Daha fazla
- Espresso Makinesi
- Rocket Cinquantotto
- Değirmen
- Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
- Ekipmanlar
- V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Ankara
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Çankaya
Selamlar Kahve Kulübü Ailesi,
Her ay düzenlediğimiz Kahve Kulübü alım anketi zamanı geldi!
Haziran 2023 ayı toplu alım etkinliği için anketimizi oluşturduk. Oylama 30 Haziran 2023 Cuma günü 20:57 de bitecektir. Sonuçlar Anket bitince açıklanacaktır otomatik olarak. Detaylar 1 Temmuz 2023 günü açıklanacaktır.
Şimdiden bol kahveli güzel bir etkinlik olmasını diliyoruz. Bu ay ki etkinlikte; @Daunterm ile birlikte organizasyonla gönüllü olarak ilgileniyoruz.
Aylık toplu tadım etkinliği için önerilerinizi bu bağlantıyı tıklayarak ilgili konudan yapabilirsiniz.
Öneri yapmadan önce bilgilendirme soru-cevap konusunu okumanızı tavsiye ederim.
Ankette görmek istediğiniz kahve kavuran firma varsa, forum içi bu konudan iletebilirsiniz.
En Çok Seçilen Firmalar ve Oy vermeden önce vereceğiniz firmanın kahvelerine bakmanız için linkleri paylaştım. (Bu ay güncelledim)
Not: Minus one roastery 2 aydır sitesinde stoklarında kahve olmadığı için listeden kalıcı olarak çıkarılmıştır.
Not2: Calibre Coffee Site yeniliğinden dolayı anketten çıkarılmıştır.
**Ortalamadan veya genel algıdan farklı seçenekler sunan firmaları kırmızıyla işaretledim.
**Ortalama Seçkiden daha az seçki sunan firmaları yine kırmızıyla işaretledim.
Her ay düzenlediğimiz Kahve Kulübü alım anketi zamanı geldi!
Haziran 2023 ayı toplu alım etkinliği için anketimizi oluşturduk. Oylama 30 Haziran 2023 Cuma günü 20:57 de bitecektir. Sonuçlar Anket bitince açıklanacaktır otomatik olarak. Detaylar 1 Temmuz 2023 günü açıklanacaktır.
Şimdiden bol kahveli güzel bir etkinlik olmasını diliyoruz. Bu ay ki etkinlikte; @Daunterm ile birlikte organizasyonla gönüllü olarak ilgileniyoruz.
Aylık toplu tadım etkinliği için önerilerinizi bu bağlantıyı tıklayarak ilgili konudan yapabilirsiniz.
Öneri yapmadan önce bilgilendirme soru-cevap konusunu okumanızı tavsiye ederim.
Ankette görmek istediğiniz kahve kavuran firma varsa, forum içi bu konudan iletebilirsiniz.
En Çok Seçilen Firmalar ve Oy vermeden önce vereceğiniz firmanın kahvelerine bakmanız için linkleri paylaştım. (Bu ay güncelledim)
Not: Minus one roastery 2 aydır sitesinde stoklarında kahve olmadığı için listeden kalıcı olarak çıkarılmıştır.
Not2: Calibre Coffee Site yeniliğinden dolayı anketten çıkarılmıştır.
**Ortalamadan veya genel algıdan farklı seçenekler sunan firmaları kırmızıyla işaretledim.
**Ortalama Seçkiden daha az seçki sunan firmaları yine kırmızıyla işaretledim.