CongoFather
Barista
O şekikde düşünüyorsanız, haklılık payı olabilir, ilgili dövize yatırım yapın, tartıya değilDolardan korkuma ben de aldım. Bir noktada çok kötü patlayacak diyorlar.
Son düzenleme:
O şekikde düşünüyorsanız, haklılık payı olabilir, ilgili dövize yatırım yapın, tartıya değilDolardan korkuma ben de aldım. Bir noktada çok kötü patlayacak diyorlar.
Haklısınız hocam ama devletlimiz meşhur fıkrada olduğu gibi köprünün sonuna da bir adam eklemeye kalkarsa elimdeki dolarlarla ithal ürünlere yine bakakalabilirim. Ben her zaman para oldukça stoklamaktan yanayım. Her şeyi kullanıp kullanıp ikinci elini karla satar olduk, garip dönemlerden geçiyoruz.O şekikde düşünüyorsanız, haklılık payı olabilir, ilgili dövize yatırım yapın, tartıya değil.. Tartı zaten yeni modelleri çıktıkca, zamanla dolar cinsinden deger kaybeden bir şey.. Elektronik ürunler çip krizi vs gibi beklenmedik gelismeler olmadikça dolar cinsinden sunuldukları fiyatı korur yada değer kaybeder
Paranızi bu şekilde korumaya alırsanız, ihtiyacinız olduğu an sadece ihtiyacınız kadarinı alip daha mutlu olabilirsiniz. Yatırım tavsiyesi değildir
![]()
Arkadaşlar ben ürünü alıp unutmuştum. Bugün kargom geldi sahiden. Timemore söylediğim içinde ihtiyacım kalmadı. Öylece satışa koyacağım muhtemelen. Sitede 450 lira ile güncellemişler. Almak isteyen varsa elini çabuk tutsun, fiyat hala avantajlı sayılır.
Geçen sefer ki gibi 3600 düştüğü zaman alicamKüçük bir Comandante indirimi. Kahvebi Hepsiburada
Tabi efendim.Geçen sefer ki gibi 3600 düştüğü zaman alicam
Ben de bekliyorum, bir şey yapamaz mıyız??Tabi efendim.
aynı satıcıdan 2 hafta önce 410 lira civarına aldım, kısa sürede geldi.Arkadaşlar yorumunuz nedir sarıcı güvenilir mi bileniniz var mı? Vergiyle 478e küsüre geliyor. https://www.amazon.com.tr/Aerobie-80R11-Aeropress-Demleme-Sistemi/dp/B000GXZ2GS/ref=mp_s_a_1_3?crid=18G1CZTJ1NSQ3&keywords=aeropress&qid=1651005207&sprefix=aer,aps,393&sr=8-3
Türkiye piyasasına baktığımızda çok iyi fiyata geliyor.bi önceki indirimli sarışı kaçırdım bari bundan yararlanalımaynı satıcıdan 2 hafta önce 410 lira civarına aldım, kısa sürede geldi.
Benim anlamadığım aynı ürün aynı satıcıdan iki farklı fiyatlar satılıyor diğer seçeneklerle bakınca bir 354 çıkıyor bir de 499 ikisi de aynı satıcıArkadaşlar yorumunuz nedir sarıcı güvenilir mi bileniniz var mı? Vergiyle 478e küsüre geliyor. https://www.amazon.com.tr/Aerobie-80R11-Aeropress-Demleme-Sistemi/dp/B000GXZ2GS/ref=mp_s_a_1_3?crid=18G1CZTJ1NSQ3&keywords=aeropress&qid=1651005207&sprefix=aer,aps,393&sr=8-3
Kargo farklıdır belki hocamBenim anlamadığım aynı ürün aynı satıcıdan iki farklı fiyatlar satılıyor diğer seçeneklerle bakınca bir 354 çıkıyor bir de 499 ikisi de aynı satıcı![]()
ÖdemiyorsunuzAeropress kervanına bende katıldım Amazon üzerinden ödediğimizin dışında ekstra bir vergi ödemiyoruz değil mi ?
Teşekkür ederimÖdemiyorsunuz
Kettle almak istedimAvustralya sitesi. Bir maniniz yoksa daha yakın bir ülkeden kahve alınabilir
Did you mean Escobarista.com?İyi akşamlar Ecobarista.comdan alış veriş yapan varmı? Site garip geldide biraz.