• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Ben açıkçası biraz şaşırdım, çünkü yakın olduğu için gittiğim kendi kafelerinde denediğimde pek beğendiğim bir kahvesi olmadı. Acaba Petra ile mi karıştı?
son 6 ay icinde tetrada baya ciddi degisiklik var arkadaslar, bildigim kadariyla yeni bir kavurmahane actilar ve son donemde speciality serisini baya begendigimi soyleyebilirim, refisa, keramo, banko gututi favorilerim oldu, bombelerini denemedim ama belki bir deneme paketi talep edilebilir firmadan forum icin... kiyas karsilastirma yapmak istemiyorum reklam gibi algilanmasin diye ama ankarada olmalarindan memnun oldugum bir kavurmaci... dipnot; olarak pandemi oncesi kahvelerini ben de ortalama buluyordum..

Trenyol 150/30 indirimi yine başlatmış. Değerlendirmek isteyen olursa Cleancup sayfasında Abaca ların tanesi 61 TL ye geliyor. Eğer öncekiler kadar başarılı ise ben bu filtreden çok mutluyum normalden daha ince çekim yapsam bile 2.20 nin üstüne hiç çıkmadım
Sanırım bu indirim cone 1 boyutu için var. V2 dripper için kullanabilir miyiz? Cone 1 boyutu hakkında bilgisi olan var mı?

Sanırım bu indirim cone 1 boyutu için var. V2 dripper için kullanabilir miyiz? Cone 1 boyutu hakkında bilgisi olan var mı?
Dikkatinizi tebrik ediyorum ben farketmemişim şimdi gidip bendeki boyuta baktım Cone 4 yazıyormuş 👍🏻 Daha önce ben Hario nun tek demlemelik olanını V02 de kullanmıştım çok da sorun yaşamamıştım.

Dikkatinizi tebrik ediyorum ben farketmemişim şimdi gidip bendeki boyuta baktım Cone 4 yazıyormuş 👍🏻 Daha önce ben Hario nun tek demlemelik olanını V02 de kullanmıştım çok da sorun yaşamamıştım.
Ben de tam ödeme sayfasinda fark ettim. Daha önce denemissiniz o zaman alıyorum sıkıntı olmaz inşallah. Hario indirimini kaçırdım bunu kaçırmayım :)

Son düzenleme:
Yarın Leshu'da indirim başlıyormuş. Değirmenlenemeyenler tartılanamayanlar için iyi bir fırsat olabilir.

Not: Black Mirror B22 ilanında siyah rengi sipariş edene artık Basic Plus 2021 versiyonu göndereceğini yazmış.

LESHU COFFEE Store

Yarın Leshu'da indirim başlıyormuş. Değirmenlenemeyenler tartılanamayanlar için iyi bir fırsat olabilir.

Not: Black Mirror B22 ilanında siyah rengi sipariş edene artık Basic Plus 2021 versiyonu göndereceğini yazmış.

LESHU COFFEE Store
1628515169778.png
eski versiyon daha şıktı bence.

LESHU COFFEE Store

Leshu'nun satış sonrası desteği de çok iyi. Timemore slim için yaşadığım sorun ile ilgili mesaj attım. Hemen aynı gün geri dönüş yaptı.. Resimlerini çekip sorunu anlattım ve parçaları kendisine göndermem için adres verdi ve gönderdiğim ürünleri alır almaz kontrol edip Timemore'a gönderdi. Şu ana kadar satış sonrası hizmeti de iyi diyebilirim. Nasıl sonuçlanacağını da bir iki haftaya göreceğiz sanırım.

Son düzenleme:
Leshu'nun satış sonrası desteği de çok iyi. Timemore slim için yaşadığım sorun ile ilgili mesaj attım. Hemen aynı gün geri dönüş yaptı.. Resimlerini çekip sorunu anlattım ve parçaları kendisine göndermem için adres verdi ve alır almaz kontro edip Timemore'a gönderdi. Şu ana kadar satış sonrası hizmeti de iyi diyebilirim. Nasıl sonuçlanacağını da bir iki haftaya göreceğiz sanırım.
Mesajlara hızlı cevap veriyor harbiden bana da güven verdi baya. İlgili davranıyor yani. Ne olduğu belli olmayan mağazalardan 5-10 dolar ucuza almak yerine Leshu vb. mağazalardan almak gerek. Nasıl sonuçlandığıyla ilgili haber verirseniz iyi olur.

Mesajlara hızlı cevap veriyor harbiden bana da güven verdi baya. İlgili davranıyor yani. Ne olduğu belli olmayan mağazalardan 5-10 dolar ucuza almak yerine Leshu vb. mağazalardan almak gerek. Nasıl sonuçlandığıyla ilgili haber verirseniz iyi olur.
Tabi sonucunu yazarım . 1 yıl 1 ay olmuş; sanırım 1 yıl garantisi varmış ama elinden gelen yapacağını söyledi; ücret çıkarsa da burada aynı değişimlerin ne kadara yapıldığını da bildiğim için karşılaştırmalı yazacağım.

Bu arada Amazon Japonya'dan bir arkadaşa kulaklık siparişi verirken yanına Kinto server, Kinto Kronos Double wall bardak ve Kinto Mug siparişi verdim.6 Ağustos'ta Osaka'dan yola çıktı. Hong Kong ve Almanya üzerinden geçerek, bugün İstanbul'da gümrükten de geçip dağıtıma çıktı. Amazon Japonya'nın ekstra hızlı bir gönderim şekli(DHL Priority) var :)

Son düzenleme:
Geri