hadi en fazla 5 olsun. bu kadar sürede içilen bir içecek için kalın cidarlı espresso fincanlarına gerek var mı? tartışılır. ben biraz daha olmadığını düşünenlerdenim.

Almayın şu şeyi. 2..3 sefer kullanırsınız bilemediniz 10. Zevk bitti. Ürün çöp.

Pardon 2.el diyeyim. Yakışmadı tabir.

Clever denen bu alet demleme becerisi sorunlarını yok ederek size her defasında makul bir içim sunacak öyle mi? hihhihh. Kahveseverin zekasına hakaret olarak tarihteki yerini alabilir

Son düzenleme:

Clever denen bu alet demleme becerisi sorunlarını yok ederek size her defasında makul bir içim sunacak öyle mi? hihhihh. Kahveseverin zekasına hakaret olarak tarihteki yerini alabilir
nedir bu şiddet bu celal 😅 iş yerinde v60 ile uğraşmak yerine mantıklı bence, bu kadar gömmeyelim lütfen, hemde henüz kullanmak nasip olmamışken😂

Dostum immersion demleme hakkında buradan bilgi alabilirsin. Burası senin için yeterli.

espresso zaten kısa sürede içilen bir içecek. ben maksimum 2 dakikada hüpletiyorum heralde :D hadi en fazla 5 olsun. bu kadar sürede içilen bir içecek için kalın cidarlı espresso fincanlarına gerek var mı? tartışılır. ben biraz daha olmadığını düşünenlerdenim.
Kalın cidarın sebebi sıcaklığı koruması değil, sıcaklığı hızlıca içilebilir bir noktaya getirmesi... Espresso da söylediğiniz gibi hızlı içildiği için kalın cidarlı porselen fincanlar daha ideal...

Kalın cidarın sebebi sıcaklığı koruması değil, sıcaklığı hızlıca içilebilir bir noktaya getirmesi... Espresso da söylediğiniz gibi hızlı içildiği için kalın cidarlı porselen fincanlar daha ideal...
Yanısıra, kalın cidarın tat duyusuna etki ettiğini de sanıyorum. Bende o şekilde en azından. Olumlu bir etki.

Geri