• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Soy cezve gibi daha kalın bakırdan yapılmış ve ısıyı bir anda vermeyip, homojen ve yavaş bir biçimde veren cezveleri daha iyi bir kahve demleme deneyimi için satın alırken, bu ürün sanki tam ters yönde bir ürün gibi geldi bana.

Soy cezve gibi daha kalın bakırdan yapılmış ve ısıyı bir anda vermeyip, homojen ve yavaş bir biçimde veren cezveleri daha iyi bir kahve demleme deneyimi için satın alırken, bu ürün sanki tam ters yönde bir ürün gibi geldi bana.
Aksine bakır ısıyı daha hızlı iletiyor. Tabanındaki ısı ile yan yüzeylerdeki ısı farkı azalıyor ve ısı daha dengeli yayılmış oluyor.

aeropressten çıkan kahveleri nasıl değerlendirirsiniz acaba? her gün filtre içiyorum genellikle v60 bazen de chemex kullanıyorum, bunlar için alternatif bir lezzet olur mu acaba

farklı tarzlarda farklı demlemeler var. ben deneyimlediğim birkaçını paylaşayım.
öncelikle normal/önerilen diyebileceğim tarifte v60 a yakın bir kahve/su oranı ile reverse demleme. buradaki genel tat profili gövde anlamında v60 ile mokapot arasında. ne mokapot kadar gövdeli ne de v60 kadar gövdesi düşük. arada bir yerde.

bir diğer denemem de espresso tarifi. bunda da 18 gram kahveye 60 gram su kullanarak yapılan bir tarif denemiştim. Kahveye suyu ekleyip 2 dakika bekledikten sonra demleyerek. tabi ki gerçek bir espresso deneyimi sunmuyor ama alternatif olarak güzel bir tarif.

bir de william ın şampiyon tarifi vardı. yanlış hatırlamıyorsam 30 gram kahveyle yapılan bir tarifti. önce konsantre bir demleme yapıp sonra su ekleniyordu youtube da bulabilirsiniz. kahvetrip tarifini almıştı videoda bahsediyordu. onu deneyecektim unuttum sonra da kardeşime ödünç verdim aeropressi kaldı. şimdilik aklıma gelenler bu şekilde :)

farklı tarzlarda farklı demlemeler var. ben deneyimlediğim birkaçını paylaşayım.
öncelikle normal/önerilen diyebileceğim tarifte v60 a yakın bir kahve/su oranı ile reverse demleme. buradaki genel tat profili gövde anlamında v60 ile mokapot arasında. ne mokapot kadar gövdeli ne de v60 kadar gövdesi düşük. arada bir yerde.

bir diğer denemem de espresso tarifi. bunda da 18 gram kahveye 60 gram su kullanarak yapılan bir tarif denemiştim. Kahveye suyu ekleyip 2 dakika bekledikten sonra demleyerek. tabi ki gerçek bir espresso deneyimi sunmuyor ama alternatif olarak güzel bir tarif.

bir de william ın şampiyon tarifi vardı. yanlış hatırlamıyorsam 30 gram kahveyle yapılan bir tarifti. önce konsantre bir demleme yapıp sonra su ekleniyordu youtube da bulabilirsiniz. kahvetrip tarifini almıştı videoda bahsediyordu. onu deneyecektim unuttum sonra da kardeşime ödünç verdim aeropressi kaldı. şimdilik aklıma gelenler bu şekilde :)

çok teşekkürler. birkaç video inceledim aslında aklımda ana soru bazı tariflerde espressodan biraz daha kalın öğütülmüş bazı tariflerde ise v60 civarı ya da bir tık altı olarak öğütülmüş. mesela bugün değirmenim yanımda olmadığı için öğütülmüş sipariş etmiştim kahvemi onu görünce acaba yanlış mı öğüttüler dedim gerçekten. bu öğütüm sorununu halledersem inanıyorum ki iyi bir şeyler çıkacak :D

