Selamlar,
Öncelikle teşekkürler herkese.
Dükkan taşıma sebebiyle geçey ay katılamamıştık. Kafe hizmeti de vermeye başlamamız sebebiyle herşey yoluna oturmuş değil henüz ama tekrar katılamıyoruz diyemezdim

. Bu alım biraz son dakika olunca daha önceden düşündüğüm organizasyonu sağlayamadım maalesef. Sürprizli, aktiviteli ve akılda kalıcı bir organizasyon planlamayı düşünüyordum seçildiğimde. Artık sonrakine diyelim.
Stok sorunu yaşamamak adına ( daha doğrusu planlamaya ve organizasyona yeterince vakit olmadığından) kiloluklarda ek indirim yapamadık, her zaman olan %15 indirim ile devam ediyoruz. Küçük boy paketler seçeneği de eklemek istemiştim normal koşullarda.
Fiyatlarda uzun süredir zam yapmadım, yapmak üzereydim ancak alım çıkınca uygun bulmadım. Kur durumuna göre ay içerisinde bir zam yapma ihtimali olabilir hiç istemesemde. Şuan için olmayacak. Bir diğer konu da kargo meselesi. Her kalemde olduğu gibi kargoda da bu hafta ara zam haberi geldi. Ayın 16 sı itibariyle yurtiçi kargo %60 zam yaptı ki sözleşme yenilemesiyle 3-4 ay önce %55 yapmıştı zaten. Şu sıra herkese bu ara zam gitmekte. Şubeyle görüşüp destek rica edeceğim ama aksi durumda kargo değiştirme yoluna gidebilirim veya tutar artışı. Bilgisini paylaşırım duruma göre.
Stokları ve kargo durumlarını güncel olarak paylaşmaya çalışacağım. Hergün kargo çıkışı olacak şekilde planlama yaptım ancak aksaklıklat olabilir. Şimdiden anlayışınızı rica ediyorum.
Bizi ziyaret edip paketini dükkandan almak isteyenleri de mutlaka bekliyorum.
Dükkandan alım için siteden mağaza teslim seçeneği ile sipariş verelim lütfen. Siparişiniz hazır olunca size bilgi ileteceğiz mutlaka. İlgilenmek istesem de kavurmadan kafamı kaldıramayabilirim şimdiden kusura bakmayın

.
Şimdiden keyifli bir alım diliyorum.