• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Goat Story Arco - Hem Elektrikli Hem Manuel Değirmen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alizrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Videosu çıkmış :)

Merhaba,

Goat Story'nin sitesine bakayim dedim. Hem el degirmeni, hem de elektrikli degirmen seklinde bir degirmen piyasaya sürmek üzereler.

Cold brew'dan TK'ya kadar tüm araliklarda ogutulebildigi, zero retentiona sahip oldugu ve single dose oldugu bilgileri paylasilmis.

Sizlerin dusuncelerini de merak ettim.

Fiyati on sipari icin: 385 EUR

Toplu alım yapılabilir belki ama önce bir denense iyi olurdu.

Bu ürüne kickstarter'da backer olmuştum. Seçitğim kombinasyonun detayları şu şekilde;

Early Bird - ARCO 2-in-1

The 2-in-1 coffee grinder that will change the way you grind. Forever.
INCLUDES:

• ARCO hand grinder
  • ARCO electric dock
  • Handle
€290

+ Limited edition ARCO 2-in-1
€30

+ Hand grinder ON-THE-GO CASE
€20

Shipping to Turkey
€32

TOTAL : €372

Geçen hafta ürünün kısa süre sonra kargolanacağına dair bir email geldi.

Öncesinde, ürünü dünya gözü ile Dubai WOC'de denemiştim ve çok beğendim. Bence ciddi yer edinecektir pazarda.

Hızlıca gözlemlerim;

Artılar

Motorlu öğütmede torku süper,
Öğütmede çok çok az toz üretiyor
Öğütme işlemi sırasında çekirdek saçmıyor
Klikleri çok geniş bir aralıkta ibrikten cold brew'a kadar geniş bir yelpaze mevcut
Klikte kaçıncı turda olduğunuzu gösteren ayrı bir derinlik göstergesi var
Mıknatıslı öğütme sepeti çok şık ve espresso dozajlama kabı olarak da kullanılabiliyor.

Eksiler

El değirmeni boyut olarak beklediğimden kaba
Hopper kısmı çevreye çekirdekleri etrafa döktürmeye müsait dar bir yapıda.
Proje neredeyse 1 yıl kadar gecikti :) (Haziran'21 planlanan; Nisan '22 gerçekleşen)

Ürün gelsin yine eklerim görüşlerimi merak edenler için.

Ekli dosyalar

• IMG_8675.JPEG
    IMG_8675.JPEG
    104.3 KB · Görüntüleme: 199
  • IMG_8676.JPEG
    IMG_8676.JPEG
    95.5 KB · Görüntüleme: 197
  • IMG_8677.JPEG
    IMG_8677.JPEG
    111.4 KB · Görüntüleme: 197
Bu ürüne kickstarter'da backer olmuştum. Seçitğim kombinasyonun detayları şu şekilde;

Early Bird - ARCO 2-in-1

INCLUDES:

• ARCO hand grinder
  • ARCO electric dock
  • Handle
€290

€30

€20

Shipping to Turkey
€32

Öncesinde, ürünü dünya gözü ile Dubai WOC'de denemiştim ve çok beğendim. Bence ciddi yer edinecektir pazarda.

Hızlıca gözlemlerim;

Artılar

Klikleri çok geniş bir aralıkta ibrikten cold brew'a kadar geniş bir yelpaze mevcut
Mıknatıslı öğütme sepeti çok şık ve espresso dozajlama kabı olarak da kullanılabiliyor.

Eksiler

Proje neredeyse 1 yıl kadar gecikti :) (Haziran'21 planlanan; Nisan '22 gerçekleşen)

abi eureka specialita yerine single dose espresso ogutucusu olarak tercih edilebilir mi sizce ne dersiniz? Merak ettim yorumunuzu

abi eureka specialita yerine single dose espresso ogutucusu olarak tercih edilebilir mi sizce ne dersiniz? Merak ettim yorumunuzu
Henüz detaylıca denemediğim için birşey demek doğru olmaz. Ama bugün “hangisini alırdın?” diye sorarsanız Arco derdim.

Early Bird - ARCO 2-in-1

INCLUDES:

• ARCO hand grinder
  • ARCO electric dock
  • Handle
€290

€30

€20

Shipping to Turkey
€32

Hızlıca gözlemlerim;

Artılar

Eksiler

Hocam selam, kullanım deneyiminiz nasıldı acaba, ben de Black Friday indirimlerinde almayı düşünüyorum.

Güncelde set 550€, sadece el değirmeni ise 250€. Fiş tipi seçimi de var. Ürün güzele benziyor da işte vergiler...

Verginin yanı sıra gümrük mevzuatı da maalesef problem şu an. Direkt çekmenize izin verilmeyecek. Müşavirlik hizmeti devreye girecek.

Hocam selam, kullanım deneyiminiz nasıldı acaba, ben de Black Friday indirimlerinde almayı düşünüyorum.

Benim satın aldığım ilk seride olması nedeniyle kalibrasyon vs sorunları yaşadım. Ama bir kit gönderdiler sonradan sağolsunlar, herşey normale döndü. Severek kullanıyorum. Espressoda da filtrede de güzel sonuçlar alıyorum. Tavsiye ederim.

Gümrüğe aman dikkat, şu an hızlı posta kapsamında alamazsınız. Gürmük girince otomatikman ardiye ve konşimento ücretleri de biner, toplam en az 2 katına çıkar rahatlıkla.

Merhabalar çok ilgisiz kalmış konu ama şuan 400 Euro’ya alabiliyorum bu öğütücüyü sizce değer mi muadili hangisi olabilir aynı fiyat segmentinde

Evet bu değirmenin sesi de güzelmiş bu arada 🤣🤣

yani f1 arabası gibi, benim eureka yanında elektrikli araç gibi kalıyor

Geri