şahsen benim de ihtiyacım yok 6 adet ödeme bekliyor kararsızım hediye edicek kimsem olmadığı için büyük ihtimalle almıyacağımÇok iyi bilgi teşekkürler.. 6 tane aldım ben de ihtiyaç yok ama eşe dosta hediye edilir en kötü![]()
2 adetten fazlası için gümrük vergisi ödemek durumunda kalırsınız. Bilginiz olsun.Çok iyi bilgi teşekkürler.. 6 tane aldım ben de ihtiyaç yok ama eşe dosta hediye edilir en kötü![]()
gümrük vergi ücretini amazon zaten peşinen hesaplayıp almıyor mu?
75 Hopi varmış, 100 daha geldi. Bir de yüzde 21 indirim ile şunları 247 TL ye aldım. Bilgi için teşekkürler.Hopishop ta %21 indirim var ayrıca anasayfada çıkan sürprizi seç kısmından hopiyi seçince 100 paracık verdi
Paper dan daha önce aldığım kahveden pek memnun kalamamıştım , yada ben demleyemedim belki de. Son zamanlarda alıp denediniz mi acaba yorumunuz ne yönde ?75 Hopi varmış, 100 daha geldi. Bir de yüzde 21 indirim ile şunları 247 TL ye aldım. Bilgi için teşekkürler.
Paper dan daha önce aldığım kahveden pek memnun kalamamıştım , yada ben demleyemedim belki de. Son zamanlarda alıp denediniz mi acaba yorumunuz ne yönde ?
Geçtiğimiz indirimde el mirador almıştım. Kavrum gayet güzeldi, oldukça beğendim.Paper dan daha önce aldığım kahveden pek memnun kalamamıştım , yada ben demleyemedim belki de. Son zamanlarda alıp denediniz mi acaba yorumunuz ne yönde ?
Aslına bakılırsa Paper, isminden bahsettirecek kavrumlar yapmıyor bence. Önceki 2 alışverişimde çok memnun kalmadım açıkçası. Ben alıp buzluğa atacağım, konu komşu gelirse veya kahve yokluğuna denk gelirse kullanacağım. Paketi 82 liraya denk geldiği için çok önemsemedim. Maalesef Paper kendini tüketici nezdinde bu konuma düşürdü; ilk açıldığındaki olumlu güzel haberlerden yoklukta gideri var seviyesine indi.Paper dan daha önce aldığım kahveden pek memnun kalamamıştım , yada ben demleyemedim belki de. Son zamanlarda alıp denediniz mi acaba yorumunuz ne yönde ?