• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Haziran Ayı 2022 Cleancup Özel Alımı

Eğer 50. sipariş 90331 ise 90282 ile 2. siparişi vermişim. İlk siparişi ben verseydim eğer utanmadan çingenelik yapacaktım burada ama bu 1. siparişinde hediye alması gerektiği gerçeğini değiştirmiyor:)
90281 nerdesin iki gözüm. İlk kurşunu sen atmışsın. Forumun Hasan Tahsin'i seçildin:)
Benimki de 90270
Adımız konmadı, tanımımız yok
Paralel evrende bir yerlerdeyim sanırım

bütün kulüp temmuz ayını pas geçecek galiba. bize de azıcık kahve bırakın arkadaşlar, lütfen. :)

Alıma Alaka ve Santo Domingo ile katıldım.

Sipariş numarası: 90281

Emeği geçen herkese teşekkür ederim 90360 sipariş numarası ile bende katıldım

Bu güzel etkinliğe 90364 sipariş numarası Ethiopia Alaka ile ben de katıldım. Uzun zamandır istiyordum. Özel alım etkinliği benim için iyi bir vesile oldu. Uğraş veren ve gerçekleştiren herkese teşekkürler ☕👍🏻

@batugen
Selamlar,

Öncelikle teşekkürler herkese.

Dükkan taşıma sebebiyle geçey ay katılamamıştık. Kafe hizmeti de vermeye başlamamız sebebiyle herşey yoluna oturmuş değil henüz ama tekrar katılamıyoruz diyemezdim :). Bu alım biraz son dakika olunca daha önceden düşündüğüm organizasyonu sağlayamadım maalesef. Sürprizli, aktiviteli ve akılda kalıcı bir organizasyon planlamayı düşünüyordum seçildiğimde. Artık sonrakine diyelim.

Stok sorunu yaşamamak adına ( daha doğrusu planlamaya ve organizasyona yeterince vakit olmadığından) kiloluklarda ek indirim yapamadık, her zaman olan %15 indirim ile devam ediyoruz. Küçük boy paketler seçeneği de eklemek istemiştim normal koşullarda.

Fiyatlarda uzun süredir zam yapmadım, yapmak üzereydim ancak alım çıkınca uygun bulmadım. Kur durumuna göre ay içerisinde bir zam yapma ihtimali olabilir hiç istemesemde. Şuan için olmayacak. Bir diğer konu da kargo meselesi. Her kalemde olduğu gibi kargoda da bu hafta ara zam haberi geldi. Ayın 16 sı itibariyle yurtiçi kargo %60 zam yaptı ki sözleşme yenilemesiyle 3-4 ay önce %55 yapmıştı zaten. Şu sıra herkese bu ara zam gitmekte. Şubeyle görüşüp destek rica edeceğim ama aksi durumda kargo değiştirme yoluna gidebilirim veya tutar artışı. Bilgisini paylaşırım duruma göre.

Stokları ve kargo durumlarını güncel olarak paylaşmaya çalışacağım. Hergün kargo çıkışı olacak şekilde planlama yaptım ancak aksaklıklat olabilir. Şimdiden anlayışınızı rica ediyorum.

Bizi ziyaret edip paketini dükkandan almak isteyenleri de mutlaka bekliyorum. Dükkandan alım için siteden mağaza teslim seçeneği ile sipariş verelim lütfen. Siparişiniz hazır olunca size bilgi ileteceğiz mutlaka. İlgilenmek istesem de kavurmadan kafamı kaldıramayabilirim şimdiden kusura bakmayın 😅.

Şimdiden keyifli bir alım diliyorum.
Merhabalar, yakın zamanda bir kez filtre kahve deneme paketinizi almış ve çok beğenmiştim. Bu sefer espresso ağırlıklı gideceğim, filtre olarak Alaka almayı düşünüyorum. Espresso için ise hem sütle gidebilecek hem de sek espresso veya Americano olarak keyif verecek bir kahve arayışındayım. Peru Huabal ile Mexico arasında kaldım. Üretici gözünden bakarsak hangisini tavsiye edersiniz?

Bu arada web siteniz için bir öneride bulunayım; sayfa geçişlerinizin hızını arttırmak ve sunucu kaynak kullanımını düşürmek için mutlaka cache eklentisi kullanmanızı öneririm. Sayfa geçişlerinde ciddi yavaşlamalar gözlemledim. Hostinginiz destekliyorsa Litespeed Cache öneririm. En kötü ihtimalle WP Super Cache tavsiye ederim. Ciddi anlamda rahatlatacaktır siteyi.

traditional genel olarak olumlu düşünülüyor. bundan ilerleyebilirim duruma göre.
Abaca hakkında çok olumsuz yorum vardı. Th3 bir hayli övülmüştü forumlarda ilk defa cafec filtre kullanacağım th3 aldım ben de kahvenin yanında ancak traditional > th1 > abaca sıralaması görünce bir pişman olmadım değil 🥲

Abaca hakkında çok olumsuz yorum vardı. Th3 bir hayli övülmüştü forumlarda ilk defa cafec filtre kullanacağım th3 aldım ben de kahvenin yanında ancak traditional > th1 > abaca sıralaması görünce bir pişman olmadım değil 🥲
Abaca kötülenecek bir filtre değil bence, bana göre Hario 40 ile kafa kafaya, ikisini de denedim :D Traditional şuan alınmaz belki geçen sene düzgünken alınırdı ama şuan ben bu filtreyle sorun yaşıyorum.

