Aynen escobaristaymışDid you mean Escobarista.com?
Aynen escobaristaymışDid you mean Escobarista.com?
Plastik kabın içinde vakumlu olarak çıkıyor zaten, normal paketlerde de öyleITALPARTS tan aeropress alipta yaninda 350 tabe filtre gelmeyen var mi? Bende cikmadi kutu olarak sadece plastik kabin icindeki geldi.
Hmm resimde ayri bir kutuda 350 pack halinde hemde plastik parca icinde ayri iki resim var. Yorumlarin birindede yaninda 350 tane geliyor diyince plastik parcanin icindekine ek olarak 350 tane daha geliyor diye dusunmustum.Plastik kabın içinde vakumlu olarak çıkıyor zaten, normal paketlerde de öyle
MerhabaAynen escobaristaymış![]()
Güle güle kullanın, yanında 350 adet de filtre mi geliyor.aynı satıcıdan 2 hafta önce 410 lira civarına aldım, kısa sürede geldi.
benim ki de uzun sürdü merak etme sürat kargoya vermişlerdir. Ben Muğla merkezde olmama rağmen Milastan topladım kargoyuBenim aero herhalde marsdan geliyor, hala yolda![]()
Benim ürünü dün gece kargoya vermişler.Arkadaşlar yorumunuz nedir sarıcı güvenilir mi bileniniz var mı? Vergiyle 478e küsüre geliyor. https://www.amazon.com.tr/Aerobie-80R11-Aeropress-Demleme-Sistemi/dp/B000GXZ2GS/ref=mp_s_a_1_3?crid=18G1CZTJ1NSQ3&keywords=aeropress&qid=1651005207&sprefix=aer,aps,393&sr=8-3
amazondaki hesabınızdan verdiğiniz siparişteki adresi bir kontrol edin. benim daha önce amazon.com.tr üzerinden yurtdışı alışverişimde başıma gelmişti nedense mahalle bilgisi yer almıyordu. hatta bu aeropress alımında da aynı şey oldu. Kolay Gelsin kargoyu arayıp düzelttirdim. Ertesi gün teslim oldu.Benim aero herhalde marsdan geliyor, hala yolda![]()
Teşekkürler, Ufak bir paket filtre çıktı tahminim 100 adetGüle güle kullanın, yanında 350 adet de filtre mi geliyor.
fellowdan birkaç tane alsaydınız hocamAmazon yurtdışından birçok kez sipariş verdim, hatta aynı satıcıdan fellowda aldım. Bekliyoruz bakalım
Düzeltiyorum ufak dediğim paket 350likmişTeşekkürler, Ufak bir paket filtre çıktı tahminim 100 adet
Kutulu filtre ayrıca satın alınan. Herkese siyah plastik aparatın içindeki çıkıyor.ITALPARTS ta kutu resmi var ayrica bu kimsede cikmadi sanirim. Siyah parcanin icindeki geldi bir tek bende.
Aeropress zaten boyut olarak ufakken, Go çok daha küçük. Özellikle çok çok az yer kaplasın gibi bir ihtiyaç yoksa Go almak eziyet olur. Zira içecek çıktısı baya az olacaktır. Aeropress taze kahvenin blooming sürecindeki kabarması ile max 260 ml kadar su alıyor.Aeropress go mu, standart Aeropress mi tavsiye edersiniz? Şunu da denememiş olmayalım.![]()