• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

ITALPARTS tan aeropress alipta yaninda 350 tabe filtre gelmeyen var mi? Bende cikmadi kutu olarak sadece plastik kabin icindeki geldi.

Plastik kabın içinde vakumlu olarak çıkıyor zaten, normal paketlerde de öyle
Hmm resimde ayri bir kutuda 350 pack halinde hemde plastik parca icinde ayri iki resim var. Yorumlarin birindede yaninda 350 tane geliyor diyince plastik parcanin icindekine ek olarak 350 tane daha geliyor diye dusunmustum.

Son düzenleme:
Benim aero herhalde marsdan geliyor, hala yolda🤦‍♂️
amazondaki hesabınızdan verdiğiniz siparişteki adresi bir kontrol edin. benim daha önce amazon.com.tr üzerinden yurtdışı alışverişimde başıma gelmişti nedense mahalle bilgisi yer almıyordu. hatta bu aeropress alımında da aynı şey oldu. Kolay Gelsin kargoyu arayıp düzelttirdim. Ertesi gün teslim oldu.

"9. May.-16. May. tarihleri arasında teslim edilecek" yazıyor bende

ITALPARTS ta kutu resmi var ayrica bu kimsede cikmadi sanirim. Siyah parcanin icindeki geldi bir tek bende.

Ekli dosyalar

• Screen Shot 2022-04-29 at 09.13.40.png
    Screen Shot 2022-04-29 at 09.13.40.png
    713.6 KB · Görüntüleme: 86
  • Screen Shot 2022-04-29 at 09.14.29.png
    Screen Shot 2022-04-29 at 09.14.29.png
    86.1 KB · Görüntüleme: 83
Aeropress go mu, standart Aeropress mi tavsiye edersiniz? Şunu da denememiş olmayalım. 😄

Aeropress go mu, standart Aeropress mi tavsiye edersiniz? Şunu da denememiş olmayalım. 😄
Aeropress zaten boyut olarak ufakken, Go çok daha küçük. Özellikle çok çok az yer kaplasın gibi bir ihtiyaç yoksa Go almak eziyet olur. Zira içecek çıktısı baya az olacaktır. Aeropress taze kahvenin blooming sürecindeki kabarması ile max 260 ml kadar su alıyor.

Geri