Aldığım her üç kahveyi de demledim. Santa rosa V60 olarak. La reforma filtre kahve makinasında. Bwenda ise clever demledim. Birer demleme yapabildim. Çok vaktinizi almamak adına genel ilk izlenimlerimi aktarmak istiyorum.
Her üç kahvede beni nitelikli kahveye başladığım yıllara geri götürdü. Old scholl dediğimiz tarzda. Bunda kahvelerin payı yüksek ama kavurma stilinin de büyük payı var. Çekirdeğin en yüksek potansiyelini kaçırmamaya yönelik bir kavurma stili var. Herkesin hedefi bu değil mi diye soracak olursanız hayır değil. Safe zone dediğimiz alana kayan çok kavurmacı olur. Aman ali rıza bey tadımız kaçmasın mantığı yani

Ama burdaki kavurmalar gümbür gümbür riski alıyorum ve sonucuna güveniyorum olmuş. Gayet de güzel olmuş elinize sağlık. Sevgili orkun, naçizane ben ve siz de yöntemlerimiz farklı olsa da çekirdekten istediğimiz şey aynı aslında

Başka kavurmacılar da illaki vardır denedikçe bulacağım. Denediklerim arasından yazdım lütfen yanlış anlaşılmasın. Herkesin anlayabileceği dilden anlatmaya çalıştım işin teknik kısımları haricinde
İyi ki varsınız keyifle içiyorum. Kolaylıklar diliyorum.