• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Haziran Ayı 2022 Cleancup Özel Alımı

kahveanalisti

Barista
Editör
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rocket Cinquantotto
Değirmen
Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
Merhaba Arkadaşlar

Haziran ayı anketinde bu aya özel olacak şekilde ve yoğun talep üzerine anketimizde 2. Çıkan firmalardan biri olan Cleancup Coffee ile alım için görüşmelere 03.06.2022 Cuma günü itibariyle başlamıştık. Diğer alıma ek olarak forum üyelerine özel hem kahvelerde hem de ekipmanlarda geçerli olacak Cleancup Coffee detaylarını aşağıda bulabilirsiniz. Alım ekibi olarak @Kahveciningalaksirehberi @mtgg ve ben seve seve tüm sorularınızı cevaplamaya çalışacağız.

Haziran ayı alımının detayları şu şekildedir;

https://cleancup.coffee web sitesinde kullancağınız “kahvekulubucc2022” kuponu sayesinde seçili kahveleri %25 indirim ile alabilirsiniz.

https://cleancup.coffee web sitesinde kullancağınız “kahvekulubuccekipman2022” kuponu sayesinde seçili ekipmanları %10 indirim ile alabilirsiniz. (Cafec-Delter-Origami-Lilydrip dahildir Fellow ve CMD dahil değildir)

• İndirimler sadece 250 gramlık seçeneklerde çalışmaktadır. Eğer ürünün öğütme seçeneği varsa ve dilerseniz öğütülmüş olarak da alabileceksiniz.

• Kiloluklarda ekstra indirim yok.

• Stokta kalmaması sebebiyle Guatemala pampojila ve nicaragua el tosto alıma dahil edilmeyecektir.

• Ücretsiz Kargo için sınır 300 TL (300 TL dahil ve üstü ücretsiz kargo). Bunun altında kalan siparişler için kargo ücreti 30 TL olarak belirlenmiştir.

• Firma, indirim dışı siparişleri de yetiştirmeye çalışacağından oluşacak yoğunlukları dengeleyerek göndermeye çalışacaktır.

• Siparişlerle ilgili sorularınız için hello@cleancup.coffee eposta adresini kullanabilirsiniz.

• Kahveler (Filtre veya Espresso olarak seçenekler mevcut)

• Ethiopia Tirtira 250gr.-1kg. - Clean Cup Coffee

• Mexico Santo Domingo 250gr.-1kg. - Clean Cup Coffee

• Peru Huabal 250gr.-1kg. - Clean Cup Coffee

• El Salvador Pacamara 200gr. - Clean Cup Coffee

• Ethiopia Alaka 250gr.-1kg. - Clean Cup Coffee

Alımla alakalı herhangi bir sorunuzu konu başlığının seyrinin bozulmaması adına özel mesaj yoluyla iletirseniz alım ekibi olarak seve seve cevaplamaya çalışırız.

Not: İndirim kodları 06.06.2022 itibariyle aktif olup 30.06.2022 tarihi 23:59’a kadar kullanılabilecektir.

BONUS:

Arkadaşlar Bu ay aynı zamanda 50.siparişe/100.sipariş/150.siparişe/200.sipariş/250.siparişe /300.sipariş/350.siparişe şeklinde her 50.siparişe Cafec Traditional Filtreler hediye olarak gönderilecek.

Herkese bol şans. Kura yok artık kime denk gelirse. Alım ve Editör Ekibi olarak böyle küçük bir hediye planladık sizler için.

Son düzenleme:
Güzel bir haber oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler.Şimdiden herkese iyi alımlar dilerim 🙂

Alım ekibine ekstra mesaisi için teşekkür ederim. Güzel bir alım olur umarım 🙂

Haciz gelmemesi için ay sonu Alaka ve Tirtira ile katılacağım, iyi alımlar dilerim. Bu arada Tirtira stoğu ne durumda acaba, ay sonuna kalır mı sevgili @batugen ?

Selamlar,

Öncelikle teşekkürler herkese.

Dükkan taşıma sebebiyle geçey ay katılamamıştık. Kafe hizmeti de vermeye başlamamız sebebiyle herşey yoluna oturmuş değil henüz ama tekrar katılamıyoruz diyemezdim :). Bu alım biraz son dakika olunca daha önceden düşündüğüm organizasyonu sağlayamadım maalesef. Sürprizli, aktiviteli ve akılda kalıcı bir organizasyon planlamayı düşünüyordum seçildiğimde. Artık sonrakine diyelim.

Stok sorunu yaşamamak adına ( daha doğrusu planlamaya ve organizasyona yeterince vakit olmadığından) kiloluklarda ek indirim yapamadık, her zaman olan %15 indirim ile devam ediyoruz. Küçük boy paketler seçeneği de eklemek istemiştim normal koşullarda.

Fiyatlarda uzun süredir zam yapmadım, yapmak üzereydim ancak alım çıkınca uygun bulmadım. Kur durumuna göre ay içerisinde bir zam yapma ihtimali olabilir hiç istemesemde. Şuan için olmayacak. Bir diğer konu da kargo meselesi. Her kalemde olduğu gibi kargoda da bu hafta ara zam haberi geldi. Ayın 16 sı itibariyle yurtiçi kargo %60 zam yaptı ki sözleşme yenilemesiyle 3-4 ay önce %55 yapmıştı zaten. Şu sıra herkese bu ara zam gitmekte. Şubeyle görüşüp destek rica edeceğim ama aksi durumda kargo değiştirme yoluna gidebilirim veya tutar artışı. Bilgisini paylaşırım duruma göre.

