• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Ekli dosyalar

• Screenshot_20221121_194243_edit_701187687281547.jpg
    Screenshot_20221121_194243_edit_701187687281547.jpg
    157.1 KB · Görüntüleme: 186
  • Screenshot_20221121_194224_edit_701169386146654.jpg
    Screenshot_20221121_194224_edit_701169386146654.jpg
    153.9 KB · Görüntüleme: 186

"Açık mavi" yazan, gri-kül mavisi arası bir renkte olanını aldım. Gümrük vergisi vs. ödemeden, 361 liraya geldi. Timemore da kullanıyorum (eski versiyonu), onunla çok benzeşiyorlar. Henüz sesini nasıl kapatacağımı bulamadım, onun dışında bir sorun görünmüyor. Bu fiyata tavsiye ederim.

"Açık mavi" yazan, gri-kül mavisi arası bir renkte olanını aldım. Gümrük vergisi vs. ödemeden, 361 liraya geldi. Timemore da kullanıyorum (eski versiyonu), onunla çok benzeşiyorlar. Henüz sesini nasıl kapatacağımı bulamadım, onun dışında bir sorun görünmüyor. Bu fiyata tavsiye ederim.
Sayıları okumaktan yana bir sıkıntısı oluyor mu acaba açık renginden dolayı? Bir de doğruluğunu ve hassasiyetini karşılaştırabildiniz mi acaba başka bir tartıyla?

Döküş ve ekran arasında gecikme var mı? Bazı tartılarda çok uzun tepki süresi olabiliyor, bu şekilde gramajı tutturmak zor oluyor. Bir de, döküş başlayınca süreyi otomatil başlatma özelliği var mı?

Döküş ve ekran arasında gecikme var mı? Bazı tartılarda çok uzun tepki süresi olabiliyor, bu şekilde gramajı tutturmak zor oluyor. Bir de, döküş başlayınca süreyi otomatil başlatma özelliği var mı?

Pek gecikme hissetmedim, belki de ben böylesine alışığım, bilmiyorum. Kaan'dan Timemore'a geçince de çok fark hissetmemiştim bu açıdan, tek terfi sayaç olmuştu. Otomatik sayaca gelince; kağıt üzerinde var sanırım fakat ben henüz çalıştıramadım. Zaten kullanmak istemediğim için sorun yok benim için.

Sayıları okumaktan yana bir sıkıntısı oluyor mu acaba açık renginden dolayı? Bir de doğruluğunu ve hassasiyetini karşılaştırabildiniz mi acaba başka bir tartıyla?
Bende aldım kenarda dursun diye :) tartımda herhangi bir dengesizlik görmedim, tabi geniş taban için, çok kenarlara götürünce çok ufak 0.01 ila 0.2 arası farklar gördüm ama o kadar önemli gelmedi.
Timemore tartım ile karşılaştırdığımda aynı sonuçları alıyorum ağırlık bazında ondads sıkıntım olmadı.
Otomatik sayaç kullanmıyorum varsa iyi tabi.
Üstünde koruyucu kap yok diye biraz hayıflandım ama sonra paketinde üst yüzeyinin sıcağa dayanıklı olduğunu gördüm 130 dereceye kadar sıkıntı yokmuş içim rahatladı.
İş yerine giderken kullanım in ideal gelecek hafta komple kullanırım daha net olur artı eksileri ama fiyata göre çok şikayet edecek birşeyim yok gibi

Bende aldım kenarda dursun diye :) tartımda herhangi bir dengesizlik görmedim, tabi geniş taban için, çok kenarlara götürünce çok ufak 0.01 ila 0.2 arası farklar gördüm ama o kadar önemli gelmedi.
Timemore tartım ile karşılaştırdığımda aynı sonuçları alıyorum ağırlık bazında ondads sıkıntım olmadı.
Otomatik sayaç kullanmıyorum varsa iyi tabi.
Üstünde koruyucu kap yok diye biraz hayıflandım ama sonra paketinde üst yüzeyinin sıcağa dayanıklı olduğunu gördüm 130 dereceye kadar sıkıntı yokmuş içim rahatladı.
İş yerine giderken kullanım in ideal gelecek hafta komple kullanırım daha net olur artı eksileri ama fiyata göre çok şikayet edecek birşeyim yok gibi

Hayırlı olsun,
Bendeki stabil çalışmıyor. Kalibrasyon ile ilgili bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Hario Switch - 543 TL

Hario Switch + Server - 689 TL
Fiyat hala 543TL. Uygulamadan ilk defa alışveriş yapınca 40 tl daha indirim verdi. Kargo da ücretsiz. Switch arayanlar için tekrarlamış olayım. Ben bir süredir switch istiyordum. İyi oldu:)

Daha önce alışveriş yapmadım ama fiyat son zamanlarda gördüğüm en düşük seviyede .Düşünen varsa değerlendirebilir.

Gaggia New Classic Pro 6600 TL + Garanti bonusa 150 TL para puan

Son 1 aydır Gaggia ve özellikle New Classic modelinde düşüş söz konusu. Pek görmediğimiz şeyler bunlar insan şaşırıyor haliyle:unsure:

Son 1 aydır Gaggia ve özellikle New Classic modelinde düşüş söz konusu. Pek görmediğimiz şeyler bunlar insan şaşırıyor haliyle:unsure:
Stok eritmek gerekiyor. Satılmayan her stok işletme için bir maliyet. Bir sene boyunca satılmayanlar ise uluslararası raporlama standartlarına göre siliniyor :) kısacası işletmeler süreklilik sağlamak amacıyla sürekli satmak ve yerlerini doldurmak zorundalar. (teknosa gibi işletmeler)

Molent pocket ile birlikte memmun edecek kahveler içebileceğime cesaret edebilsem bir çılgınlık yapmak isterim aslında 😄

Geri