• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Merhaba. bir ihtimal başka bir arkadaş tarafından kullanılmış olabilir.
Koşullar kısmına şimdi baktım, kitap kategorisi ile ilişkili bir kısıt gözüme çarpmadı.
Önemli 2 detay;
- amazon tarafından satılan & gönderilen ürünler için,
- amazon mobil'den ilk kez alışveriş yapan müşteriler için geçerliymiş. bu ikisinden birisine takılıyor da olabilirsiniz.
Teşekkür ederim.

Fırsat olup olmadığından emin değilim. Kargo vergi vs dahil 145 TL' ye geliyor. Beğenmezsem güzel bir hediye olur :coffee:

Bitmiş bile :/

Fırsat olup olmadığından emin değilim. Kargo vergi vs dahil 145 TL' ye geliyor. Beğenmezsem güzel bir hediye olur :coffee:

Üzüldüm bunu kaçırdığıma 🚬 hoşmuş

Üzüldüm bunu kaçırdığıma 🚬 hoşmuş
stokta var şu an, 85tl..

Ben de aldım, teşekkür ederim

Fiyatı çok iyiydi, teşekkürler bilgi için satın aldım.

İnanılmaz bir bilgi gerçekten. 140 oluyor diye vazgeçmiştim. Bunu görünce 6 tane alayım dedim ama 4 kaldı yazdı. 4 ondan 2 de kupa söyledim. Teşekkürler bu bilgi için.

Geri