coffeebeansantalya
Barista
- İsim
- Erdem
comandante ve origami satışı da olduğu için @raistlin bilecektir diye düşünüyorum..kahvebi.com
comandante ve origami satışı da olduğu için @raistlin bilecektir diye düşünüyorum..kahvebi.com
sakarya kahve akademisi ile aynı şirket sanırımkahvebi.com'dan daha önce alışveriş yapan oldu mu? Güvenilir midir? Trendyol, Hepsiburada vb pazaryerlerindeki dükkanları güvenilir duruyor ama websitesinden emin olamadım.
ilkdefa indirim koduyla %10 indirim yapıyor. %10 indirim ile Fellow ürünleri baya uyguna geliyor.
kahvebi.com'dan daha önce alışveriş yapan oldu mu? Güvenilir midir? Trendyol, Hepsiburada vb pazaryerlerindeki dükkanları güvenilir duruyor ama websitesinden emin olamadım.
ilkdefa indirim koduyla %10 indirim yapıyor. %10 indirim ile Fellow ürünleri baya uyguna geliyor.

Hemen müdahale gelmiş. Hario ürünlerinde kod geçerli olurken; Fellow ürünlerinde geçerli olmuyor.. Güvenilir mi diye araştırırken fırsatı kaçırdık. Umarım faydalanan olmuştur.
Ekli dosyayı görüntüle 14644

Cevabını vermiş, dolaylı yoldan da olsacomandante ve origami satışı da olduğu için @raistlin bilecektir diye düşünüyorum..
Ayşe alışverişe çıksın :dCevabını vermiş, dolaylı yoldan da olsa
Yok yok, harbi gizli bir sıcak fırsatlar grubu açmak şart oldu :d
Bu 2 etti… bence de gizli bir grup açmak şart..Cevabını vermiş, dolaylı yoldan da olsa
Yok yok, harbi gizli bir sıcak fırsatlar grubu açmak şart oldu :d
İyi fiyat. Sipariş alındıktan sonra fiyat yüzünden iptal etme hakları yok bence.2025 TL Fellow için iyi bir fiyat mı ? sipariş vermiştim umarım iptal etmezler.
Vodafone red kodu paylaşabilecek var mı?
çok teşekkürler bende burda arıyordumKahhve.com %20 indirim ⏬
Vodafone red kodu olan paylaşabilir mi? Teşekkürler 🙂 SUWUL3F1www.kahvekulubu.net
Merhaba. Biraz alınganlık ettiğinizi düşünüyorum. Malum kişi hitabıma çok takılmışsınız. Bunun büyük bir problem olacağını düşünmedim. Daha önce bir arkadaşımız sizi etiketleyip bir soru sorduktan hemen sonra indirim yok oldu. Sorun değil, öyle olması gerekiyordu belki. Ama açıklama dahi yapmadınız. Evet bu firma güvenilirdir, haberimiz var bile demediniz. Bundan ötürü o arkadaşın yaptığı gibi etiketlemek yerine malum kişi demek istedim ve buna bu kadar tepki vereceğinizi de düşünmedim. Bakıp geçersiniz diye tahmin ettim. Üslubumu kırıcı bulduysanız özür diliyorum. Ancak 1 kişinin söylediği yüzünden tüm kahve kulübünü cezalandırmayınız. Sizi sevip saygı duyan çok insan var.Pandemi komiklik sektörünü vurmadı neyse ki, gül gül öldü MALUM KİŞİ.
Bilmek isteyene izah edeyim,
Dengeli fiyatlar ve tüm satıcılar ve sonucu olarak tüm alıcılar arasında hakkaniyet takip etmeye çalışıyoruz. Anlaşılan alım ve satım fiyatları var, satıcıların bundan kazanacağı marjı var. Sürdürülebilir olmayan, daha fazla ürün aldığı için daha yüksek iskontolara erişebilen herhangi satıcının daha az miktarda ürünü daha düşük iskontoyla alan satıcıyı katma değer olmadan, sadece fiyatla ekarte etmemesini hedefliyoruz. Bu alıcıyı da koruyor. Berikinde 300 ucuzmuş, vay ben pahalı aldım pişmanlığı yaşansın istemiyorum. Verilen örnekteki Comandante'ler stok yok, zor bulunuyor gibi gerekçelerle globalde çılgınca yüksek fiyatlara satılıyor. Böyle bir şey yapmıyoruz, kaynaktaki fiyat neyse bunu baz alıyoruz, üzerine sık sık dişe dokunur kampanyalar, jestler yapmaya çalışıyoruz. Bilhassa Kahve Kulübü oluşumu için. Her zaman hem fiyatlarda, hem bu oluşumdan arkadaşlara ilgimizde bunu belli ediyoruz. Buradaki arkadaşlar bunu göremediyse diyecek söz yok.
