• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Termoslu model ile cam modeli arasında kullanışlılık ve demleme farkı var mı ? Termoslu model ev kullanıcısı için gereksiz mi sizce ?

Bialetti 3 cup 159.99
Bialetti 5012 Rainbow Moka Espresso Kahve Pişiricisi 3 Kişilik, Fuşya https://www.amazon.com.tr/dp/B072VMFHMH/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_1SY632PW135XH5GGQXRB

Hepsiburada'da 3 renk 160,15 Satıcı boyner

Klasik dizayn moka express 3 cup 166,31

Bialetti Venüs 4 cup çelik 264,87

Boyner mağazasında indirim var bialettilerde. Hepsine bakabilirsiniz hepsiburada boyner mağazası bialetti filtresi ile. Fiammetta 3 cup 150lerde.

Son düzenleme:
@huspus huseyin hocam termoslu modeli tavsiye etmem. Zamanında çok araştırdım bir takım sıkıntıları var.Termosu yerinden çıkarirken devriliyor kahve akitıyor falan.Verimli çalışmıyor.Termos girince bie fitile basiyor ve makine o sekilde calisiyor.O fitil zamanla bozuluyor.Termosun agzi dar temizligi zor.Sonuc olarak tavsiye etmem

Cam da fırsatı kaçırdık tek ihtimal.termos kaldi. Ciddi insirim olunca alternatif kalmıyor geriye...

Bilgi için çok teşekkür ediyorum...

Bialetti 3 cup 159.99
Bialetti 5012 Rainbow Moka Espresso Kahve Pişiricisi 3 Kişilik, Fuşya https://www.amazon.com.tr/dp/B072VMFHMH/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_1SY632PW135XH5GGQXRB

Boyner mağazasında indirim var bialettilerde. Hepsine bakabilirsiniz hepsiburada boyner mağazası bialetti filtresi ile. Fiammetta 3 cup 150lerde.

heves ettim dedim benim neden moka potum yok bende bir moka pot alayım aldım adamlar siparişi iptal ettiler :(

heves ettim dedim benim neden moka potum yok bende bir moka pot alayım aldım adamlar siparişi iptal ettiler :(

Hepsiburadanın amazon ile rekabet için yapmayacağı şey yok çoğu üründe kuruş kuruş öne geçmeye çalışıyorlar :) sanırım hepsiburadadan almışsınız? Bi tarz sorunlar yaratabiliyorlar. Amazonda hala aynı fiyat ama renkten kaçıyor insan :) enplus'a bakın ara ara ve sanırım kahhve.comda da indirim olacak

Ben de mokapot aldım fakat benim siparişimde sıkıntı görünmüyor.

Bialetti 3 cup 159.99

Bilgi verdiğiniz için teşekkürler.

Hepsiburadanın amazon ile rekabet için yapmayacağı şey yok çoğu üründe kuruş kuruş öne geçmeye çalışıyorlar :) sanırım hepsiburadadan almışsınız? Bi tarz sorunlar yaratabiliyorlar. Amazonda hala aynı fiyat ama renkten kaçıyor insan :) enplus'a bakın ara ara ve sanırım kahhve.comda da indirim olacak
Kesinlikle haklısınız ilk defa böyle bir şey yaşadım. Sanırım boyner mağazası ile bir uyuşmazlık içerisindeler ürünlerinde fiyatları arttırılmış zaten. şikayet talebi oluşturdum Amazonu tercih edeceğim :D

Hepsiburada da 250 liraya 50 lira indirim var sarı clever dripper 220 liraya düşmüş

İyi akşamlar
AmazonTR den philips tam otomatik kahve makinesi almak üzereyim. Geçerli bir kod var mı bildiğiniz, MAPP30 kullanılamıyor.

Geri