• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket ⛔Anket Temmuz 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği - Anket

Sizce hangi kahve firması bu ay toplu alımımızda yer alsın ?(Oy vermeden Sitelerine Lütfen Bakınız)

• 3 Cores Coffee

Oy: 5 1.0%
  • Aroasting Lab

Oy: 6 1.2%
  • At Origin

Oy: 7 1.4%
  • Baristocrat 3rd Cafe & Roastery

• Caffe Di Toee

Oy: 1 0.2%
  • Zümrüt Karaca

Oy: 10 2.0%
  • Celsius Roastery

• Clean Cup

Oy: 21 4.1%
  • Coffee Department

Oy: 105 20.7%
  • Coffee Friend Zone

• Coffee Manifesto

Oy: 2 0.4%
  • Coffee Sapiens

• Coffee Tropic

• Coffee.dat Roastery

• Coffeemamma

• Eleonora Coffee

• Gordion Coffee Roastery

Oy: 14 2.8%
  • Gourme Coffee Roasting

• Incommon Coffee

• Kahve Fabrikası

Oy: 50 9.9%
  • Kava Coffee Roasting

Oy: 3 0.6%
  • Kimma Coffee Roaster

Oy: 5 1.0%
  • Kronotrop

Oy: 22 4.3%
  • Kungpow

Oy: 110 21.7%
  • Lot Coffee Roastery

• Maple Coffee Shop

• Molecule Coffee

• Old Java Coffee Roasters

• Old School Roastery

Oy: 62 12.2%
  • Ordinarius Coffee Roastery

Oy: 0 0.0%
  • Paper Coffee & Chocolate

• Poka Coffee Roastery

• R.O.R (Rate Of Rise) Cafe & Roastery

• Story Coffee Roasters

• Troika

• Firma1

Oy: 13 2.6%

• Kullanılan toplam oy
    507
  • Anket kapatılmış .
Kungpow diye birkaç aydır ölüp bitenlere selamlar olsun 😄

Aylık alım için seçilip de tedarik zinciri, stok sorunu, operasyonel nedenler veya tamamen keyfi nedenlerle (probador gibi) kulübün organizasyonuna icabet etmeyen veya sınırlı stok geç gönderim gibi şartlarla mondros vari koşullar ortaya koyan firmaların anketten kalıcı olarak çıkarılması gerek.

Aylık alım için seçilip de tedarik zinciri, stok sorunu, operasyonel nedenler veya tamamen keyfi nedenlerle (probador gibi) kulübün organizasyonuna icabet etmeyen veya sınırlı stok geç gönderim gibi şartlarla mondros vari koşullar ortaya koyan firmaların anketten kalıcı olarak çıkarılması gerek.
Bencede firma fanı olmasak aylık alım her firmaya hitap etmiyor maalesef görülüyor ki😅

Kungpow benim için pahalı bir firma ama anketten çıkmışken limitli vs anlaşılsaydı uzun zamandır isteyen arkadaşlar var 100 gr da olsa bir denemiş olurlardı .Zaten bir şekilde ay içersinde diğer firmalar yüzde 20 -25 oranında bir indirim yapıyor bizlerde oralardan alırız diye fikrimi belirtmek istedim .

Bir ara probador furyası vardı böyle. Adamların bir küfür etmediği kalmasına rağmen ısrarla seçtiler sonuç ortada. Sonra williams oldu bu furya o da seçildi kahveler iyidir belki ben denemedim ama çoğunluk siteden sipariş bile veremedi verenler takip edemedi. Bir süredir de kungpow furyası var . Yazmayayım, kötü olmayayım diyorum ama bir açıp okuyun arkadaşlar oy vermeden önce daha önce kavurucu seçilmiş mi ? Seçildiyse başlığın altına biraz bakın. Kungpow daha önce seçilmişti ve iyi de hatırlamıyorum ben.

Sevgili kahve kulübü, aslında çok güzel bir bundle hazırlayıp güzel bir indirim ile ücretsiz kargo yapma planımız vardı fakat elimizdeki kahvelerin stoklarının çok düşük olması ve üzerine açıkta olan üretim kapasitemizin yetersiz olması sebebi ile ne kadar üzülsek de yeni makinemiz gelene kadar ertelememiz gerekti..

Gecen sene yine aylik alim oylamasi yaparken Kungpow dedigimde "beklenileni karsilamiyor" diye bir kac arkadas soylemisti. Secildigi için mutluydum çünkü kavrumlarini ve seckilerini begeniyorum. He ne kadar piyasadaki pahali saticilardan olsa da niteligin hakkini veren cekirdekler oldugunu düşünüyorum.
Ancak genel itibari ile surekli dile getirilen olumsuz durumlar var.
Toplu alima sicak bakmayan firmalari listeden cikarip umutvari durumlar olusturmamak lazim. Firma fani olanlar zaten tedarigini yapiyordur bakisindayim.

Sevgili kahve kulübü, aslında çok güzel bir bundle hazırlayıp güzel bir indirim ile ücretsiz kargo yapma planımız vardı fakat elimizdeki kahvelerin stoklarının çok düşük olması ve üzerine açıkta olan üretim kapasitemizin yetersiz olması sebebi ile ne kadar üzülsek de yeni makinemiz gelene kadar ertelememiz gerekti..
Hocam yani bu durum muhtemelen oylama başlamadan önce belliydi anladığım kadarıyla. O zaman keşke bu önceden belirtilseydi de başka yere oy verseydik iyi olmaz mıydı?