@batugen

Merhabalar, yakın zamanda bir kez filtre kahve deneme paketinizi almış ve çok beğenmiştim. Bu sefer espresso ağırlıklı gideceğim, filtre olarak Alaka almayı düşünüyorum. Espresso için ise hem sütle gidebilecek hem de sek espresso veya Americano olarak keyif verecek bir kahve arayışındayım. Peru Huabal ile Mexico arasında kaldım. Üretici gözünden bakarsak hangisini tavsiye edersiniz?

Bu arada web siteniz için bir öneride bulunayım; sayfa geçişlerinizin hızını arttırmak ve sunucu kaynak kullanımını düşürmek için mutlaka cache eklentisi kullanmanızı öneririm. Sayfa geçişlerinde ciddi yavaşlamalar gözlemledim. Hostinginiz destekliyorsa Litespeed Cache öneririm. En kötü ihtimalle WP Super Cache tavsiye ederim. Ciddi anlamda rahatlatacaktır siteyi.
Merhaba,

beğenmenize sevindim. Espresso olarak peru yu kafede de kullanıyoruz ve memnunuz. Meksika da güzel ama şahsi fikrim peru.

Uzun süredir wp rocket kullanıyorum, bunny cdn ile de dağıtıyorum. Yurtiçi yerine yurtdışı sunucuları tercih etsem de kur sebebiyle yurtiçine döndüm ve memnun değilim. Datacenter değiştirttim bir tık daha iyi şuan. Ayrı bir sorun var zira kullanıcı girişi yapılmış hali ile yapılmamış hali arasında ciddi fark var. Sunucu üzerinden cache ve birkaç ince ayar da kurtarmadı. Temanın da bir etkisi var. Detaylı bakıcam ama zaman bulamadım açıkçası. Teşekkür ederim bilgilendirme için.

Merhaba,

beğenmenize sevindim. Espresso olarak peru yu kafede de kullanıyoruz ve memnunuz. Meksika da güzel ama şahsi fikrim peru.

Uzun süredir wp rocket kullanıyorum, bunny cdn ile de dağıtıyorum. Yurtiçi yerine yurtdışı sunucuları tercih etsem de kur sebebiyle yurtiçine döndüm ve memnun değilim. Datacenter değiştirttim bir tık daha iyi şuan. Ayrı bir sorun var zira kullanıcı girişi yapılmış hali ile yapılmamış hali arasında ciddi fark var. Sunucu üzerinden cache ve birkaç ince ayar da kurtarmadı. Temanın da bir etkisi var. Detaylı bakıcam ama zaman bulamadım açıkçası. Teşekkür ederim bilgilendirme için.
Teşekkür ederim dönüşünüz için. Peru'nun degas'i bitmiş veya çok yakın hali var mı elinizde? Yani bi 10-15 günlük kavrum olsa yeter. Kahvem kalmadı ve degas beklemek istemiyorum, ona göre hemen sipariş vereceğim 250 gr.

Evet şimdi baktım, login olmuş kullanıcıya çok ağır çalışıyor, login olmadıysak hızlı. Bu da demek oluyor ki cache özelliği login olmuş kullanıcıya kapalı, komple sıfırdan çekiyor requestleri. WP Rocket'in cache ayarlarını karıştırıp bu özellik aranabilir. Sepet, ödeme gibi dinamik sayfalar cache dışı bırakılıp diğer tüm sayfalar login olan ve olmayan tüm kullanıcılara aktif edilirse sorun çözülür diye tahmin ediyorum.

Maalesef Wordpress + Woocommerce kaynak düşmanı bir altyapı. İyi optimize edilmiş güçlü bir sanal veya bulut sunucu kullanırsanız başa çıkabilirsiniz. Normal hosting paketleriyle sorun yaşarsınız. Yardımcı olabileceğim bir durum olursa özelden her zaman yazabilirsiniz.

Teşekkür ederim dönüşünüz için. Peru'nun degas'i bitmiş veya çok yakın hali var mı elinizde? Yani bi 10-15 günlük kavrum olsa yeter. Kahvem kalmadı ve degas beklemek istemiyorum, ona göre hemen sipariş vereceğim 250 gr.

Evet şimdi baktım, login olmuş kullanıcıya çok ağır çalışıyor, login olmadıysak hızlı. Bu da demek oluyor ki cache özelliği login olmuş kullanıcıya kapalı, komple sıfırdan çekiyor requestleri. WP Rocket'in cache ayarlarını karıştırıp bu özellik aranabilir. Sepet, ödeme gibi dinamik sayfalar cache dışı bırakılıp diğer tüm sayfalar login olan ve olmayan tüm kullanıcılara aktif edilirse sorun çözülür diye tahmin ediyorum.

Maalesef Wordpress + Woocommerce kaynak düşmanı bir altyapı. İyi optimize edilmiş güçlü bir sanal veya bulut sunucu kullanırsanız başa çıkabilirsiniz. Normal hosting paketleriyle sorun yaşarsınız. Yardımcı olabileceğim bir durum olursa özelden her zaman yazabilirsiniz.
Teşekkürler.

Maalesef degassing dolmuş kalmadı. Toplu alımın ilk siparişlerinden sonra kalmıyor.

Hepsini alıp denemek lazım desem server para yapıyor :))

Geri