• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gooseneck Kaz Boyunlu Kettle Demlik Tavsiyeleri

Çok iyi bulmuşsunuz. Yorumlarınızı merak ediyorum güzelse ben de alırım bundan. Ama sıcaklık ayarı yok sanırım
Sitede bunun gibi birçok kaz boynu elektrikli kettle var. Caso'yu başka ürünlerinden bildiğim için malzeme kalitesi çok yüksek diye aldım. Almadığım her gün fiyatı arttı arkadaşın biri benden 40 tl falan ucuza almış. Şu an fiyatı daha da arttı. Yarın gelince sizlerle fotoğrafını paylaşırım.
Hızlı araştırmam sonrasında, Amazon.com USA üzerinde de oldukça popüler olan 0.9LT hacimli Miroco Electric Stainless Steel Gooseneck Kettle'ı 220V uyumluluğunu da düşünerek 50€'ya Almanya adresime teslim edilmek üzere satın aldım. Ürünü, 20€ luk indirim kodu(Amazon.de'nin kendi anlık kampanyası) ile, Amazon.com'dan da çok daha uygun fiyata satın almış oldum.

Miroco 0.9Lt Electric Stainless Steel Gooseneck Kettle (Amazon.de)
Bu çok iyiymiş miroco'yu hiç duymadım. Fakat o fiyata aynı zamanda derece ölçümü olması muazzammış...

Hızlı araştırmam sonrasında, Amazon.com USA üzerinde de oldukça popüler olan 0.9LT hacimli Miroco Electric Stainless Steel Gooseneck Kettle'ı 220V uyumluluğunu da düşünerek 50€'ya Almanya adresime teslim edilmek üzere satın aldım. Ürünü, 20€ luk indirim kodu(Amazon.de'nin kendi anlık kampanyası) ile, Amazon.com'dan da çok daha uygun fiyata satın almış oldum.

Kalitesi nasıl bilmiyorum ama uygun fiyata alınırsa güzele benziyor. İyi bir alternatif.

Sitede bunun gibi birçok kaz boynu elektrikli kettle var. Caso'yu başka ürünlerinden bildiğim için malzeme kalitesi çok yüksek diye aldım. Almadığım her gün fiyatı arttı arkadaşın biri benden 40 tl falan ucuza almış. Şu an fiyatı daha da arttı. Yarın gelince sizlerle fotoğrafını paylaşırım.

Bu çok iyiymiş miroco'yu hiç duymadım. Fakat o fiyata aynı zamanda derece ölçümü olması muazzammış...

adresinde kısa bir incelemesi var.. Hepsiburada.com üzerinden de yurt dışı ürünü olarak belirli bir dönem satılmış(https://www.hepsiburada.com/miroco-...lik-kettle-0-9l-yurt-disindan-pm-HB00001AABOA).
Muhtemelen 900ml max kapasiteli bu ürün beklentilerimi fazlasıyla karşılayacak :)

Son düzenleme:
Epinox 1.2 litre kettle ve TFA Dostman Barista termometresi aldım, kettle kapak deliklerinden birini ince silindir eğe ile çok hafif genişleterek oraya yerleştirdim (fotonun birinde işaretlerdim). Kapaktaki kulp termometre başını yukarıda sabit tuttuğu için prob ucu tabana değmiyor, ve sabitlemek zorunda da kalmıyorsunuz. çok da kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. toplamda 305₺ tuttu.
.

Konuyu bugün bende yaptım hocam hario kettle'da. Onun plastik kapak tutacağı bu kadar geniş olmadığı için o kısım sabit tutmuyor. Ama eğe ile kararında büyüttüm sıkıntı olmadı fikir mükemmel yalnız.

250-300 ml demlemelerimi Epinox’un Kapaklı Mini Kettle modeli ile yapıyorum. Ocak üstü kullanılabiliyor, Motta süt termometresi kapak deliğine çok iyi oturuyor ve ağzı küçük olduğu için akışı kontrol etmesi çok kolay oluyor. Ocak üstünde ısıtırsanız sapı çok fazla ısındığı için bez ile tutmak gerekiyor ancak buna rağmen akışı kontrol etmek yine çok kolay oluyor.

Link: Epinox Mini Kettle - 600 ML

Konuyu bugün bende yaptım hocam hario kettle'da. Onun plastik kapak tutacağı bu kadar geniş olmadığı için o kısım sabit tutmuyor. Ama eğe ile kararında büyüttüm sıkıntı olmadı fikir mükemmel yalnız.
iş gördüğüne sevindim. ben o mesajı attığım dönemden beri bu şekilde kullanıyorum, gayet sıkıntısız devam ediyor.
termometre başı bende de kurtulup aşağıya düştü aslında, kapağın altına kaydı. ama tabana değme sorunu yine yok (y)

Türkiye'ye kargo ve vergiler dahil 77.58 euro'ya geliyor. Henüz iyi bir öğütücüm yok, almaya değer mi diye düşünmeye başladım. Elimde epinox'un barista kettle'ı var.