Sandığınızın aksine sadece indirimleri gölgelemeye çalıştığım falan yok. Absürd biçimde yüksek fiyatlar konusunda da uyarılar yapıyoruz. Bir Chocolate 3.000 TL etmez, etmemelidir, böylesi bir sapma kabul edilemez. Yine sandığınızın aksine indirim polisliği falan yapmıyoruz biz. Zaman zaman gözlüyoruz fiyatları, anlaşılanın aksi bir durum varsa rica ediyoruz düzeltilmesini. Çoğu zaman diğer satıcı arkadaşlarımız uyarı yapıyor zaten, biz bu şekilde potansiyel kaybediyoruz, satış yapamıyoruz ve sonucunda zarar görüyoruz diye. Haklılar. Kaybolan potansiyelin maddi telafisini de o arkadaşlara biz yapıyoruz üstelik. 2.500 TL'lik Comandante'yi aldıktan sonra 2.300 TL'ye başka yerde bulan kullanıcının iade hakkı bakidir, kimse kullanıcıyı suçlayamaz. İptal yaşayan satıcının şikayeti olunca da onun potansiyel kaybını maddi olarak biz telafi etmek durumundayız.
Tekrar ediyorum, kimse indirimli fiyat gördü, buldu ve kullandı diye satın alanı suçlayamaz. Satın alan kişi tamamen haklı biçimde bundan faydalanabilir. Bu satın alanlık bir durum değil zaten. Anlaşılan ticari kurallar, herkesi olabildiğince koruması gereken sabitler var yalnızca. Verilen örnekte olduğu gibi pazar yerleri de otomatik sepet indirimleri falan yapıyor, an be an satıcılar bile takip edemiyor bunu. Biz de kimseyi dikenli kayışlarla sıkıp denetleyelim diye öldürmüyoruz.
Ben nükteli, esprili yaklaşımı çok beğeniyorum. Ama burada bulunma amacım bunun ötesine geçen indirim polisi iması, MALUM KİŞİ gibi bir hitabın, komikliğin hedefi olmak değil.Herkes için katma değer yaratmaya çalışıyorum. Varsın şeytan tüccar gören de öyle görsün. Herkesin içi rahat edecekse Kahve Kulübü aktiviteme son vereyim arkadaşlar, siz de böyle şeyler söylemek zorunda kalmayın.
Yine de bir adım atayım ben size. 4. yıl biter 5 başlarken planladığım enteresan jestler vardı, buyrun faydalanmak isteyene şimdiden vereyim:
Chocolate Fineline ve Black Comandante var stokta az sayıda. Siz aşağıdaki indirim kodunu girin sepetinize, bakalım neler olacak. Yarın dahil sizle kupon. MALUM KİŞİ'den gelsin:
Kupon kodu: gulumsecekiyorum
Ben de daha önce gg platformundan espressoperfetto satıcısı ile vade farksız taksit avantajından faydalanmak için cmd aldım. @raistlin ile de muhabbetimiz vardır ama kendi sitesi üzerinden değil de gg üzerinden alışveriş yapmaktan çekinmedim. Tüketici maddi imkanları ölçüsünde en makul tercihi yapar. Bunda sıkıntı görmüyorum. Lakin şunu da görmek gerekir ki ürünün distribütörü buradan da kazanç sağlayacaktır. Ürünü düşürüp kenarını yamulttuğumda da yine sevgili Togay'a yazdım ve kendisi gereğini yapabileceğini söyledi. (Benzer şekilde başkalarına da destek sağladığını forumda görmüşsünüzdür.) Yine benzer şekilde fellow ailesinden bir ürünün başka yerde daha ucuz olduğunu kendisine söylediğimde, bahsi geçen yerin güvenilir olduğunu ve ürünleri kendisinin verdiğini de söylemişti. Malum kişi imasını hak ettiğini düşünmüyorum açıkçası. (Gerçi ben bu mesajı yazarken özür dileyerek şık bir adım atmışsınız.) Şahsi nazarımda sevgili Togay diğer tüccarlardan çok farklı bir yerdedir ve forumu bırakması bir tüccardan çok daha fazlasını kaybettirecektir bizlere.
Merhaba. Biraz alınganlık ettiğinizi düşünüyorum. Malum kişi hitabıma çok takılmışsınız. Bunun büyük bir problem olacağını düşünmedim. Daha önce bir arkadaşımız sizi etiketleyip bir soru sorduktan hemen sonra indirim yok oldu. Sorun değil, öyle olması gerekiyordu belki. Ama açıklama dahi yapmadınız. Evet bu firma güvenilirdir, haberimiz var bile demediniz. Bundan ötürü o arkadaşın yaptığı gibi etiketlemek yerine malum kişi demek istedim ve buna bu kadar tepki vereceğinizi de düşünmedim. Bakıp geçersiniz diye tahmin ettim. Üslubumu kırıcı bulduysanız özür diliyorum. Ancak 1 kişinin söylediği yüzünden tüm kahve kulübünü cezalandırmayınız. Sizi sevip saygı duyan çok insan var.