• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket ⛔Şubat 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği - Anket

Sizce hangi kahve firması bu ay toplu alımımızda yer alsın ?

• 3 Cores Coffee

Oy: 0 0.0%
  • Aroasting Lab

Oy: 4 0.7%
  • At Origin

Oy: 5 0.8%
  • Baristocrat 3rd Cafe & Roastery

Oy: 3 0.5%
  • Caffe Di Toee

Oy: 1 0.2%
  • Calibre Coffee

• Celsius Roastery

Oy: 16 2.7%
  • Clean Cup

Oy: 19 3.2%
  • Coffee Department

Oy: 11 1.9%
  • Coffee Friend Zone

• Coffee Manifesto

• Coffee Sapiens

• Coffeemamma

Oy: 2 0.3%
  • Eleonora Coffee

• Gordion Coffee Roastery

Oy: 7 1.2%
  • Gourme Coffee Roasting

• Grizzly Coffee Roasters

Oy: 123 20.7%
  • Incommon Coffee

• Kahve Fabrikası

Oy: 16 2.7%
  • Kava Coffee Roasting

• Kimma Coffee Roaster

• Kronotrop

Oy: 9 1.5%
  • Kungpow

Oy: 15 2.5%
  • Minus One Coffee

• Molecule Coffee

• Old Java Coffee Roasters

• Ordinarius Coffee Roastery

• Paper Coffee & Chocolate

• Persephone Kahve

• Poka Coffee Roastery

• Probador Collectiva

Oy: 50 8.4%
  • R.O.R (Rate Of Rise) Cafe & Roastery

• Story Coffee Roasters

Oy: 1 0.2%
  • Strong Coffee Beans

• Tetra N Caffeine

Oy: 227 38.3%
  • Troika

• Firma1

• Williams Roastery

Oy: 26 4.4%
  • Zümrüt Karaca

Oy: 18 3.0%

• Kullanılan toplam oy
    593
  • Anket kapatılmış .
Teşekkür ederim🌸

Geçtğimiz ekim ayı için hazır değildim ama bu ay’a çok tamamım.
Sürpriz kutulu gönderim planlıyorum. Biraz heyecan olur hem:)
Örneğin, mystery box diye tek bir satın alma linki olacak artık içinden hangi kahve çıkarsa.
Kimisine 90+ çekirdek olur ama bir tane arkadaşa hıyar çıkacak gibi <3

Kartallar hıyar sever mi?
Yanıp sönen göz de olsun zebercet bey 👁️ gözü gördüğümüzde tıklayalım sürpriz indirimler olsun

Aynı çekirdekler hemen hemen clean cup gibi deneyimli bir kavurucuda daha ucuz.

Örneğin bakınız JAİRO isimli aynı kahve Clean Cup'da şuan 270 tl iken Tetra da 400 tl. Bana indirim için Tetraya oy vermek çok manasız geldi.
Hocam daha önce old school ile de ilgili aynı şeyi gördüğüm ve duyduğum için söylüyorum. Bu kahveler aynı kahveler değil. Biri tür olarak "Castillo" diğeri "Caturra". Yanlış bilgilendirme olmasın diye söylemek istedim. Biri Natural 200H diğeri ise Natural Anaerobic 200h. Büyük ihtimalle Clean Cupdaki de çok lezzetlidir. En kısa zamanda denemeye çalışacağım. Ama farklı kahve olduklarını belirtmek lazım.

Son düzenleme:
Aynı çekirdekler hemen hemen clean cup gibi deneyimli bir kavurucuda daha ucuz.

Örneğin bakınız JAİRO isimli aynı kahve Clean Cup'da şuan 270 tl iken Tetra da 400 tl. Bana indirim için Tetraya oy vermek çok manasız geldi.

Ekli dosyayı görüntüle 23983
çiftlik aynı, üretici aynı, üretim tekniği aynı, fakat kahveler ve türleri farklı. sizin örneğinizdeki castillo, tetrada satılan caturra.

