• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Haziran Ayı 2022 Cleancup Özel Alımı

Eğer 50. sipariş 90331 ise 90282 ile 2. siparişi vermişim. İlk siparişi ben verseydim eğer utanmadan çingenelik yapacaktım burada ama bu 1. siparişinde hediye alması gerektiği gerçeğini değiştirmiyor:)
90281 nerdesin iki gözüm. İlk kurşunu sen atmışsın. Forumun Hasan Tahsin'i seçildin:)
Sanırım hesap hatalı. 90331 50. sipariş ise sizin siparişiniz ilk oluyor. [( son terim - ilk terim)/ artış miktarı]+1 formülünden 😂

Sanırım hesap hatalı. 90331 50. sipariş ise sizin siparişiniz ilk oluyor. [( son terim - ilk terim)/ artış miktarı]+1 formülünden 😂
bana değil o zaman @batugen beyefendiye söyleyelim:D
''Haziranın Hasan Tahsini'' plaketi çok yakışır:) hatta gelenekselleştirelim.

Youtube'da bile herhangi bir videonun altına ''ilk yorum'' yazan hypelanıyor. Burası daha kıymetli:)

Pacamara kutudan çıkar çıkmaz o kadar güzel koktu ki resmen rochas Man parfümü gibi. Pamuk şekeri benzeri bir koku var. 10 gün degassing denilmiş 10 gün sonrayı heyecanla bekliyorum 😁 @batugen bey varsa pacamara için demleme önerisi alabilir miyiz sitede göremedim de 🙏🏻

Pacamara kutudan çıkar çıkmaz o kadar güzel koktu ki resmen rochas Man parfümü gibi. Pamuk şekeri benzeri bir koku var. 10 gün degassing denilmiş 10 gün sonrayı heyecanla bekliyorum 😁 @batugen bey varsa pacamara için demleme önerisi alabilir miyiz sitede göremedim de 🙏🏻
Kokusu kadar tadı da etkileyici 😊 şimdiden afiyet olsun. 10 gün sonra deneyip bir 5-10 gün daha mutlaka bekletin. Tarifi ekletrmefim henüz, degassing dolmadan eklemiş olurum.

Selamlar, bugun sipariş vermeyi düşünüyorum da, cumartesi öglen yurtdışına gidecegim. İstanbul Kağıthanede oturuyorum, tecrübelerinize göre bir aksilik olmazsa kargo yetişir mi ? @batugen

Emeği geçen herkese teşekkürler. 90393 sipariş no ile katıldım ben de.

Kargo gunleri varmi kacirdimmi acaba,

eskisi gibi kavrum gunu secemiyoruz?
@batugen

Son düzenleme:
Emeği geçen herkese teşekkürler
90420 numaralı sipariş ile katıldım
Yarışmacı arkadaşlara başarılar :D

Ben de siparişimi verdim,
emeklerinize sağlık.
  • Sipariş numarası: 90422
  • Tarih: 9 Haziran 2022
  • Tirtira dan 2 adet 250 gr. ve Cafec filtre şeklinde.

Birinci çıkan firmanın sevr anlaşması tadında şartları 😅 sonrası sevgili @batugen in kampanya açıklamasını ve genel yaklaşımını okuyunca işte bu diyorum, güzel düşüncelerin ve emeklerin için teşekkürler :) biz kahve severler için iyi ki varsın. Alım ekibine de teşekkür ederim emekleri için.

Pacamara‘yı siz mi kavuruyorsunuz @batugen? Tadım notları aynı olunca kafam karıştı.

Herkese keyifli tadımlar olsun 😋

90399 numaralı sipariş 2.kazanan (100.sipariş yani) arkadaş şimdiden hayırlı olsun. her 50.siparişte filtre yollamaya çevirdik arkadaşlar daha fazla hediye sizleri bekliyor olacak yani :)

Son düzenleme:
Kargo gunleri varmi kacirdimmi acaba,

eskisi gibi kavrum gunu secemiyoruz?
@batugen
Yeni dükkanla birlikte artık daha sık kavuruyorum. Toplu alımda stoktan kalmıyor maalesef.
Birinci çıkan firmanın sevr anlaşması tadında şartları 😅 sonrası sevgili @batugen in kampanya açıklamasını ve genel yaklaşımını okuyunca işte bu diyorum, güzel düşüncelerin ve emeklerin için teşekkürler :) biz kahve severler için iyi ki varsın. Alım ekibine de teşekkür ederim emekleri için.

Pacamara‘yı siz mi kavuruyorsunuz @batugen? Tadım notları aynı olunca kafam karıştı.

Herkese keyifli tadımlar olsun 😋
Ben teşekkür ederim. 🙏

Evet ben kavuruyorum, makina da profil de farklı. Aslında tadım notları da farklı, benzerlikler var.

Geri