• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Yarın Leshu'da indirim başlıyormuş. Değirmenlenemeyenler tartılanamayanlar için iyi bir fırsat olabilir.

Not: Black Mirror B22 ilanında siyah rengi sipariş edene artık Basic Plus 2021 versiyonu göndereceğini yazmış.

LESHU COFFEE Store

☝️

İndirim başladı. Valla ben dayanamadım yeni versiyon bir black mirror aldım 361 liraya. vergisiyle 400 falan olur. bence mükemmel fiyat.

Fiyat iyiyimiş , benim timemore tartı var ama bir tane daha mı alsam acaba… birini çekirdeği öğütmeden tartmak için diğerini de döküş sırasında kullanırım 🤔

☝️

İndirim başladı. Valla ben dayanamadım yeni versiyon bir black mirror aldım 361 liraya. vergisiyle 400 falan olur. bence mükemmel fiyat.
Haber için teşekkürler anasayfadan bu indirimin sayfasına girince 3 dolarlık kupon gördüm bu indirime özel alacak olanlar kullanmak isteyebilirler.

Leshu'nun satış sonrası desteği de çok iyi. Timemore slim için yaşadığım sorun ile ilgili mesaj attım. Hemen aynı gün geri dönüş yaptı.. Resimlerini çekip sorunu anlattım ve parçaları kendisine göndermem için adres verdi ve gönderdiğim ürünleri alır almaz kontrol edip Timemore'a gönderdi. Şu ana kadar satış sonrası hizmeti de iyi diyebilirim. Nasıl sonuçlanacağını da bir iki haftaya göreceğiz sanırım.
Vazgeçtim. Leshu kötü kötü kötü :D Bu nasıl adres yazmak sembollü falan dedi. Bunu gümrük kabul etmez ben confuse oldum sen niye bunu böyle yapıyorsun dedi. 50 defa açıkladım aga yazsana kargo paketinin üstüne doğru adresi al dedim. Anlamadı ya da anlamak istemedi. Gönderemicem dedi. Ben de iptal ettim mecbur...

7FEo.gif

Cold drip için 1 kilogramlık uygun fiyatlı nitelikli kahve arıyorum. Gözüne güzel bir indirim çarpan var mı acaba?

A roasting lab'in sitesinde 1 kglik Brasil Bella Giana 89, Honduras El Calan 99 TL.

Geri