Benim kafam çok karıştı. Galiba nescafeye oy vericem

Ocak 2023 alımındaki indirimi az bulduğum için Tetraya yöneldim. Aşağıdaki sebeplerden dolayı bu ayki oyum Tetraya

1- Angara firması (İnsan davranışları zannettiğiniz kadar rasyonel değil)
2- Paketleme çok güzel.
3- Sipariş verirken kartımda bir sorun oluştu. Çabucak ilgilendiler. Hatta ödemeyi almadan siparişi işleme aldılar.
4- Siparişe ek 125 gram hediye kahve geldi.
5- Ankara demiş miydim?

Tetra'nın indirimi kaç olacak?
bildiğim kadarı ile ay sonu anket tamamlandığında kazanan firma ile forum yetkilisi arkadaşlar görüşme yapıp anketi kazanan firma yetkilisi tarafından indirim oranı bildiriliyor yani anket tamamlandığında indirim oranı belirlenmiş oluyor.

Geçen ay Tetra'ya oy verdim. Bu ay yeni gelen çekirdeklerin pahalılığını görünce vazgeçicektim ki diğer kahveleri de güzel duruyor. Ayrıca bu ay da seçilmezse diğer aya sarkıcak. seçilsin de herkes mutlu olsun :D

Yeni bir firma fikrini ortaya atarak Roast &More u öneriyorum 😂

Ben rastgele attım bu sefer ya çoktandır alıma da katılamıyorum, herkes tetra demis, paketleri çok hoş hem sade hem güzel, kahveleri de güzeldir eminim.

Açıkçası seçkisini merak ettiğim ve daha önce alışveriş yapmadığım için Tetra'ya verdim oyumu ama Grizzly de düzenli olarak en çok alışveriş yaptığım kavuruculardan biri olduğu için benim için win-win bir durum. Tetra özellikle burada bahsedilen funky test profillerini de bir seçenek olarak eklerse tadından yenmez gibi duruyor ama bol bol Grizzly Kenyası(uzun zamandır içtiğim en iyi Kenya tartışmasız) alıp kenara çekilmek de gayet tatmin eder beni, dediğim gibi her türlü iyi sonuç.

Son düzenleme:
+1 probador

Forumda okuma yaptığı kadar bilgi paylaşmaya ve destekleşmeye de özen gösteren bir üye olarak susmadan geçmek içime sinmiyor.

İnsanlar birbirine hakaret etmediği sürece, küfür ve tehdit etmediği sürece tartışabilmeli. Zaten buradaki en ateşli kavga bile sokakta rastgele iki kişinin kavgasından kat kat daha kibar ve medeni oluyor. Forumda kavga edenlerin üslubuyla "mahalle"de kavga etmeye kalksanız sizi çiğ çiğ yerler, mahalle kavgası bambaşka birşey. Fikir ayrılığı olabilir, fesatlık olabilir, suçlama olabilir, iftira olabilir, yanlış anlaşılma olabilir, karşı taraf masumsa kendini ispat eder biter gider. Hayat bu, herşeyi kontrol edemeyiz. Vedat Milor gittiği mekandan daima hesabı ödeyerek kalkıyor ama yıllardır adama attıkları çamur bitmedi. Bazıları çamur atmak kastıyla bile yapmıyor, kendisi sadece bedava olan şeyleri övmeye alıştığı için başkalarını da kendi gibi sanıyor. Birçok sebep olabilir. Katıldığım bir nokta var o da oy verirken argüman belirtmek, buna herkesin özen göstermesi forumun ortak çıkarına olan birşey. Kaldı ki oy verirken her ay ciddiyetsizce, geyik yaparak yazanlar var; o zaman onların mesajı da mı silinsin?Argüman yazmak hem başkalarının aydınlanmasını sağlıyor hem de yanlış anlaşılmaların önüne geçiyor. Forum yeterince güzel, buradaki en çirkin insan bile Türkiye ortalamasının üzerinde sözlerine dikkat ediyor.

Geri