Türkiye'ye kargo ve vergiler dahil 77.58 euro'ya geliyor. Henüz iyi bir öğütücüm yok, almaya değer mi diye düşünmeye başladım. Elimde epinox'un barista kettle'ı var.
Bence öncelikle iyi bir öğütücü almak daha iyi bir yatırım olur

Kalitesi nasıl bilmiyorum ama uygun fiyata alınırsa güzele benziyor. İyi bir alternatif.
Merhaba bu ürünü şu an kullanıyormusunuz ? Ben Amazon Amerika'dan satın aldım . ürün ikinci çalıştırmada ısıtmaz oldu . müşteri temsilcisi ile görüştüm yenisini gönderdiler , oda aynı ısıtmıyor anlamış değilim ! elektriklerinin voltajı mı farklı bura ile anlamadım . İade göndereceğim artık DHL ile

Merhaba bu ürünü şu an kullanıyormusunuz ? Ben Amazon Amerika'dan satın aldım . ürün ikinci çalıştırmada ısıtmaz oldu . müşteri temsilcisi ile görüştüm yenisini gönderdiler , oda aynı ısıtmıyor anlamış değilim ! elektriklerinin voltajı mı farklı bura ile anlamadım . İade göndereceğim artık DHL ile
Yok ben başka marka kullanıyorum. Sadece yorum yapmıştım:). 110 volt olabilir. Amerika'da benim bildiğim 110 volt kullanılıyor, dönüştürücü almanız gerekiyor ayrıca. Kontrol edin kutusunu vs. yazar kaç volt ile çalıştığı.

Merhaba,
Ben Almanya'dan(220V uyumlu) Bakü'ye getirtiyorum. Ramazan bayramında bende(Türkiye'de) olacak. O gelene kadar, aynı zamanda alternatif te olması için, manuel kullanmak üzere Epinox Slim Fit Siyah 800ml kettle ve termometre aldım. Diğer ürün geldiğinde ürünle ilgili deneyimlerimi de yazarım .Siz muhtemelen voltaj uyumluluk sorunu yaşadınız. Eğer cihaz 220V uyumlu değilse, basit uç dönüştürücü ile çözemezsiniz. 220v-110v Step down transformer ile kullanılabilir.. Fakat bu durumda çok ta pratik bir kullanım olmaz.

Yok ben başka marka kullanıyorum. Sadece yorum yapmıştım:). 110 volt olabilir. Amerika'da benim bildiğim 110 volt kullanılıyor, dönüştürücü almanız gerekiyor ayrıca. Kontrol edin kutusunu vs. yazar kaç volt ile çalıştığı.
Merhaba evet 110 volt olmalı ama ben yeni ürün gelemenin heyecanıyla fişe çoktan takmıştım . iş iş'den geçti yandı sanırım.

Merhaba evet 110 volt olmalı ama ben yeni ürün gelemenin heyecanıyla fişe çoktan takmıştım . iş iş'den geçti yandı sanırım.
Yüksek voltaja ayarlı bir cihazı düşük voltajla çalıştırınca bir problem olmayabilir, ama düşük voltaja ayarlı cihazı yüksek voltajla çalıştırınca yanabilir sanırım. Kontrol paneli derece gösteren kısımda çalışmıyor değil mi?

Arkadaşlar birkaç sayfadır bu kettle'ı görüyorum. Kullananlar yorumlarını paylaşabilirler mi? Ne derece konforlu, sıcak tutma özelliği ne kadar iyi çalışıyor, zamanlayıcısı nasıl, malzeme kalitesi nasıl?

Şimdiden teşekkür ederim.

Miroco Electric Stainless Steel Gooseneck Kettle 0.9 L
61QVaMwwRKL._AC_SL1500_.jpg

Son düzenleme:
Evet, bende bundan merak ediyorum. Amazon.com yorumları epey olumlu ve çok satmış.

Birkaç yerde kaynatırken su sıçratıyor diye gördüm ama bilemiyorum. Ayırca zamanlayıcı mekanizmasını tam anlayamadım.

İnceleyen varsa detayları bizimle paylaşırsa çok iyi olur.
Ben de direkt Amazon US yorumlarına baktım. Değerlendirmeler gerçekten çok iyi. TL ödersek 785TL'ye geliyor. Sanırım 20€ indirimden faydalanabilmek için bugün satın almak gerekiyor.,

Screen Shot 2021-04-21 at 12.58.20.png

Geri