• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Kasım 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

Arkadaşlar herkese merhabalar,

Espresso Ambalajında sarı ambalajımız bittiği için stoktan çıkardım , ama dilerseniz siyah logosuz ambalaj da gönderecek şekilde stoğu açabilirim .
Haruki'yi ben de ay sonunda sipariş verecektim çünkü elimde 15 yetecek kadar espresso çekirdeği var. Tekrar stoklara girecekse, ileri tarihli bir sipariş geçebilsek çok iyi olur @Niji Coffee Co.
Haruki espressoyu çok başarılı buldum.
1 kg fazla gelir diye arkadaşla paylaşmıştık ama paketin dibi görünmek üzere, yeniden stoklara gelecek mi acbaa? @Niji Coffee Co. ( kampanya dönemi olması şart değil. )

Bombe qonqana, anaerobic filter blend ve Java halu banana siparişlerini verdim. Ogutum seçeneği çıkmıyor. Çekirdek olarak yollanıyor değil mi?
Merhabalar , öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim .
Tabi çekirdek olarak gönderilecek 🌟

Espresso Ambalajında sarı ambalajımız bittiği için stoktan çıkardım , ama dilerseniz siyah logosuz ambalaj da gönderecek şekilde stoğu açabilirim .
Ben de stok açılırsa bir kilo daha alacağım Haruki'den.
Logosuz ambalaj da olabilir elbette, yine valf vardır diye umuyorum.

2.kez sipariş geçtiğim Banana'lar elime ulaştı. Kahvem bitiyor ne olur bugün çıakrtabilir misiniz isteğimi kırmadığınız için ve bu güzel kahve için size teşekkür ederim. Matruşka #1 çıktığında kargo ücreti konusuna çok takılmıştım. Ama iyiki yinede denemişim sizi hem tüm matruşka serisi bir deneyim oldu benim için hem de sürpriz bir banana çıktı ardından bu yılki top 3 listemde kesinlikle var 😃
@Niji Coffee Co. Teşekkür ederim hem kahveler, hemde kargo desteğiniz hem de iletişiminiz için 🙏

Pakete takılmayalım.
Tamam paketler de şık güzel ama kahve için yazdık biz :)
Stok açılırsa siparş geçerim. Hatta 4x250 paket yapma imkanın olsa tadından yenmez.

Yeniden merhabalar arkadaşlar , espressolarda stok açtım !
Keyifli demlemeler dilerim 🌟

Merhaba bende;

1-Ethiopia Bombe Qonqana ve​

2-HARUKİ ESPRESSO SERİSİ​

sipariş verdim bakalim :)

Kahve : java halu banana
Su : Kuzeyden
Öğütüm : commadante red58 klik
98C Oran : 18/30
Döküşler 5x60 şeklinde
CU-P Dripper

İnce Öğütümlerede alamadığım meyvemsiliği bu şekilde aldım bence çok güzel oldu düz tabanlı Bi şeyleri olanlara demlemelerini tavsiye ederim😊
Afiyet olsun 🌟☕

Merhaba
Açıkçası Zip kısmında ben de problem yaşıyorum kapatırken tam kapanmıyor veya çok zorluyorum, bence yeni paketlerinizde değiştirebilirsiniz mekanizmasını
Merhabalar, tabikide notumu aldım .
2,3 diğer arkadaş da sorun yaşadı … yeni paketlerde zip kısmını dikkate alıp daha iyi bir hizmet vereceğimizden emin olabilirsiniz .
Sevgilerimle, Alireza

Java halu banana da farklı demlemeler yapsamda ekşi bir tat alıyorum. Çok iyi demleyici değilim tavsiyeniz neler olur
Java halu çekirdeği asiditesi yüksek bir çekirdek ve damakta meyve notlarını hatırlatır .
Eğer bu yüksel asidite rahatsız ediyorsa daha yüksek bir su sıcaklığı ya da daha ince bir öğütmeyi tavsiye ederim .☕
Umarım sonuçlar sizi mutlu eder .🌟
Sevgiler

Teşekkür ederim umarım sizlerde iyisinizdir.

