• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Amazon ARL Costa Rica Tarrazu siparişi vermiştim 13 temmuzda, 1 temmuz kavrum ürün elime ulaştı.

Not: sürekli sevkiyat oluyormuş bazıları 2 ay bazıları yakın tarihli olabiliyormuş, amazondan kavrum bilgisi istemiştim, müşteri hizmetleri siz satın alın beğenmezseniz paketi açmadan iade edebilirsiniz demişti.

Standart satılan 3kg /0.1gr hassasiyetli https://www.amazon.com.tr/Electronic-dijital-ölçekli-Digital-6402341423724/dp/B076WV3CVM adresindeki tartıların bir yeni modelini daha uygun bir fiyata amazon.com.tr de gördüm.

https://www.amazon.com.tr/tartısı-Elektronik-Tartısı-Damlayan-Zamanlayıcı/dp/B093T3QGXD/ buradaki ürün ile aynı ürün oldukça uygun fiyata satılıyor(185.89TL);

Edit (Not) :
Amazon.com.tr de genel arama kısmına "tartı 0.1" yazıp arayarak, tüm 0.1gr hassasiyetli büyük kısmı kahve demleme için kullanılan tartıları listeleyebiliyorsunuz.

Ürün bugün geldi. Yurtdışı(Çin) ithal ürün. Herhangi ek bir ücret ödemedim. Resimlerini, marka ve kutusunu içerecek şekilde aşağıda paylaşıyorum(bendeki diğer standart Aliexpress tartısı ile birlikte). 185TL tüm maliyeti olduğunu düşününce iyi bir fiyat/performans ürünü oldu.

Otomatik sıcaklık ayarlı gooseneck kettle da Miroco marka ürün, hassas tartı için de bu tip ürünler, kurların yüksek olduğu bu dönemde biraz fazla fiyatlandırılmış ürünlere iyi birer alternatif oluyor.

20210717_192925.jpg20210717_193215.jpg20210717_193035.jpg20210717_193134.jpg20210717_193247.jpg

Son düzenleme:
Tam olarak bu.. Diger arkadaşın paylaştığı linkteki satıcı farklı olunca, başka bir satıcının öne çıktığını düşündüm, detaylı url'i vs kontrol etmemiştim. @4PieD, almayı düşünüyorsanız, bu linkteki ürünü değerlendirmekte fayda var. Bana gelen ürün neticede belli olduğundan, süpriz ürün olmaz en azından.

Tam olarak bu.. Diger arkadaşın paylaştığı linkteki satıcı farklı başka bir satıcının öne çıktığını düşündüm, detaylı url'i vs kontrol etmemiştim. @4PieD, almayı düşünuyorsanız, bu linkteki ürünü değerlendirmekte fayda var. Bana gelen ürün neticede belli olduğundan süpriz ürün olmaz en azından.
Hangi kargo ile ve kaç günde geldi size?

Gelbura.com da çok iyi indirimler var. Değerlendirmek isteyenler varsa

Tam olarak bu.. Diger arkadaşın paylaştığı linkteki satıcı farklı olunca, başka bir satıcının öne çıktığını düşündüm, detaylı url'i vs kontrol etmemiştim. @4PieD, almayı düşünüyorsanız, bu linkteki ürünü değerlendirmekte fayda var. Bana gelen ürün neticede belli olduğundan, süpriz ürün olmaz en azından.
168 TL'e düşmüş fiyatı.

Pek yeri değil ama turkcell platinium havaş kodu olan varsa ücret karşılığı alabilirim.

Ekli dosyalar

• 70197564-E0A5-4975-BC77-DAE36EEED4FE.jpeg
    70197564-E0A5-4975-BC77-DAE36EEED4FE.jpeg
    46.1 KB · Görüntüleme: 65
Geri