• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket ⛔Anket Temmuz 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği - Anket

Sizce hangi kahve firması bu ay toplu alımımızda yer alsın ?(Oy vermeden Sitelerine Lütfen Bakınız)

• 3 Cores Coffee

Oy: 5 1.0%
  • Aroasting Lab

Oy: 6 1.2%
  • At Origin

Oy: 7 1.4%
  • Baristocrat 3rd Cafe & Roastery

• Caffe Di Toee

Oy: 1 0.2%
  • Zümrüt Karaca

Oy: 10 2.0%
  • Celsius Roastery

• Clean Cup

Oy: 21 4.1%
  • Coffee Department

Oy: 105 20.7%
  • Coffee Friend Zone

• Coffee Manifesto

Oy: 2 0.4%
  • Coffee Sapiens

• Coffee Tropic

• Coffee.dat Roastery

• Coffeemamma

• Eleonora Coffee

• Gordion Coffee Roastery

Oy: 14 2.8%
  • Gourme Coffee Roasting

• Incommon Coffee

• Kahve Fabrikası

Oy: 50 9.9%
  • Kava Coffee Roasting

Oy: 3 0.6%
  • Kimma Coffee Roaster

Oy: 5 1.0%
  • Kronotrop

Oy: 22 4.3%
  • Kungpow

Oy: 110 21.7%
  • Lot Coffee Roastery

• Maple Coffee Shop

• Molecule Coffee

• Old Java Coffee Roasters

• Old School Roastery

Oy: 62 12.2%
  • Ordinarius Coffee Roastery

Oy: 0 0.0%
  • Paper Coffee & Chocolate

• Poka Coffee Roastery

• R.O.R (Rate Of Rise) Cafe & Roastery

• Story Coffee Roasters

• Troika

• Firma1

Oy: 13 2.6%

• Kullanılan toplam oy
    507
  • Anket kapatılmış .
Aynen bende onu anlamadım, arkadaş eskiden kötü kahve içmişler, umarım tekrar olmaz demiş, ona kızgın surat atmış :D
Zaten kavurucuyla derdim yok herkese kızgın surat atıp kraldan çok kralcı olan ile derdim güzel alım olsun herkes içsin derdimiz kungpow değil

Forumda bir kavurucu firmayı daha kaybetmeye yönelik seviyesizlikler başladı demek…
Kungpow'un sahipleri olsa bu kadar gerilmezdi bence dostum. Genel olarak kahvelerinin kötü olduğu tarzı bir şey de söylemedik, 'daha önceki toplu alımda kötü olmuş, umarım bu sefer öyle olmaz' dedik. Bence bu söze küsme ihtimallerinden çok ders alıp işletmelerini geliştirmeleri daha olası.

Bu arada arkadaşlar biz aldığımız kahveler için para ödüyoruz. X firması gelip üzerimize beleş kahve fırlatıyor da beğenmemezlik yapmıyoruz.

Hele minnoşlar durun bi, yaşayıp göreceğiz, daha hiçbir şey belli değil bende şahsen az indirim vereceklerini düşünüyorum ama belli de olmaz, az olursa da seçilmiş yani, olay basit, daha kahveler gelmeden şartlamayın kendinizi kötü diye belki eski alımla alakası olmaz. Olursa da gelin konuşuruz
Ben 25 olursa almayı düşünürüm diğer türlü düşünmemiyorum. Çünkü arkadaşlar kavrumunu beğdnnmediklerini söyledi. Ki paketler 300 Gr beğenilmeme durumunda risk birde seçilme durumunda fiyatları umarım yükseltip indirime gitmez. Eğer %25 olmassa bir çok kavurucu %15 20 indirim zaten var. Düşünmek lazım. Ben tecrübeli arkadaşlar tadım yapıp iyi diye onay verdikten sonra almayı düşüne bilirim

