• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket ⛔Şubat 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği - Anket

Sizce hangi kahve firması bu ay toplu alımımızda yer alsın ?

• 3 Cores Coffee

Oy: 0 0.0%
  • Aroasting Lab

Oy: 4 0.7%
  • At Origin

Oy: 5 0.8%
  • Baristocrat 3rd Cafe & Roastery

Oy: 3 0.5%
  • Caffe Di Toee

Oy: 1 0.2%
  • Calibre Coffee

• Celsius Roastery

Oy: 16 2.7%
  • Clean Cup

Oy: 19 3.2%
  • Coffee Department

Oy: 11 1.9%
  • Coffee Friend Zone

• Coffee Manifesto

• Coffee Sapiens

• Coffeemamma

Oy: 2 0.3%
  • Eleonora Coffee

• Gordion Coffee Roastery

Oy: 7 1.2%
  • Gourme Coffee Roasting

• Grizzly Coffee Roasters

Oy: 123 20.7%
  • Incommon Coffee

• Kahve Fabrikası

Oy: 16 2.7%
  • Kava Coffee Roasting

• Kimma Coffee Roaster

• Kronotrop

Oy: 9 1.5%
  • Kungpow

Oy: 15 2.5%
  • Minus One Coffee

• Molecule Coffee

• Old Java Coffee Roasters

• Ordinarius Coffee Roastery

• Paper Coffee & Chocolate

• Persephone Kahve

• Poka Coffee Roastery

• Probador Collectiva

Oy: 50 8.4%
  • R.O.R (Rate Of Rise) Cafe & Roastery

• Story Coffee Roasters

Oy: 1 0.2%
  • Strong Coffee Beans

• Tetra N Caffeine

Oy: 227 38.3%
  • Troika

• Firma1

• Williams Roastery

Oy: 26 4.4%
  • Zümrüt Karaca

Oy: 18 3.0%

• Kullanılan toplam oy
    593
  • Anket kapatılmış .
Forumda kısmen yeni birisi olarak geçtiğimiz aydan içimizde yarım kalmış hevesi gidermek adına Tetra diyorum ben de.

Yarış Tetra ve Grizzly arasında geçecek anlaşılan. Ucuz ve kaliteli kahve kazansın ✌️😄

@Daunterm @kahveanalisti ve @selamet beylerden rica ediyorum. Eğer Müge Anlı'da nitelikli kahve içiyorsa foruma davet eder misiniz. Bizim çözemediğimiz bir sürü şey var. Belki yardımcı olur🌸

Dostlar, yine forumun gergin dönemine girmiş bulunuyoruz yasemin çayı mı içsek biraz ne dersiniz?

Bu toplu alım başlıkları ciddi ciddi hukuki boyutlara gitmek için çabalıyor. Yapmayın yahu alt tarafı bir kahve içeceğiz onu da hep birlikte belirleyelim diyoruz.

Toplu alımların deneyim başlığı altında olduğunu unutmadan, sevdiğiniz, saydığınız veyahut tanışmak istediğiniz kavurucularımıza oyumuzu verelim sonra da keyifle seçilmesini bekleyim. Ha demokrasidir seçilmez o zaman da bir sonraki ay deneriz yahu.

Kırmaya veyahut üzmeye ne gerek var birbirimizi.

Manipüle etmek vs. bunlar insanın doğasında veyahut forumun doğasında olan şeyler. Yorumlarınız kararsız olan insanları fikirler ile karar verdirtmeye yönelik olabilir fakat ithamlarda bulunmak hoş değil.

Vallahi üzülürüm, üzülürsem de üzerim (!) hee!

Ya valla artık oy flan kullanmak istemiyorum.Herkes bilmediği veya sürekli aynı yerden kavuruculara oy veriyor bu forumun amacı denemediğimiz yada hep beraber alım yapıp daha önce çıkmayan bir kavurucuyı denemekti lakin son aylarda ki toplu alımlarda bu durum kim hangi kavurucuyu daha çok severse kimin daha çok fanatiği var olayına döndü.Ayrıca tetra’n bir deneyip yorum yapsanız anlayacam da deneme yok sallamaya devam.

Tetra diyorum
Kavrumlarini beğeniyorum
Yeni gelen ve gelmesi planlanan kahvelerle nitelikli kahve çeşitliliği baya fazla. Denemek istiyorum.
Daha önce seçilmemiş bir kavurucu olması da bence yeni kavuruculari denemek adına iyi olur

Bu ay Tetra çıkarsa forum pammık gibi olacak bundan eminim.

Ay sonu iki ihtimal

%95: Vay arkadaş Ankaralılar haklıymış kavrum da çekirdekler de harika tekrar alabilirim.

%5: Ankaralılar kendi şehirleriyle ilgili herşeyi gereksiz övüyor o kadar övülmeye bak ne çıktı.

Belirsizlik kadar sinir bozucu durum yok seçilmezse öbür aylar da aynı tatava sürecek.

Geri