• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gordion Coffee Roastery

İndirim ne kadar sürecek acaba ona göre kahve stoğumu ayarlayayım😅
Çünkü benim gözümde geçen yılın imza kahvelerinden biri olan Santa Rosa gelmiş.
15 eylülmüş 😅

İndirim ne kadar sürecek acaba ona göre kahve stoğumu ayarlayayım😅
Çünkü benim gözümde geçen yılın imza kahvelerinden biri olan Santa Rosa gelmiş.
15 eylülmüş 😅
Çilek tadı yoğun bir şekilde geliyor mu 😅

Efsane Santa Rosa Gordion kavrumuyla geldi. En yakın zamanda alım yapacağım.Kasım ayı gibi Eskişehirde ayrıca içebilirim umarım :)

Teşekkürler sağolun 🤗

Dün şans eseri uğradığımda tadına bakma şansım oldu. Geçen sene ki kavrum hala buzluk bankta mevcut arada içiyorum, bu yıl ki hasatta çekirdekler daha düzgün geldi bana. Motosikletle gittiğim için taşıyamadım yanımda ( her hasattan 1 kg @TarıkTercan sağolsun sormadan ayırır :D )
@caspase geldiğinizde haber verin onlarda kalmamış olursa ben tedarik ederim :p

Dün şans eseri uğradığımda tadına bakma şansım oldu. Geçen sene ki kavrum hala buzluk bankta mevcut arada içiyorum, bu yıl ki hasatta çekirdekler daha düzgün geldi bana. Motosikletle gittiğim için taşıyamadım yanımda ( her hasattan 1 kg @TarıkTercan sağolsun sormadan ayırır :D )
@caspase geldiğinizde haber verin onlarda kalmamış olursa ben tedarik ederim :p
Hahahah tamamdir başka kahvelerini içtikten sonra santa rosa için sana başvuracağım kesinleşti.Olurda biterse stogumuz var gözüyle bakıyorum 😅 geçen sene çok severek tüketmiştim. Bu seneyi merak ediyorum

İndirim 15 Eylül'e kadar fakat talep yine yüksek seyrediyor. Kafelerimizden de epey sipariş çekildi. Velhasıl kelam bu kahve 15 Eylül'e kadar bitebilir bunun bilgilendirmesini de buradan yapmış olayım almak isteyenler pozisyonunu bu bilgiye göre ayarlayabilir.

Herkese selamlar

Kullanımda olan bir indirim kodu var mıdır Gordionda?

2x250 Santa Rosa #10901 nolu siparişimi verdim. Bu çekirdeği ilk kez deneyeceğim, heyecanla bekliyorum.

Sevgili @TarıkTercan, Timemore Chestnut C3 için öğütüm ve v60 için demleme öneriniz var mıdır kahve özelinde?
Santa Rosa'nın iyi hasatlarından birine denk geldiniz umarım keyifli bulursunuz. @gokayyilmaz

Demleme önerisi olarak timemore 18 klik - 1'e 15 oran - 92C demleme ısısı - su ppm'i düşükte biz demledik güzel sonuç veriyor - döküşler 3 eşit parça yavaş şekilde 35. saniyelerde döküş yapabilirsiniz. Tüm ekipmanlarda denemekten keyif aldığımız bir kahve. Web sitemize demleme önerileri yakında girilecek.

Sevgiler

Haftaya Santa Rosa'yi yerinizde denemek isterim nasip olursa😋🤗 @TarıkTercan

Geçen sene en sevdiğim çekirdeklerden biriydi Santa Rosa, bol bol tükettim. Gordion'un stokları bittiğinde farklı kavuruculardan da denemiştim ama Gordion'u tek geçerim, hepsi arasında açık ara en iyi Santa Rosa Gordion'unkiydi. Genel anlamda Gordion'un kavrumlarını epey seviyorum, iyi olacağından şüphem olmadığı için direkt siparişi geçtim haberini alır almaz. Şu an degassing bekliyorum, insan sabırsızlanıyor hakikaten.

Geçen sene en sevdiğim çekirdeklerden biriydi Santa Rosa, bol bol tükettim. Gordion'un stokları bittiğinde farklı kavuruculardan da denemiştim ama Gordion'u tek geçerim, hepsi arasında açık ara en iyi Santa Rosa Gordion'unkiydi. Genel anlamda Gordion'un kavrumlarını epey seviyorum, iyi olacağından şüphem olmadığı için direkt siparişi geçtim haberini alır almaz. Şu an degassing bekliyorum, insan sabırsızlanıyor hakikaten.
@acme güzel yorumlarınız için teşekkürler, okurken heyecanınızı hissettim harikasınız 😊

Yarın sabah musaitseniz inşallah bir tutam 🍓 içmeye geleceğim @TarıkTercan Bey😋

Geri