• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Çift çidarlı 250 ml bardak buldum, gümüş çizgi gözüküyor ortasında. İlerleyen zamanlarda çıkma ihtimali olabilir oranın. Link

Çift çidarlı 250 ml bardak buldum, gümüş çizgi gözüküyor ortasında. İlerleyen zamanlarda çıkma ihtimali olabilir oranın. Link
Önemli değil. Umarım sorunsuzca ulaşır.
Teslim aldım ve 2 bardak espressomu da içtim. Hazırlaması zahmetli olsa da ben sevdim. Tekrardan çok teşekkürler, Ankara' ya yolunuz düşerse kahve borcum var size :)

Moccamaster almak istiyorum ama amazondaki 1800 tllik stok bitmiş. 3300 TL’den daha ucuza alabileceğim bir yer var mı?

Amazon da satılı olan çekirdeklerin kavurma tarihleri belli değil.Kavurucuya sorduğumda ve yeni kavrum talep ettiğimde bizden toptan alıyorlar müdahale edemiyoruz dediler.Amazon Müşteri temsilci ile iletişime geçtiğimde bilgimiz yok bildirilmiyor diye cevapladı.Bilginiz olsun!

Amazon da satılı olan çekirdeklerin kavurma tarihleri belli değil.Kavurucuya sorduğumda ve yeni kavrum talep ettiğimde bizden toptan alıyorlar müdahale edemiyoruz dediler.Amazon Müşteri temsilci ile iletişime geçtiğimde bilgimiz yok bildirilmiyor diye cevapladı.Bilginiz olsun!
Ucuz olmalarının sebebi bu zaten elde kalan yakın tarihli veya 3-5 ay geçmiş ürünleri satıyorlar genel itibariyle.

Ben geçen hafta aldım amazondan a.r. lab 1 kg. Cold brew içiyorum yaz kış. Bayatlasa da çok koymuyor... 80 liraya geldi kilosu. Kavrum tarihi 19 Ekimdi. Amazonda fiyatlama stok durumlarına göre oluyor 4 aylık kahve 180, 10 günlük kahve 80 de olabilir. Her şekilde piyango :)

Aliexpress için ekstra indirim kodları:

$11 OFF $90 with code: 11NOV11
$20 OFF $170 with code: 11NOV20
$8 OFF $60 with code: 11NOV08
$4 OFF $30 with code: 11NOV3
$15 OFF $130 with code: 11NOV015
$27 OFF $230 with code: 11NOV27

11.11 de çok cazip origami indirimi vardı trendyol üzerinde maalesef o treni kaçırdık. Anlık fiyatıyla benim tercih etmeyeceğim bir ürün. Plastik versiyonu rekabetçi bir fiyatla gelirse alırız artık 🙄

Geri