Hondurasa gerçekten keyifli bir çekirdek. Az önce de Matruşka 4 çekirdeğini Aeropress tarifinize göre demledim, nefis bir kupa çıktı ortaya. Bir Matruşka serisini bir de God Of War oyununu bitmesin diye gıdım, gıdım tüketiyorum :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
God of War hiç bitmesin efendim 🥹🤣
Favori oyunlardan birisi 🚀
Yeniden afiyet olsun , umarım matruşka 5 ile seriyi bitiririz 🫣💥

Merhaba, tesadüfen karşılaştığım Kahve Kulübü'ndeki yazışmaların içerik ve niteliğinden etkilenerek üye oldum. Niji toplu alımına otomatik makine kullanan sıradan bir kahveperver olarak Haruki Espresso ve Natural Anaerobik Filtre karışımı siparişi ile katıldım.
Sinan Tandoğan, Ankara
Merhabalar Sinan bey , ilginiz için çok teşekkürler.
Kahveler ile ilgili geri dönüşünüzü beklerim ☕
Sevgiler

Merhabalar, tabikide notumu aldım .
2,3 diğer arkadaş da sorun yaşadı … yeni paketlerde zip kısmını dikkate alıp daha iyi bir hizmet vereceğimizden emin olabilirsiniz .
Sevgilerimle, Alireza
Öncelikle indirim ve organizasyon için teşekkür ederim. Gördüğüm kadarıyla etkinliğin memnuniyet seviyesi yüksek oldu, bundan sonraki süreç için güzel bir temel attınız diye düşünüyorum. Gelecek espresso profillerini merakla bekliyoruz.
Bu arada paketlerle ilgili ben de bir ekleme yapayım, kavrum tarihi zipin üst kısmında koparılan kısımda yer alıyor. Paketin altında/yanında vs olsa daha iyi olur diye düşünüyorum. Bu şekilde ayrı bir yere not almak gerekiyor.
Sevgiler, Go_Master

Etiyopya Qonqana, Matruşka #4 ve Endonezya Java (2.kez aldım) kahvelerinizi denedim bu ay. Sadece qonqana'da problem yaşadım ama önerdiğiniz su ile demleyince direkt problem çözüldü. Hızlı iletişiminiz , çözüm odaklı yaklaşımlarınız ve kahveleriniz için emeğinize sağlık.
Memnuniyet açısından kişisel olarak bu yılın en çok keyif aldığım toplu alım deneyimlerinden biri olduğunuda belirtebilirim.
Matruşka serisi kaç kahveye kadar devam edecek hatırlayamıyorum ama yeni kahveler eklendikçe matruşkanın yanına mutlaka ekleyeceğim çekirdekleriniz olacak.

Beyaz paketlerin zipleri konusundaki sıkıntıya bende katılıyorum geri dönüşleri dikkate aldığınız için onuda eklemek istedim.

Hem Kevser Hanım'a hem Ali Reza Bey'e teşekkür ederim. @Niji Coffee Co.

Dayanamayıp ben de bi Java Halu, Don Joaquin ve Plastik dripper ile katıldım alıma 😄😄
Ben ne yazık ki aldığım iki kahveden de memnun kalmadım. Kendilerine İnstagramdan ne yapabilirim ne önerirsiniz diye sordum ama dönüşte yapmadılar. Sonrasında kendimle ilgili hataları elemek için başka bir arkadaşımla ve arıtma su ile denedik yine iki kahvede de bitter tatlar baskın ve damakta kuruluk bırakıyor. Benim için üzücü bir alım oldu ama daha çok üzüldüğüm kısım görüp cevap vermemeleriydi.

Ben ne yazık ki aldığım iki kahveden de memnun kalmadım. Kendilerine İnstagramdan ne yapabilirim ne önerirsiniz diye sordum ama dönüşte yapmadılar. Sonrasında kendimle ilgili hataları elemek için başka bir arkadaşımla ve arıtma su ile denedik yine iki kahvede de bitter tatlar baskın ve damakta kuruluk bırakıyor. Benim için üzücü bir alım oldu ama daha çok üzüldüğüm kısım görüp cevap vermemeleriydi.
Kahvenin gaz çıkışını tamamladığını varsayıyorum.
Aşırı çözüyorsunuz kahveyi. Öğütümü kalınlaştırıp, sıcaklığı düşürmeyi denerseniz (her seferinde tek parametreyi değiştirerek) sorunu çözebiliyor olmalısınız. Kavurucunun önerdiği suyu denemenizi tavsiye ederim.

Geri