abi eureka specialita yerine single dose espresso ogutucusu olarak tercih edilebilir mi sizce ne dersiniz? Merak ettim yorumunuzuBu ürüne kickstarter'da backer olmuştum. Seçitğim kombinasyonun detayları şu şekilde;
Early Bird - ARCO 2-in-1
The 2-in-1 coffee grinder that will change the way you grind. Forever.
INCLUDES:
€290
- ARCO hand grinder
- ARCO electric dock
- Handle
+ Limited edition ARCO 2-in-1
€30
+ Hand grinder ON-THE-GO CASE
€20
Shipping to Turkey
€32
TOTAL : €372
Geçen hafta ürünün kısa süre sonra kargolanacağına dair bir email geldi.
Öncesinde, ürünü dünya gözü ile Dubai WOC'de denemiştim ve çok beğendim. Bence ciddi yer edinecektir pazarda.
Hızlıca gözlemlerim;
Artılar
Motorlu öğütmede torku süper,
Öğütmede çok çok az toz üretiyor
Öğütme işlemi sırasında çekirdek saçmıyor
Klikleri çok geniş bir aralıkta ibrikten cold brew'a kadar geniş bir yelpaze mevcut
Klikte kaçıncı turda olduğunuzu gösteren ayrı bir derinlik göstergesi var
Mıknatıslı öğütme sepeti çok şık ve espresso dozajlama kabı olarak da kullanılabiliyor.
Eksiler
El değirmeni boyut olarak beklediğimden kaba
Hopper kısmı çevreye çekirdekleri etrafa döktürmeye müsait dar bir yapıda.
Proje neredeyse 1 yıl kadar gecikti(Haziran'21 planlanan; Nisan '22 gerçekleşen)
Ürün gelsin yine eklerim görüşlerimi merak edenler için.
Henüz detaylıca denemediğim için birşey demek doğru olmaz. Ama bugün “hangisini alırdın?” diye sorarsanız Arco derdim.abi eureka specialita yerine single dose espresso ogutucusu olarak tercih edilebilir mi sizce ne dersiniz? Merak ettim yorumunuzu
Benim de merak ettiğim bir öğütücü, deneyimledikçe yorumlarınızı bekliyorumHenüz detaylıca denemediğim için birşey demek doğru olmaz. Ama bugün “hangisini alırdın?” diye sorarsanız Arco derdim.
Hocam selam, kullanım deneyiminiz nasıldı acaba, ben de Black Friday indirimlerinde almayı düşünüyorum.Bu ürüne kickstarter'da backer olmuştum. Seçitğim kombinasyonun detayları şu şekilde;
Early Bird - ARCO 2-in-1
The 2-in-1 coffee grinder that will change the way you grind. Forever.
INCLUDES:
€290
- ARCO hand grinder
- ARCO electric dock
- Handle
+ Limited edition ARCO 2-in-1
€30
+ Hand grinder ON-THE-GO CASE
€20
Shipping to Turkey
€32
TOTAL : €372
Geçen hafta ürünün kısa süre sonra kargolanacağına dair bir email geldi.
Öncesinde, ürünü dünya gözü ile Dubai WOC'de denemiştim ve çok beğendim. Bence ciddi yer edinecektir pazarda.
Hızlıca gözlemlerim;
Artılar
Motorlu öğütmede torku süper,
Öğütmede çok çok az toz üretiyor
Öğütme işlemi sırasında çekirdek saçmıyor
Klikleri çok geniş bir aralıkta ibrikten cold brew'a kadar geniş bir yelpaze mevcut
Klikte kaçıncı turda olduğunuzu gösteren ayrı bir derinlik göstergesi var
Mıknatıslı öğütme sepeti çok şık ve espresso dozajlama kabı olarak da kullanılabiliyor.
Eksiler
El değirmeni boyut olarak beklediğimden kaba
Hopper kısmı çevreye çekirdekleri etrafa döktürmeye müsait dar bir yapıda.
Proje neredeyse 1 yıl kadar gecikti(Haziran'21 planlanan; Nisan '22 gerçekleşen)
Ürün gelsin yine eklerim görüşlerimi merak edenler için.
Bütün bunlara değer mi diye sormak lazım. Yolumuz Slovenya'ya düşerse düşünülebilir gibiVerginin yanı sıra gümrük mevzuatı da maalesef problem şu an. Direkt çekmenize izin verilmeyecek. Müşavirlik hizmeti devreye girecek.
Hocam selam, kullanım deneyiminiz nasıldı acaba, ben de Black Friday indirimlerinde almayı düşünüyorum.
Merakla bekliyorum hayırlı olsun CMD vardı sattım çoktandır bakınıyorumMerhaba ben sipariş vereli 1 hafta oldu geldiğinde deneyimlerimi sizlerle paylaşırım.![]()
Bende Kinu var çok memnunum fakat ders aralarında bi elektrikli olsa fena olmaz diye düşünerek aldım. Çok teşekkür ederim.Merakla bekliyorum hayırlı olsun CMD vardı sattım çoktandır bakınıyorum
Evet bu değirmenin sesi de güzelmiş bu arada
yani f1 arabası gibi, benim eureka yanında elektrikli araç gibi kalıyor