• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

4 tane için kart bilgisi girerken kaçırdım :( üzücü. İnşallah tekrar gelir... Alana hayırlı olsun 🙏

gümrük vergi ücretini amazon zaten peşinen hesaplayıp almıyor mu?

Aynı üründen çok sayıda alımlarda kontrol eden memurun insafına kalıyor, bu işin ticaretini yaptığınızı düşünüp ek vergilendirmeye tabi tutulabilirsiniz. Arkadaşların kast ettikleri o. Amazon normalde bireysel olarak ithal ettiğiniz ürünlerin yasal mevzuattaki oranına göre otomatik hesaplar ama aynı üründen çoklu alımlarda böyle bir risk oluyor.

Yukarıdaki uyarıları dikkate almakta fayda var. Geçen yıl uygun fiyatlı olduğundan 3 paket AeroPress filtresi almıştım.2 paketten fazla olduğu için iptal etmek durumunda kaldım. Daha sonra da aynı fiyattan alamadım.

Hopishop ta %21 indirim var ayrıca anasayfada çıkan sürprizi seç kısmından hopiyi seçince 100 paracık verdi

Ekli dosyalar

• Screenshot_20221221_113349_com.boynergrup.hopi_edit_146390149441724.jpg
    Screenshot_20221221_113349_com.boynergrup.hopi_edit_146390149441724.jpg
    72.9 KB · Görüntüleme: 253
Japonya üretimi Hario V60 100'lü filtre 63 TL Amazon'da. Diğer sitelere göre gayet uygun fiyat. Ayrıca Hopi üzerinde de ilk Amazon alışverişine özel 350-70 kodu mevcut.
Amazon

Hopishop ta %21 indirim var ayrıca anasayfada çıkan sürprizi seç kısmından hopiyi seçince 100 paracık verdi
75 Hopi varmış, 100 daha geldi. Bir de yüzde 21 indirim ile şunları 247 TL ye aldım. Bilgi için teşekkürler.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-12-21-12-23-37-29_4feaac401370b320ae410d2d34a66ed6.jpg
    Screenshot_2022-12-21-12-23-37-29_4feaac401370b320ae410d2d34a66ed6.jpg
    53.9 KB · Görüntüleme: 191
75 Hopi varmış, 100 daha geldi. Bir de yüzde 21 indirim ile şunları 247 TL ye aldım. Bilgi için teşekkürler.
Paper dan daha önce aldığım kahveden pek memnun kalamamıştım , yada ben demleyemedim belki de. Son zamanlarda alıp denediniz mi acaba yorumunuz ne yönde ?

Paper dan daha önce aldığım kahveden pek memnun kalamamıştım , yada ben demleyemedim belki de. Son zamanlarda alıp denediniz mi acaba yorumunuz ne yönde ?

Paper dan Hopi ile bir kaç alışverişim oldu. En son Brazil Sitio De Serra almıştım oldukça beğendim. Rengi biraz koyu gibi dursa da tadımda bitterlik almadım. Tadım notlarını özellikle çilek ve karamel net aldım. Dün indirim ve paracık ile 2 paket daha sipariş ettim.
Daha önceden de Burundi Nemba ve Rwanda Muhondo almıştım. İkisinden de memnun kalmıştım. Rwandayı daha çok sevmiştim.

Geçtiğimiz indirimde el mirador almıştım. Kavrum gayet güzeldi, oldukça beğendim.

Aslına bakılırsa Paper, isminden bahsettirecek kavrumlar yapmıyor bence. Önceki 2 alışverişimde çok memnun kalmadım açıkçası. Ben alıp buzluğa atacağım, konu komşu gelirse veya kahve yokluğuna denk gelirse kullanacağım. Paketi 82 liraya denk geldiği için çok önemsemedim. Maalesef Paper kendini tüketici nezdinde bu konuma düşürdü; ilk açıldığındaki olumlu güzel haberlerden yoklukta gideri var seviyesine indi.

Pepisky Zamanlayıcılı Dijital Kahve Tartısı LED

317 tl satılıyor. Alıp almamak arasında kaldım

Geri