çok teşekkürler. birkaç video inceledim aslında aklımda ana soru bazı tariflerde espressodan biraz daha kalın öğütülmüş bazı tariflerde ise v60 civarı ya da bir tık altı olarak öğütülmüş. mesela bugün değirmenim yanımda olmadığı için öğütülmüş sipariş etmiştim kahvemi onu görünce acaba yanlış mı öğüttüler dedim gerçekten. bu öğütüm sorununu halledersem inanıyorum ki iyi bir şeyler çıkacak :D
aeropressle çok farklı şekillerde her şeyiyle oynayarak kahve demleyebilirsiniz. Bu sitede bir sürü tarif var kahvenize göre tarifler deneyerek kendi tariflerinizi de oluşturabilirsiniz. :)

Miroco alanların kargosu ne durumda? bana bir mail gelmiş tc kimliğinizi yazın vs diye spam diye bir şey falan yazmadım ama buna cevap vermek gerekiyor mu? yoksa siparişi verip eve gelmesini beklemek dışında bir şey yapmaya gerek yok mu?

Miroco alanların kargosu ne durumda? bana bir mail gelmiş tc kimliğinizi yazın vs diye spam diye bir şey falan yazmadım ama buna cevap vermek gerekiyor mu? yoksa siparişi verip eve gelmesini beklemek dışında bir şey yapmaya gerek yok mu?
Gümrük işlemleri için kimlik numarası istiyor, ben tanımladım. Spam değil yazmasanız ne olur bilmiyorum (ama gelen ilk maili görmemişim, 24 saat içinde girin lütfen diye ikinci mail gelmişti, gerekli olabilir yani gümrükten geçmesi için)

Ben o mailde gelen linkten tckimlik girişini yaptım, yapmasan da oluyordur belki bilemiyorum. Son durum şu şekilde bende:

Ekli dosyalar

• 35A8A0EA-DC12-4D8C-BD25-0D0A6C993B49.jpeg
    35A8A0EA-DC12-4D8C-BD25-0D0A6C993B49.jpeg
    41.5 KB · Görüntüleme: 78
Gümrük vergisi için TC'ye göre kesilecektir, Amazondan alırken bana da sordu. Girin mutlaka veya amazon sitesi üzerinden de bakabilirsiniz.

ben tc bilgisi girdim. its in the air aşamasındayım :)

Bir önceki indirimde ödeme sayfasına kadar gelip gereksiz alışveriş diyerek vazgeçmiştim ama bu sefer kurtulamadım😅 Teşekkür ederim ☺️
ödeme şeklini tl değil de euro seçmiştim, az önce baktım ekstreye 810 tl olarak yansımış. her ne kadar uçan ekonomimiz sayesinde her şeye ederinden fazla ödesek de elektrikli tchibo ketılı fiyatına bu güzel ürünü almak sevindirici ^.^

Bana hem alırken amazon sordu hem de email ile sordular. İkisinde de girdim. Arkadaşlar belirtmiş ama kur olarak Euro seçilirse daha ucuza geliyor. Ben dün 801 TL ye aldım.

Migros'a gelmiş 12.9₺'ye aldım.

Ekli dosyayı görüntüle 14295
Bundan ben de aldım, fiyatı zaten neredeyse bedava, bir de çok tatlı gözüküyor dayanamadım 😅

Çok TK hayranı değilim, soy cezvede hiç içmedim örneğin, ancak kötü bir TK içmedim bu cezveyle. Zaten beni asıl cezbeden cam bir cezvede TK yapmak oldu, ritüeli sevince kahve de çok zevkli geliyor

Normcore değirmende %10 indirim kuponu görünüyor kargo dahil fiyat silver body için 75,74 euro oluyor. Değirmen hakkında çok fazla fikrim yok ama fena değil deniyordu ilgilenen varsa denk gelmişken atayım dedim.

normcore

Geri