Sanırım büyük miktarda kahve kavrumlarında homojenliği yakalayamıyorlar gibi ; belki de başka bir sorun. Yalnız fiyatları bayağı yüksekmiş, f/p kahvelere devam edicem sanırım :)

forumda kungpowu ne zaman gordunuz de kaybediyorsunuz acaba
Üstad bi kavurucunun forumda olması, illaki yazması anlamına gelmiyor. Ki aktif olarak yazan kavurucular bir süre sonra akıl sağlığını bozuyor çünkü kantarın topuzunu kaçıran o kadar çok insan var ki. Açık söyleyeyim ben kavurucu olsan çoğunun tatavasıyla uğraşmam.
Ama yazmadan da makul indirimler vererek kavurucular forumda olabilir.
@Xaern beyfendinin söylediği tam olarak bu.
Dereyi görmeden paçayı sıvıyorsunuz. Hele bir sakin olur diyor. Çok basit.
Ancak bi acaip hayırdırlar, zabıtamısınlar ne bileyim. Söylenecek şeyler değil.
Kafayı yemiş gibiyiz.

Son düzenleme:
Üstad bi kavurucunun forumda olması, illaki yazması anlamına gelmiyor. Ki aktif olarak yazan kavurucular bir süre sonra akıl sağlığını bozuyor çünkü kantarın topuzunu kaçıran o kadar çok insan var ki. Açık söyleyeyim ben kavurucu olsan çoğunun tatavasıyla uğraşmam.
Kafayı yemiş gibiyiz.
Hocam kimse sinirli değil kungpow’a düşmanda değil yükselme sebebimiz üslup ,şahısların seviye tespit tutanağı tutması

bu kavurucu basindan beri aktif yazmayi gectim kendi konularini dahi okumuyor, uzerine kulube gelince elimizden gelen bu diyerek genele bir fazlasini sunuyor, bununla ilgili de en ufak bir aciklama yapmiyor. bu haliyle kulupte olmak adina geriye ne kaliyor ki? 3 yildir da forumda olduklarini hissettirecek farkli bir davranis goremedim. bir yandan bakinca yakin zamanda secilen @William gibi yeni satisa surecegi kahvenin kutusu yetismeyecegi icin maliyetini cikararak siteye koyan, ince dusunenler var, surekli bir arkadas edasiyla yazan veya arada da olsa gelip buralari takip ettigini hissettiren firmalar var. tabii ki bu insanlar gereksiz yere kirilmasin isterim, fakat yerinde elestirileri de kaldirabilmek gerek. kimseye de sadece fikir beyan ettigi icin bahsettiginiz zat gibi durup dururken seviyesiz dememek gerek.

Bir kişiye değil bu dediğim fakat kavurucular keyifleri icin satış yapmiyor. Kendi karlarını düşündükleri için biz burda genel itibariyle müşteri konumundayız buraya yazmazsa kaçarsada kendi kaybı kazancı durur yazarsada Kendi kaybı kazancı

@coffeeistador probador benzeri bir olay olur kavurucu aylık alım listesinden çıkar. CD ile arasında 5 oy vardı zaten. Metin beyde kabul ederse bu ayki indirimi cd’den alırız.
Ne kavurucu gömmeye ne de aramızda dövüşmeye gerek var mı

Açıkçası sırf her ay başa saran kungpow muhabbeti bitsin diye kungpow a oy verdim.Zaten bayram indirimleri sayesinde null ve clean cuptan stoğum var,eğer yorumlar iyi olursa ay sonuna alım yapmayı düşünüyorum.Korkulduğu gibi olursa da artık bu konu kalıcı olarak kapanır diye ümit ediyorum

Zaten artık sürekli olarak %25-30 indirimleri havalarda görür olduk. Son aylarda artık herkes fark etmiştir diye düşünüyorum. Bu firmalardan alım yapmaktansa indirimi çok nadir ya da az oranda yapan firmalardan yapmak deneyim açısından daha önemli olur. Hala ucuz kahve isteniyorsa bence bi kavurucu ile anlaşılıp aylık 500 kilo alım garantisi verilsin.
Kafayı yemiş gibiyiz.
BENİ SEN DELİRTTİN!

İyi ki burada bu muhabbeti çevirmişiz. Bakın, Suzi Hanım da bu sayede aramıza katıldı ne güzel. Artık Kungpow forumda. :)

Geri