• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Paşabahçe forum İstanbul avm deki dükkanında 60tl ye mi ne satıyor ayni 3 lü cortado bardağını. Aynı zamanda amazon da indirime ara sıra giriyor ve 29tl civarına satılıyor. Garip bi satış stratejileri var.

Porselenlerin çok sık kırılması nedeni ile resin model almaya karar verdim. Maalesef resin modelde sadece s boyutu var. Bu şartlarda almak isteyen bana özel mesaj gönderebilir istanbul beyoğlu veya bakırköyden elden alabilirler diğer illere kargo alıcı ödemeli gönderebilirim
Ben alabilirim.

Bizim grup 5 liyi tamamlayıp alım yaptı. Eğer vazgeçen olursa buraya yazarım.

Orea kampanyası bekliyoruz :)

Çok geç gördüm mesajları ama,
Hala alınabiliyorsa Air S + Holder alabilirim.
İzmirdeyim.

Ben düşünürken kampanya bitti sanırım. İzmir'den katılacağımı belirtmek için foruma yönelmiştim.
Hala devam ediyorsa almak isterim.

O kadar talip var ise paylaşmak güzeldir bir pakete daha düşürebilirim kendimi başka bir arkadaş daha yararlanırım der ise 😂 Ortak noktada buluşup almak daha sağlıklı olur nacizane tavsiyem arkadaşımız pişman olmasın sonra bu kadar kişi ayrı ayrı mı vereceğim diye 😂

Ben de 2 paket alabilirim.

1 paket de ben alabilirim.

Son paketi de ben aldım mı tamamdır :D

O kadar talip var ise paylaşmak güzeldir bir pakete daha düşürebilirim kendimi başka bir arkadaş daha yararlanırım der ise 😂 Ortak noktada buluşup almak daha sağlıklı olur nacizane tavsiyem arkadaşımız pişman olmasın sonra bu kadar kişi ayrı ayrı mı vereceğim diye 😂
6 paket söyledim bir 5 paket daha söylebilirim o da 341₺ tutuyor Hoşgeldin indirimi olmadığı için. Ben İstanbul Avrupa yakasındayım, kargo pek makul olmayabilir ama

Geri