Sevgili arkadaşlar her ay aynı güzel çekişmeli anketimizi yapmaya başlıyoruz ancak her zaman tatlı atışmanın ötesinde daha öfkeli bir konu başlığına dönmeye başlıyor. Bu başlıklar altında yazı sınırlaması getirmeyi düşünüyorum.
x'e oy verdim sonrada 1 cümle ile (kahve odaklı) sebebini açıklayıp bırakın. benim bu yazımdan sonra bu şekilde yapmayanları direkt olarak yazılarını sileceğim. yukarıda yazanlarda aynı şekilde
Geri Sayım tamamlanana kadar yazılarını düzeltmelerini yoksa aynı şekilde yazılarını sileceğimi belirtmek istiyorum.
Eğer bu da işe yaramaz ise bundan sonra konuları direkt olarak kilitli ve yoruma kapalı açacağım. Ancak bunu yapmak istemiyorum çünkü herkes forumda paylaşım odaklı ve bu da ciddi anlamda bu paylaşım kültürüne zarar verecek bir aksiyon olur.
Lütfen yorum yaparken bu konulara dikkat edelim.
Süreniz başladı arkadaşlar.
Geri Sayım Linki
Örnek Yorum Olarak:
Coffea Circulor seçiyorum
Ivica light roast konusunda deneyimli bir kavurucu damak tadıma uyuyor.
*Ek: bu şekilde toksik bir forum olmaktan öteye gidemeyiz. bir çok insanı kaçırır uzun vadede forum zarar görür lütfen bundan sonra anket başlıklarında bu şekilde yorumları yazıp yorumunuzu uzatmayın. diğer eleştirilerinizi başka başlıklarda toplayabilirsiniz.