Arkadaşlar tekrar merhabalar,

Kungpow sonrası Coffee Department ile görüştük. Ancak stokları konusunda sorunların olduğunu ve bunun gelecek ay çözüleceğini bize ilettiler. Bu sebeple ankette 3. olan Old School ile görüşmelerimizi yaptık ve sonrasında Temmuz ayı boyu geçerli indirim anlaşmamızı yaptık. Bu akşam kahvelerle ilgili detayları içeren bir yazı ile indirim kodlarını sizlerle paylaşacağız. Senede bir kaç kez böyle gecikmeli toplu alımlar olabiliyor bu konuda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Sabrınız için teşekkür ediyorum :) Hala istifa diyenler varsa istifa edebilirim tabi :)

Kungpow sonrası Coffee Department ile görüştük. Ancak stokları konusunda sorunların olduğunu ve bunun gelecek ay çözüleceğini bize ilettiler. Bu sebeple ankette 3. olan Old School ile görüşmelerimizi yaptık ve sonrasında Temmuz ayı boyu geçerli indirim anlaşmamızı yaptık. Bu akşam kahvelerle ilgili detayları içeren bir yazı ile indirim kodlarını sizlerle paylaşacağız. Senede bir kaç kez böyle gecikmeli toplu alımlar olabiliyor bu konuda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Sabrınız için teşekkür ediyorum :) Hala istifa diyenler varsa istifa edebilirim tabi :)
Elinize sağlık. Arada nazarlık olsun. Gönüllülük esasına dayalı olduğunu unutuyor bazen arkadaşlar.

old school güzel bir seçim, menü canlı duruyor.. birinci ve ikinci firmaya göre fiyatlar daha uygun zaaten.
forum konusu son sayfa

kimseyi suçlamadan 18-19 haziran'da buraya yazıldı kungpow'da %25 bayram indirimi olduğu,, temmuz ayı için seçilmesini isteyenler umuyorum o indirimden faydalanmıştır :)
Halihazırda yapılan %25'e varan indirimi çok bulduğum için toplu alımda %15 indirim yapacağını düşündüğüm Kungpow'a attım ben de 😎

@OldSchoolRoastery seçkideki natürel etiyopyalar bizi bekler. Umarım tetranın bombe bensasını andıran o tatlı, meyvemsi Etiyopya çekirdeğini sizde yakalarım.

Herkese selamlar. Temmuz ayı alımında sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duymaktayız :). Bizlerin ilk toplu alıma katılımı olacak ve herkesi memnun etme gayretimizden kimsenin şüphesi olmasın. Umarız herkes için keyifli bir alım olur. Şimdiden herkese teşekkür ederiz.

Stoklara yeni eklenen ve eklenecek olan çekirdeklerimiz var. Bu çekirdeklerle alakalı detaylı bilgiyi ve toplam stok durumumuzu akşam saatlerinde sizlerle paylaşacağız.

Keyifli günler dileriz :).

Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle herkese güzel bir ay dilerim.

Temmuz ayı oylamasında markamıza vermiş olduğunuz oylar için çok teşekkür ederiz.
İlk seçilen firma ile ilerlenemediğinde ikinci seçilen firma olarak bizimle iletişime geçildi yönetim olarak, biz de tabi ki çok sevindik, ancak bu ay pas geçme kararı aldık ve bu kararın herkes adına daha iyi olacağını düşündük. Sebebi de şu;

Şu an seçkimizde bazı kahvelerin stokları çok azaldı; 4 tane kahvenin stoğu 1er çuvaldan az kaldı.
Ancak kavurmahanemize gelen ve profilleri oluşturulmamış 5 yeni kahve mevcut.
Bu ay içinde Uraga ve Primavera da tekrar stoklara girecek.

Dolayısı ile hem profillerin tam oturması hem de stokların sorunsuzca güncellenmesi operasyonel anlamda hem sizin daha iyi bir alım deneyimi hem de bizim düzgün bir tedarik süreci yönetebilmemiz adına bu şekide bir karar verdik.

Yanlış anlaşılmalar olamaması adına açıklama yapmak istedim.
Eğer önümüzdeki ay tekrar değerli oylarınız ile onurlanırsak elimizden geleni yapmak isteriz.

Ankaralı meslektaşlarımıza da başarılar dileriz.

İyi günler, sevgiler

Arkadaşlar merhaba,

Temmuz ayı oylamasında markamıza vermiş olduğunuz oylar için çok teşekkür ederiz.
İlk seçilen firma ile ilerlenemediğinde ikinci seçilen firma olarak bizimle iletişime geçildi yönetim olarak, biz de tabi ki çok sevindik, ancak bu ay pas geçme kararı aldık ve bu kararın herkes adına daha iyi olacağını düşündük. Sebebi de şu;

Şu an seçkimizde bazı kahvelerin stokları çok azaldı; 4 tane kahvenin stoğu 1er çuvaldan az kaldı.

Dolayısı ile hem profillerin tam oturması hem de stokların sorunsuzca güncellenmesi operasyonel anlamda hem sizin daha iyi bir alım deneyimi hem de bizim düzgün bir tedarik süreci yönetebilmemiz adına bu şekide bir karar verdik.

Eğer önümüzdeki ay tekrar değerli oylarınız ile onurlanırsak elimizden geleni yapmak isteriz.

İyi günler, sevgiler
Her şeyde var bir hayır, diğer ay görüşürüz abi :D

Arkadaşlar merhaba,

İyi günler, sevgiler
@metin açıklama yapmanız büyük incelik. Biz zor zamanlarda sorumluluk aldığınız zamanları unutmadık. O yüzden canınız sağolsun. Hayırlı işler

Emeğinize sağlık, milletin cefasına ve sefasına rağmen elinizden geleni yapmaya çalışıyorsunuz. İstifa bizden ziyade size yarar gibi duruyor. Yönetim istifa diyene istifa.

Geri