• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gordion Coffee Roastery

Sizden gelen talep üzerine 1 Şubat Pazartesi gününe kadar geçerli olmak üzere, tüm ürünler için kullanabileceğiniz %10 indirim kodunu oluşturduk. İyi alışverişler dileriz. @serdarcbk @Corvo @Noobkahveci

İndirim Kodu: GORDION26

Bugün Ruanda'yı iki kez demledim; ilki V60'ta blooming sonrası tek döküşle ve müdahalesiz 3:40 civarında biterken, diğeri ozmotik akış usulüyle 2:20'de bitti. İkisinde de aftertaste ve kaymaksı-kremamsı gövde öne çıktı, ikincisi biraz daha baskın olmak üzere. Fincanda kalan kokuysa en sevdiğim türden.

Merakıma yenik düşüp, egzotik deneme seti sipariş ettim. Merakla bekliyorum kahvelerinizi :D

@Gordion Coffee Roastery Selamlar,

Espresso / Americano'ya yakın gövdeli ve tadım notalarınıda alabileceğim mokapot'ta demlenmek üzere tavsiye edebileceğiniz kahveniz mevcut mudur😊

Geçen ay kendilerinin Blue Java, Blue Flores, Nebso Abadega, Santa Rosa ve La Huaca'larını deneme fırsatı buldum.
Endonezyalar tam birer Endonezya kahvesi. Kavrumlar da profillere çok uygun olmuş. Ağız doldurucu sertlikteler. Blue Java tatlılık açısından benim deneyimlerimde daha öne çıktı.

Santa Rosa ise ilk (ve büyük ihtimalle son) Santa Rosa deneyimim. Fermentasyon tadını sevenler çok beğenecektir. Egzotik meyvelerden oluşturulmuş süper yoğun bir meyvesuyu gibiydi. Fakat hiç benlik değildi.
Nebso Abadega gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir etiyopya. Fakat ahım şahım bir lezzetini göremedim.
La Huaca'ya gelince, işte gönlümü fetheden arkadaş bu oldu. Daha önce aynı çekirdeği başka bir kavurucudan denemiştim, yine beğenmiştim. Fakat Gordion bu kavrumda turnayı gözünden vurmuş. Gövdesi ve tatlılığı o kadar belirgindi ki, mükemmel bir keyifle içtim.
Eğer gözünüze kestirdiğiniz bir çekirdekse, kesinlikle La Huaca'da Gordion'a bir şans verilmeli.

Özet ile Gordion sektörde nispeten yeni de olsa, yüksek potansiyel barındırdığını düşündüğüm kavuruculardan bir tanesi. Genel olarak profillemede başarılı olduklarını düşünüyorum.
Tavsiye Olunur

Atolyelerine bizzat gittim gezdim oturduk muhabbet ettik kahve ikram ettiler çok ilgilendiler acemi sorularima sabırla cevap verdiler 😄aldigim paketi degistrmek istedim sorun etmediler musteri memnuniyeti bu olmali teşekkürler santa rosaya bayildim herkese tavyise edecegim .

Çok memnun oluruz. Atölyemize en kısa sürede bekliyoruz. :coffee:
Bugün Gordion coffe yi yerinde görmek için eşimle birlikte atölye yi ziyaret ettik. Firma ile uzak dan yakından alakam yok baştan belirtmek isterim. İşletmecileri iki kardeş Tarık ve Alihan bey bizi çok güzel karşıladılar. Kavurma bölümünü görmemize izin verdiler. 5 kg kapasiteli kavurma makinası ile çalışıyorlar başlangıç da 4 kahve ile başladıklarını iyi çekirdekleri buldukça ürün yelpazelerini geliştirdikleri belirttiler. Atölye ve shop çok temiz. Eşim ve bana beklentilerimizi söyledik den sonra V60 ile GUATEMALA HUEHUETENANGO demleyip ikram ettiler. Kahveleri içerken kahve hakkında hoş sohbetler edildi. İki beyefendi nin de kahveyi anlatırken gözlerinde mutluluğu gördük. Birisi Sosyoloji birisi Gastronomi mezunu olduklarını belirttiler. Atölyeden Santo Rosa, HUehuetenanga ve oğlum için Endonozya Blue java ve Brezilya Serra Do Cabral aldık.
Hepimiz biliyoruz ki kahve zevk isi ve herkese göre damak tadı değişiyor. Kahvelerinde en ufak bir sıkıntı görmedim kavurma profilleri hoşuma gitti ,atölye tertemiz ve iki ilgili kardeş. Değerlendirilmesi gereken bir firma diye düşünüyorum. İlgileri ve alakaları için bir kez daha teşekkür ediyorum. Yaşasın nitelikli kahve...

Afrika deneme setlerini almıştım. Genel olarak memnun kaldım. Ethopia nebso ve kenya kahvelerini setteki diğer kahvelere göre daha başarılı buldum. Kavrumlarını da beğendim. Merak ettiğiniz bir çekirdekleri varsa bence şans verebilirsiniz.

Geri