Satın aldığım kahveleri tükettikten sonra ben de deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.
Öncelikle degassing beklemeden tüketmek istediğim için sitelerinde yer alan paketlerin dışına çıkıp degassingini tamamlamış (Endonezya Blue Flores- Kenya Nyeri-Ethiopia Burtukana) bir paket isteğimi hemen kabul ettiler, bunun için teşekkür ediyorum. Ayrıca Eskişehir içinde aynı gün ücretsiz eve teslim ediyorlar kahveleri ve kapıda az da olsa muhabbet edebiliyorsunuz. Gerçekten kahve konusunda sohbet etmeye hevesli olduklarını söyleyebilirim hatta atöyeye ısrarla davet ediyorlar (Fırsat olduğunda mutlaka geleceğim bu arada

.).
Kahvelere gelecek olursak: Yukarıda saydıklarım arasında en çok Kenya'yı beğendim. Asidite ve gövde ve tatlılık gayet dengeliydi. Gün içinde her an demlenip içilebilecek güzel bir kahveydi. Endonezya kahveleri biraz daha gövde olarak yoğun, özellikle sabahları içmesi keyifli bir kahve. Alacka olan varsa Türk Kahvesi olarak mutlaka denesin çok tatlı bir hal alıyor o zaman. Hatta filtre içmek istemeyebilirsiniz Türk Kahvesi olarak demleyince.
Burtukana'yı ise ilk açtığımda çok şaşırdım, çünkü çekirdekler yağlanacak derecede çok kavrulmuştu. Diğer iki kahve beklentimin üzerinde çıktığı için kendilerine bu durumu yazmadım. Ancak, aradan 2-3 gün geçtiğinde bana Burtukana için yeni bir profil denediklerini ve çok başarılı bulduklarını söylediler ve ücretsiz şekilde satın aldığım miktarın aynı miktarında eve getirdiler. Hatalı buldukları kavrum profilini hiç satmamalarını tercih ederdim ama sonradan da olsa bunu kendi istekleriyle siz bir şey demeden telafi etmeleri güzel bir davranış. Dedikleri gibi yeni profilde çekirdek çok daha açık kavrulmuştu ve lezzetliydi. Şeftali'ye kayan ancak daha baskın şekilde limoni tatların hakim olduğu bir kahveydi.
Ayrıca buradan Türk Kahvesi olarak tüketmek için Colombia Huila Premium ve Guatemala- Huehuetenango da aldık. Bu iki kahvenin tamamı kız arkadaşımın yakın akrabaları tarafından tüketildi (Klasik Türk Kahvesi tüketen bir topluluk) ve gerçekten çok beğenmişler.
Sonuç olarak ben de Gordion'u tavsiye ederim

.