Stokları ve kargo durumlarını güncel olarak paylaşmaya çalışacağım. Hergün kargo çıkışı olacak şekilde planlama yaptım ancak aksaklıklat olabilir. Şimdiden anlayışınızı rica ediyorum.

Bizi ziyaret edip paketini dükkandan almak isteyenleri de mutlaka bekliyorum. Dükkandan alım için siteden mağaza teslim seçeneği ile sipariş verelim lütfen. Siparişiniz hazır olunca size bilgi ileteceğiz mutlaka. İlgilenmek istesem de kavurmadan kafamı kaldıramayabilirim şimdiden kusura bakmayın 😅.

Şimdiden keyifli bir alım diliyorum.

Son düzenleme:
Alım ekibi ve cleancup yetkililerine teşekkürler. Çok fazla indirim, çok fazla güzel kahve var vakum makinesi almak şart oldu artık :D

Haciz gelmemesi için ay sonu Alaka ve Tirtira ile katılacağım, iyi alımlar dilerim. Bu arada Tirtira stoğu ne durumda acaba, ay sonuna kalır mı sevgili @batugen ?
Alım durumuna göre değişir, net birşey söyleyemiyorum maalesef. Şuan için yeter diye düşünüyorum, yaklaşık 80-90kg var.

Peru ve meksika da stok sorunu yok. Pacamara limitli, alaka da tirtira gibi.

alım ekibine emekleri için çok teşekkürler.
cleancup çıkmasına ekstra sevindim, önceki tadım etkinliğinde de çok memnun kalmıştım, yine öyle olacağından şüphem yok.

alım ekibi ve batu bey de uygun görürse nacizane bir önerim olacak; indirim temmuza uzatılarak temmuz oylaması pas geçilebilir.
biliyorsunuz, coffee department da indirim kodu tanımladı ve muhtemelen çoğumuz oradan da alım yapıp temmuzu pas geçeceğiz, bir de ayın ortasında olası 9-10 günlük bayram tatilini de hesaba katarsak, kavurucu olsam önümüzdeki ay seçilmek istemezdim :)
1 ay ara herkese iyi gelecektir :)

Alım ekibine teşekkürler. Zor bir hafta oldu onlar için. Kimseyi kırmamaya gayret göstererek bir çözüm buldular.
Fikirlerini sağlıklı bir şekilde özgürce dile getiren forumdaki tüm arkadaşlara teşekkürler.

Pacamara ve Alaka ile İlk kez CleanCup'tan sipariş verdim. Şimdi sıra tadım yorumlarında. Çekirdekleri merakla bekliyorum.

Bu ayı pas geçerim diyordum. Alım ekibinin bu mücadelesine kayıtsız kalmamak adına sipariş geçeceğim. Elinize emeğinize sağlık. Naçizane görüşüm de 1. firmayı bir daha ankete dahil etmemektir.

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Alım durumuna göre değişir, net birşey söyleyemiyorum maalesef. Şuan için yeter diye düşünüyorum, yaklaşık 80-90kg var.

Peru ve meksika da stok sorunu yok. Pacamara limitli, alaka da tirtira gibi.

Selamlar,

Bence bu tirtira stoğu bu kulübe yetmez 🙈sevgili @batugen
El toston’u da yeniden deneyimlemeyi çok istiyordum lakin veda etmişiz,2X250 gram Tirtira ve türk kahvesi için filtre kavrum 250 gram Peru ile 90277 numaralı sipariş ile bu ayki toplu tadım’a katılmış oldum.Tirtira’yı çok merak ediyordum.

Birde ufak bir sorum olacak sevgili @batugen ,sipariş notlarına ne kadar özenle dikkat ettiğinizi biliyorum.Fakat degas doldurmuş çekirdek mevcut değil ise buradan iletmeni rica edeceğim.

Tüm alım ekibine ve CleanCup ailesine saygı ve sevgilerim ile…

Bu ay kilolarca kahvem oldu, resmen iflas vericem bir çözüm bulamazsam/:

@batugen Sipariş verdiğim tirtira ve alakaları 15gramlık poşetlerde gönderme şansınız var mı?
Ekonomimi kurtarmak için tek yolum bu kaldı. 10güne kalmaz tirtira ve alaka biter. 15grmlık poşetlerde ben satmaya başlarım. Bundan böyle bu kulübün kahve torbacısı olmam lazım.

Merhaba,
Origami standlı da indirim kodu aktif olmuyor sanki indirim uygulanmadı.

Selamlar,

Bence bu tirtira stoğu bu kulübe yetmez 🙈sevgili @batugen
El toston’u da yeniden deneyimlemeyi çok istiyordum lakin veda etmişiz,2X250 gram Tirtira ve türk kahvesi için filtre kavrum 250 gram Peru ile 90277 numaralı sipariş ile bu ayki toplu tadım’a katılmış oldum.Tirtira’yı çok merak ediyordum.

Birde ufak bir sorum olacak sevgili @batugen ,sipariş notlarına ne kadar özenle dikkat ettiğinizi biliyorum.Fakat degas doldurmuş çekirdek mevcut değil ise buradan iletmeni rica edeceğim.

Tüm alım ekibine ve CleanCup ailesine saygı ve sevgilerim ile…
Selam,

Maalesef stok kalmadı tedarikçide de.

Sipariş notlarına bakıyorum mutlaka, hatta taleplerimizi notlar aracılığıyla yapmayı rica ediyorum. Takibi daha kolay. Tirtira maalesef degassing dolmuş olarak kalmadı ki optimum için 20 gün gibi bekletmek lazım. Stok tirtirada da tedarikçide tükendi, umarım yeter 😅.

Ben teşekkür ederim.

Geri