• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Ben bunu Ali de gördüm ama sadece Amerika ya kargo yapıyordu. Muhtemelen aynı satıcıdır.

Ekleme : AliExpress bağlantısı

US $49.39 50% Off | MOOSOO 0.8L Electric Gooseneck Kettle Thermo Pot Appliances Kitchen Smart Kettle With Temperature Control Keep-Warm Function

Amazon product ASIN B08JCQ3ZJS
Böyle bir ürüne denk geldim. İlk defa görüyorum 80€ civarına geliyor kargo vs dahil.

Son düzenleme:
Almayı düşünen varsa US'de baya bir yorum var bu kettlela ilgili.

ABD amazonda, 110$ civarına gelen naturel modelide varmış. Vergisi biraz fazla hesaplanmış. bir miktar daha ucuza gelebilir vergi iadesi ile. Tip vs olarak güzel ama kullanışlıklık nasıldır acaba.

Ekleme : Abd'de satılan modeli 110V. Sonradan aklıma geldi. Niyeti olan almanya amazondan alsın.

81HGLroeMlS._AC_SL1500_.jpg

Birde bu ovalware markasının çift cidarlı bardağı varmış. Hoşuma gitti ama fiyat uygun değil maalesef.
ürün amazon linki
71MAaM1MwkL._AC_SL1500_.jpg

ABD amazonda, 110$ civarına gelen naturel modelide varmış. Vergisi biraz fazla hesaplanmış. bir miktar daha ucuza gelebilir vergi iadesi ile. Tip vs olarak güzel ama kullanışlıklık nasıldır acaba.

Ekleme : Abd'de satılan modeli 110V. Sonradan aklıma geldi. Niyeti olan almanya amazondan alsın.

81HGLroeMlS._AC_SL1500_.jpg

Birde bu ovalware markasının çift cidarlı bardağı varmış. Hoşuma gitti ama fiyat uygun değil maalesef.
ürün amazon linki
71MAaM1MwkL._AC_SL1500_.jpg
Bardaklar gerçekten güzelmiş.

Hario air kettle mda coffee adlı satıcıda 97tlye düşmüş. Ek olarak %20hepsipapel iadesi var. Fiyat çok iyi ama izlediğim videolara göre ben beğenmedim, ısı kaybı çok hızlı gerçekleşiyor.

Link

Cold drip için 1 kilogramlık uygun fiyatlı nitelikli kahve arıyorum. Gözüne güzel bir indirim çarpan var mı acaba?

A roasting lab'in sitesinde 1 kglik Brasil Bella Giana 89, Honduras El Calan 99 TL.
Bella Giana'yı ilk olarak Amazon kampanyası ile 1 kg sonrasında da kendi sitelerinden yine 1 kg olarak aldım. Hem soğuk kahve olarak hem de sabah kahvesi olarak beni memnun etti. Klasik düz bir kahve.

Valla bu fiyata alınır. ihtiyaç sahipleri riske girmeyi düşünebilirler. :)

edit: fotoğrafta göründüğü gibi ısı ayarlı değil sanırım. O zaman alınmaz. Ama emin olamadım.

Resimde
20210813_182039.jpg

Videoda
.20210813_182105.jpg

Ben olsam girmem riske.

Valla bu fiyata alınır. ihtiyaç sahipleri riske girmeyi düşünebilirler. :)

edit: fotoğrafta göründüğü gibi ısı ayarlı değil sanırım. O zaman alınmaz. Ama emin olamadım.
Biraz Ali Cengiz oyunu var gibi, elektrikli de değil anladığım kadarıyla. Resim de Timemore fish Photoshop'u

Geri