• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gordion Coffee Roastery

Merhaba, indirim kodu soran çok oluyor. Kod oluşturduğumuzda haberi olmayan da bir o kadar çok oluyor. Dolayısıyla biz de bir kaç gün önce direk ürünlerde indirim yaptık sizler için de daha kolay olur diye düşündük. :) Şu anda indirimli rakamlardan yararlanabilirsiniz. Herkese selamlar.

Teşekkür ederim espri olsun diye yazdım. Pekala önce bindirim sonra indirim de yapabilirdiniz.

Merhabalar, üye olup yorum yapma gereği duydum.
Sizden biri Türk kahvesi olmak üzere dört farklı nitelikli kahve sipariş ettim. Birazcık erken davranıp Etiyopya Bombe kahvenizi hario mini slim plus 5 klik(6-7 klik olsa daha iyi olurdu) ile öğüttüm ve geri kalan her şeyi önerdiğiniz adımlar ile demledim.(v60)
Demleme esnasında buram buram yasemin kokusu, tadımda ise başlarda baskın bir portakal ile alttan gelen yasemin aroması eşlik etti ve bitişte ise yasemin ile tereyağımsı bir aroma vardı.
Nitelikli kahve macerasında çokta tecrübeli birisi değilim ama hem ev hem kafelerde çeşitli kahveler denemiş birisi olarak açıkca söylüyorum benim gibi bir acemi bile böyle bir kahve çıkarttı ise sizi ayakta alkışlamam gerek👏👏👏Dipçe: Damakta hala yasemin tadı var.

Merhabalar, üye olup yorum yapma gereği duydum.
Sizden biri Türk kahvesi olmak üzere dört farklı nitelikli kahve sipariş ettim. Birazcık erken davranıp Etiyopya Bombe kahvenizi hario mini slim plus 5 klik(6-7 klik olsa daha iyi olurdu) ile öğüttüm ve geri kalan her şeyi önerdiğiniz adımlar ile demledim.(v60)
Demleme esnasında buram buram yasemin kokusu, tadımda ise başlarda baskın bir portakal ile alttan gelen yasemin aroması eşlik etti ve bitişte ise yasemin ile tereyağımsı bir aroma vardı.
Nitelikli kahve macerasında çokta tecrübeli birisi değilim ama hem ev hem kafelerde çeşitli kahveler denemiş birisi olarak açıkca söylüyorum benim gibi bir acemi bile böyle bir kahve çıkarttı ise sizi ayakta alkışlamam gerek👏👏👏Dipçe: Damakta hala yasemin tadı var.
Utku Bey harikasınız çok teşekkürler. Beğenmenize çok sevindik, keyif duyuyorsanız ne mutlu bize. Selamlar :coffee::) @UTKUx54

keramo’yu açtım, sitedeki tarife birebir demledim. kahveyi koklamaktan içmeye geçemedim epey bir süre. bunca vakit biraz boşuna şehirlerarası kahveler bekleyip bazılarında büyük hüsranlar yaşamışım :( yaşadığım şehirde böylesi bi kavrum yapan firmaya keşke daha önce, sıklıkla şans verseymişim. kavrum muazzam, en son böylesi başarılı bir kahveyi kawa yurtdışı alımında içmiştim, bensa diima’yı andırıyor kırmızı meyveler. nasıl övsem bilemediğimden daha fazla laf kalabalığı yapmayayım, alınız, demleyiniz, içiniz :D

keramo’yu açtım, sitedeki tarife birebir demledim. kahveyi koklamaktan içmeye geçemedim epey bir süre. bunca vakit biraz boşuna şehirlerarası kahveler bekleyip bazılarında büyük hüsranlar yaşamışım :( yaşadığım şehirde böylesi bi kavrum yapan firmaya keşke daha önce, sıklıkla şans verseymişim. kavrum muazzam, en son böylesi başarılı bir kahveyi kawa yurtdışı alımında içmiştim, bensa diima’yı andırıyor kırmızı meyveler. nasıl övsem bilemediğimden daha fazla laf kalabalığı yapmayayım, alınız, demleyiniz, içiniz :D
Keramo çok başarılı bir çekirdek. Benim de favorilerim arasında yer alıyor. Özellikle keramo ve hamasho kahveleri çok başarılı. Çok memnun kaldım.

Orta Seviye Bir Etiyopya:
Gordion Coffee Roastery - Etiyopya Keramo - 110 TL (250 gr)

Eskişehir’de bulunan bu kavurucuyla ilk tanışmam bu Etiyopya ve hemen alttaki Kolombiya ile oldu. Bu aralar Keramo’yu başka markalarda da görüyor olabilirsiniz, şu an yaygın olarak kavrulan kahvelerden biri. Gordion’un Keramo’su beni kavrum olarak tatmin etmiş olsa da, çekirdeğin natürel işlemeden kaynaklı kremamsı, yoğun bir gövdesi var. Kış aylarında olsak beğenme ihtimalimin bir nebze yüksek olacağı bu kahve, gövdesi sebepli yaz zamanı pek de hoşuma gitmedi. Tadım notu olarak kavurucunun verdiği yabanmersini, tarçın tatlarına ben de katılıyorum. Bu tatlar hoşuma gitmiş olsa da, rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir noktada değil.
Renkli Bir Kolombiya:
Gordion Coffee Roastery - Kolombiya Monteblanco - 90 TL (250 gr)

Gordion’un denediğim ikinci kahvesi olan Kolombiya’yı beğendiğimi rahatlıkla söyleyebilirim. Kırmızı üzüm önde, hafif şeftali notaları yanında, soğudukça biraz yeşil elma tatlarını da barındıran bir kahve. Fiyat olarak da diğer çekirdeklere göre uygun seviyede. Eğer size uygun tatlarsa denemenizi tavsiye ederim.
Not: 31 Temmuz’da kavurucunun sitesine baktığımda “tükendi” mesajını görüyorum. Haftalık kavurdukları için mi bu şekilde, yoksa çekirdeğin stoğu bittiği için mi mesaj var emin değilim. Almak isterseniz bir sormanız gerekebilir.

