• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Trendyol 25₺ Mega Kupon alabildim bugün. Daha yüksek alabilen oldu mu acaba? Açılır açılmaz tıklıyorum ama tepki vermiyor.
N11'den alışığım aslında kupon toplamaya çözemedim sorun nerede 😁

Trendyol 25₺ Mega Kupon alabildim bugün. Daha yüksek alabilen oldu mu acaba? Açılır açılmaz tıklıyorum ama tepki vermiyor.
Bende de 1000 tl açık göründü ama tıkladığımda tepki vermedi 🚬

bu arada hopi uygulamasına da baktım, trendyol için belli miktarda alışverişe belli paracık falan veriyor. eğer alışveriş yapacak varsa hopi uygulamasını indirim bir göz atmasında fayda var, oradan da indirim yakalayabilirsiniz.

Sanırım sırayla kuponları açtılar, 25,50 .. ben 25 ilk aldım hemen sonrasında 1000 lik açıldı tıkladım ama alamadım.

Pokus kart ile 200 lira üzeri alışverişe Trendyol'da 50 lira indirim. (2 adet Clever'ı 300 liraya almaya çalışacaklar denemesin, forum ölücüsü olarak ben denedim birleşmiyor. Tek Clever'ın fiyatı 200 liraya iniyor.)

İnial deneyin bir de :D
200 TL üzeri 20 TL indirim.
Pokus kart ile 200 lira üzeri alışverişe Trendyol'da 50 lira indirim. (2 adet Clever'ı 300 liraya almaya çalışacaklar denemesin, forum ölücüsü olarak ben denedim birleşmiyor. Tek Clever'ın fiyatı 200 liraya iniyor.)

Kupon vs pek takip edemiyorum açıkçası. Eğer alacak arkadaş var ise dahil olmak isterim.

Clevera iki kişi girecek biri varsa bana da mesaj atabilir ben de düşünüyorum. 500e 100lük indirimden faydalanabiliriz, kişi başı 200e geliyor.

Trendyol'da aynı ürünlerde farklı tarzda indirimler olabiliyor. Örneğin bir kahve, mağaza sayfasında 45 lira gözükürken, bir kampanya sayfasında 50 lira ama "250 lira üzeri 50 lira indirim"e dahil şekilde gözükebiliyor. Şu an Clean Cup mağazasında da 175/25 veya 250/50 kampanyaları aynı anda var, hangi linkten girdiğinize göre değişiyor.

Spada örneği:
51 lira
45 lira

Geri