• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Kasım 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

Allah beni kahretmesin, 4ü tekrar deneyeyim dedim paket kapalıydı /: bu sabah 4ü değil yanlışlıkla 3ü demlemişim -.-

Yinede 4 için hızlı aksiyon aldığınız için minnettarım🌸

İşe bak🙃
Ah ah =)))))

Matruşka #3 degassing suresi 10 gündür , 10 gün içerisinde paketi açmamanızı öneririm .

Çekirdekler farklı görünebilir ; İşlem metodu ve Fermentasyondan kaynaklıdır , Roasting defect değildir .

Şimdiden keyifli demlemeler dilerim ⭐☕🚀

Java Halu Banana denedim sitedeki reçeteye normal aks 18 klik yaptım, çok güzel aromatik bir kahve çok hosuma gitti, Anaerobic islenmis ama temiz natural havasi var, ağır fermente tatlar içermiyor, alcak olanlara tavsiyem olsun 💫
Afiyet olsun Halil bey , bunları duymak iyi geldi … sonraki demlemelerinizin sonuçlarını da bekliyoruz ⭐☕

Siparişim dün geldi, bu kadar çabuk beklemiyordum, özenli paketlenmiş, sorunsuz ulaştı. Gördüğüm kadarıyla alım süreci de problemsiz ilerliyor, ne güzel, teşekkürler Niji!
Maximum hizmet için bu süreçte Elimizden geleni yapıyoruz … bunları duymak bizi gerçekten motive ediyor… şimdiden afiyet olsun ☕⭐

Merhaba @Niji Coffee Co. toplu alımdan bir kaç hafta evvel 17.10 kavrum tarihli Matsuo espresso çekirdek aldım. Tavsiye ettiğiniz degassing süresi nedir? Ayrıca yanılmıyorsam @HaLiL beyin Cafelat Robot’u ile deneme de yapmıştınız. Matsuo için Robota yönelik bir demleme tavsiyesi paylaşmanız mümkün müdür?

Teşekkürler.

Merhaba @Niji Coffee Co. toplu alımdan bir kaç hafta evvel 17.10 kavrum tarihli Matsuo espresso çekirdek aldım. Tavsiye ettiğiniz degassing süresi nedir? Ayrıca yanılmıyorsam @HaLiL beyin Cafelat Robot’u ile deneme de yapmıştınız. Matsuo için Robota yönelik bir demleme tavsiyesi paylaşmanız mümkün müdür?

Teşekkürler.
Merhabalar , espressolarımız için bir hafta - 10 gün degassing süresi öneriyoruz .

Halil bey ile Haruki Espresso serimizi Cafelat Robot ile demleme şansı bulduk .

Yanlış hatırlamıyorsam 1*2 reçetesi ile 40-45 saniyelik bir demleme oldu ve gayet keyifli bir kahveydi… böyle bir deneme yapmanızı rica edeceğim

Cafelat Robot bizde mevcut olmadığı için Net bir reçete vermem mümkün değildir maalesef…

Sevgiler

Teşekkürler.
Haruki serisi reçete şöyle idi:
Konu içindeki mesaj 'Bugün İçtiğiniz Espresso' https://www.kahvekulubu.net/sosyal/threads/bugun-ictiginiz-espresso.578/post-168952

Alireza Bey'in espresso severler için bir çalışması olacak önümüzdeki aylarda. Bir aksilik çıkmaz ise elbette Robot da bu çalışmada yerini alacak. Robot'a özel güzellikler (özel reçete ve çekirdekler gibi) denenip robot başlık ve gruplarında yorumları yer alacak.

Merhaba
2 kasım da sipariş vermiştim. Sehven mail adresimi yanlış girdim sanırım, değiştiremedim de sonrasında, siparişile ilgili bilgi alabilirmiyim, emeğinize sağlık, kolaylıklar diliyorum. @Niji Coffee Co.

Haruki serisi reçete şöyle idi:
Konu içindeki mesaj 'Bugün İçtiğiniz Espresso' https://www.kahvekulubu.net/sosyal/threads/bugun-ictiginiz-espresso.578/post-168952

Alireza Bey'in espresso severler için bir çalışması olacak önümüzdeki aylarda. Bir aksilik çıkmaz ise elbette Robot da bu çalışmada yerini alacak. Robot'a özel güzellikler (özel reçete ve çekirdekler gibi) denenip robot başlık ve gruplarında yorumları yer alacak.

Halil bey sayenizde Robot kullanıcıları olarak güzel bir deneyim elde ediyoruz. Size ve @Niji Coffee Co. ye teşekkür ederim. 😊

İkişer adet Etiyopya Bombe Qonqana ve Congo Rivu ile katıldım. Sitede deggasing 4 gün yazınca 5.gün Etiyopyayı açtım. Qonganayı deneyen oldu mu, sizce yeterli olur mu bu kadar süre deggasing için? Tam emin olamadım. :)

Forumda oldukça yeniyim ve herkes gibi ben de bir yorum yazmak istedim. bugün indonesia java halu kahvesinin nesinci günü, normalde indonesialardan daha topraksı tatlar beklerken muz ve çilek tadı beni oldukça şaşırttı, ellerinize sağlık @nijicoffeeco :love:

Geri