• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Dolardan korkuma ben de aldım. Bir noktada çok kötü patlayacak diyorlar.
O şekikde düşünüyorsanız, haklılık payı olabilir, ilgili dövize yatırım yapın, tartıya değil😁.. Tartı zaten yeni modelleri çıktıkca, zamanla dolar cinsinden deger kaybeden bir şey.. Elektronik ürunler çip krizi vs gibi beklenmedik gelismeler olmadikça dolar cinsinden sunuldukları fiyatı korur yada değer kaybeder😁 Paranızi bu şekilde korumaya alırsanız, ihtiyacinız olduğu an sadece ihtiyacınız kadarinı alip daha mutlu olabilirsiniz. Yatırım tavsiyesi değildir :)

Son düzenleme:
O şekikde düşünüyorsanız, haklılık payı olabilir, ilgili dövize yatırım yapın, tartıya değil😁.. Tartı zaten yeni modelleri çıktıkca, zamanla dolar cinsinden deger kaybeden bir şey.. Elektronik ürunler çip krizi vs gibi beklenmedik gelismeler olmadikça dolar cinsinden sunuldukları fiyatı korur yada değer kaybeder😁 Paranızi bu şekilde korumaya alırsanız, ihtiyacinız olduğu an sadece ihtiyacınız kadarinı alip daha mutlu olabilirsiniz. Yatırım tavsiyesi değildir :)
Haklısınız hocam ama devletlimiz meşhur fıkrada olduğu gibi köprünün sonuna da bir adam eklemeye kalkarsa elimdeki dolarlarla ithal ürünlere yine bakakalabilirim. Ben her zaman para oldukça stoklamaktan yanayım. Her şeyi kullanıp kullanıp ikinci elini karla satar olduk, garip dönemlerden geçiyoruz.

Benim anlamadığım aynı ürün aynı satıcıdan iki farklı fiyatlar satılıyor diğer seçeneklerle bakınca bir 354 çıkıyor bir de 499 ikisi de aynı satıcı :D

Edit: Sadece Türkiye piyasası değil globalde de ucuz satıyor, aeropress hep en ucuz USA'dr satılırdı, orada bile 43$ vergisiyle birlikte. Avrupa'da bu kadar ucuz olması şaşırtıcı, ihtiyacı olan kaçırmasın. 😊

Ben de aldım bir tane. Ne zamandır aeropress aklımdaydı

Aeropress kervanına bende katıldım Amazon üzerinden ödediğimizin dışında ekstra bir vergi ödemiyoruz değil mi ?

Geri