Selamlar @Gordion Coffee Roastery

Benimde bir kaç sorum olacak;

Neden tek bir espresso kavrum profiline sahip çekirdek?

Filitre profilinde kavurduğunuz Kolombia ve Etiyopya çekirdeklerinizi espresso profilinde de kavurmak planlarınız arasında var mı?

Offf. Tek bir soru. Kolombiya Monteblanco yeniden stoklara girerken başına ne geldi de fiyatı 90'dan 110'a çıktı?
Sevgili @nuclearmoonrise herkesin malumu yeşil çekirdek fiyatlarındaki artışlardan dolayı. Bu çekirdeği bir önceki alışımızdan %25 zamlı şekilde tedarik ettik. Bizde zorlanıyoruz şu anda stok güncellemelerimizdeki maliyetler fazlasıyla arttı. Umarız hammadde fiyatlandırmaları düşer ve biz kavurma firmaları da sizlere daha daha uygun rakamlardan kahve tedarik ederiz. Bu durum bizleri de yoruyor emin olun.

Selamlar @Gordion Coffee Roastery

Benimde bir kaç sorum olacak;

Neden tek bir espresso kavrum profiline sahip çekirdek?

Filitre profilinde kavurduğunuz Kolombia ve Etiyopya çekirdeklerinizi espresso profilinde de kavurmak planlarınız arasında var mı?
Selamlar Vural Bey,

Evet şuan menümüzde bulunan bir çok çekirdeğin espresso kavrum versiyonları için çalışmamız var. Kısa süre içinde sizlerin beğenisine sunacağız.

Sevgili @nuclearmoonrise herkesin malumu yeşil çekirdek fiyatlarındaki artışlardan dolayı. Bu çekirdeği bir önceki alışımızdan %25 zamlı şekilde tedarik ettik. Bizde zorlanıyoruz şu anda stok güncellemelerimizdeki maliyetler fazlasıyla arttı. Umarız hammadde fiyatlandırmaları düşer ve biz kavurma firmaları da sizlere daha daha uygun rakamlardan kahve tedarik ederiz. Bu durum bizleri de yoruyor emin olun.
Kusura bakmayın zam görmekten yorulduk. Biraz da tedarikçilere "off"lamamız lazım.

Şimdiye kadar 6 farklı çekirdeğini denedim ve hepsi çok güzeldi ama en son aldığım bombe, refisa ve keramo apayrı güzeldi. Şimdi Bir de kosta rika gelmiş. Yeniden sipariş vermek için gün sayıyorum.

Şimdiye kadar 6 farklı çekirdeğini denedim ve hepsi çok güzeldi ama en son aldığım bombe, refisa ve keramo apayrı güzeldi. Şimdi Bir de kosta rika gelmiş. Yeniden sipariş vermek için gün sayıyorum.
Teşekkürler @Baki Bey. Afiyet olsun.

Bu vesileyle menümüze giriş yapan kahveleri ve hazırladığımız bundle'ları buradan bildirmek isterim. Herkese selamlar.

Etiyopya - Gedeb Worka
Etiyopya - Guji Gigesa
Kosta Rika - Hacienda Sonora
Kolombiya - Monteblanco Purple Caturra (Stoğu Yenilendi)

4x250 NEW ARRIVALS
4x250 ETİYOPYA BUNDLE
NİTELİKLİ ESPRESSO BUNDLE
YILDIZLAR SERİSİ TADIM SETİ 2 (800G)

Son düzenleme:
Selamlar,

Uzun süredir piyasada espresso kavrum profilinde kosta rika ve kolombiya çekirdekleri görmemiştim ve merakımı cezb etti.

Filtre kahve profilinde bulunan çeşitliliğinizide göz önünde bulundurduğumuzda önümüzdeki ay toplu alımda adınız çıkar mı acaba? @Gordion Coffee Roastery

Selamlar,

Uzun süredir piyasada espresso kavrum profilinde kosta rika ve kolombiya çekirdekleri görmemiştim ve merakımı cezb etti.

Filtre kahve profilinde bulunan çeşitliliğinizide göz önünde bulundurduğumuzda önümüzdeki ay toplu alımda adınız çıkar mı acaba? @Gordion Coffee Roastery
Yakınlarda ultimate serisi deneme setini alıp pour over demledim hiç bir çekirdekte hayal kırıklığı yaşamadığım gibi çok başarılı buldum kesinlikle önümüzdeki aylardaki toplu alımlarda listebaşı görmek istediğim firmalardan birisi .NET

Selamlar,

Dört gözle bekliyoruz 😃

Yakınlarda ultimate serisi deneme setini alıp pour over demledim hiç bir çekirdekte hayal kırıklığı yaşamadığım gibi çok başarılı buldum kesinlikle önümüzdeki aylardaki toplu alımlarda listebaşı görmek istediğim firmalardan birisi .NET
@NoPainNoCoffee @begüm @Recep Mirza güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz. 🙏 Elbette toplu alım deneyimini yaşamayı canı gönülden isteriz. Daha çok kişinin kahvelerimizi deneyimlemesi fikri bizi oldukça heyecanlandırır. Herkese selamlar. :giggle:

Geri