Toplam 4 oldukBende katılmak isterim. Renk belirtebilecek miyiz?
Ben kullanıyorum, harikalar. Bir art vereyim hatta![]()
Yer olursa Air S + Holder alabilirim
Ben alabilirim.Porselenlerin çok sık kırılması nedeni ile resin model almaya karar verdim. Maalesef resin modelde sadece s boyutu var. Bu şartlarda almak isteyen bana özel mesaj gönderebilir istanbul beyoğlu veya bakırköyden elden alabilirler diğer illere kargo alıcı ödemeli gönderebilirim
Sanırım black friday (%20) indirimi 1 saat sonra bitecek. Hala düşünen varsa, acele etsin.Çok geç gördüm mesajları ama,
Hala alınabiliyorsa Air S + Holder alabilirim.
İzmirdeyim.
2 paket sizin için uygun olabilir ise dahil olabilirimHopishopta Cafec Traditional 6 paket 370₺ ye geliyor. İstanbuldan ortak olmak isteyen olur mu?
Olur benim icin belki daha taliplisi çıkar2 paket sizin için uygun olabilir ise dahil olabilirim
Ben de 2 paket alabilirim.Olur benim icin belki daha taliplisi çıkar
1 paket de ben alabilirim.Olur benim icin belki daha taliplisi çıkar
Son paketi de ben aldım mı tamamdırOlur benim icin belki daha taliplisi çıkar
Ben de 2 paket alabilirim.
1 paket de ben alabilirim.
Son paketi de ben aldım mı tamamdır![]()
6 paket söyledim bir 5 paket daha söylebilirim o da 341₺ tutuyor Hoşgeldin indirimi olmadığı için. Ben İstanbul Avrupa yakasındayım, kargo pek makul olmayabilir amaO kadar talip var ise paylaşmak güzeldir bir pakete daha düşürebilirim kendimi başka bir arkadaş daha yararlanırım der iseOrtak noktada buluşup almak daha sağlıklı olur nacizane tavsiyem arkadaşımız pişman olmasın sonra bu kadar kişi ayrı ayrı mı vereceğim diye
![]()