• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Çok teşekkürler. O halde 5 tanenin üzerini zorlamadan, yukarıdaki hesaplamaya göre tanesini 420TL'ye getirmek mümkün. Bu durumda kendime 4 ortak bulmam gerekiyor.

Var mı bu alıma katılmak isteyen? İzmir içi 5 kişi olursak kargo parası da
Çok teşekkürler. O halde 5 tanenin üzerini zorlamadan, yukarıdaki hesaplamaya göre tanesini 420TL'ye getirmek mümkün. Bu durumda kendime 4 ortak bulmam gerekiyor.

Var mı bu alıma katılmak isteyen? İzmir içi 5 kişi olursak kargo parası da ödemeyiz :D
ben de katılırım İzmir deyim.
Ben de katılırım. İzmir deyim.

origami-kai.com sitesinde %20 Black Friday indirimi var. (son tarih 2 Aralık)
Origami Dripper Air S 1200 JPY, plastik holder ise 1000 JPY.

Dripper + holder = 2200 JPY. %20 indirim sonrası 1760 JPY yapıyor. Yani holder dahil 1 set = 240TL + %30 vergi eklediğimizde = 312TL yapıyor.

Shipping için 5 set alındığında 3650 JPY yani 500TL istiyor. Bu da set başına + 100TL shipping ücreti demek.

Özetle: Dripper + holder + kargo + gümrük = 410-420TL aralığında. Türkiye fiyatının 725TL olduğu düşünüldüğünde %40 indirime karşılık geliyor. Buradaki sorun şu: Aynı üründen 5 adet söylediğimiz için gümrükte sorun yaşanma ihtimali var mı?
M Boyut alabiliyor muyuz?

Merhaba, güncel bir bilgilendirme yapayım. Alım yaparım diyen herkese özel mesaj attım. Şu ana kadar geri dönüş aldıklarımla birlikte 3 kişiyiz. "Kesin alırım" yazan ama henüz özel mesaja cevap vermeyen 2-3 arkadaş daha var. Onlardan da yanıt gelmesini bekleyeceğim. Daha sonrasında 5 kişiyi tamamlayıp satın alımı gerçekleştireceğiz.

Bizim tarafta (İzmir grubu :D) 5 kişi tamamlanmış gibi düşünebiliriz ama başka illerden de satın almak isteyenler var. Bence başka bir arkadaş da gönüllü olup, 2.grubu organize edebilir.

M için ben dahil olurum eksik kalırsa

porselen m için katılabilirim ankara

Selamlar, origami air s modelinin asagidaki renklerinden 5 adet siparis verdim, holderini 3d printerimdan yapabilirim diye dusunuyorum. Isterseniz holder ile birlikte tahmini 330-380 tl arasi bilginiz olsun :)

Tum renkleri sahiplendirdik artik kargoyu bekliyoruz.

Ekli dosyalar

• airs.PNG
    airs.PNG
    40.9 KB · Görüntüleme: 183
Son düzenleme:
Biz de biraz önce 5 kişi alımı yaptık. 5 adet plastik holder + 5 adet Air S için 1719TL ödedik.

Bu sırada satın almak isteyen başka arkadaşlar da oldu ancak tek siparişte 5 adetten fazla ürün eklemek istemediğimiz için dahil edemedik. Ben şimdi bu arkadaşları aşağıda etiketliyorum. Belki siz de ayrı bir grup oluşturup, ayrı bir satın alma gerçekleştirebilirsiniz. :)

@DanCof , @ekintepebas , @cooper52 , @MahmutEnes , @NoDRaC , @Oknnn06 , @ferman , @Tuncay

Porselen M icin katilabilirim bende Ankaradan alacak varsa

Ankaradan planlayacak varsa bende 1 tane beyaz pinot flover cup'a talibim.

Geri