Old school başkentte miymiş ya bilmiyordum. İlk defa alışveriş yapacağım. Ankara lobimiz iyi çalışıyor.
Aynen kardeşim touch blue.@kahveanalisti emekleriniz için çok teşekkürler. Ancak hem sizin emeğiniz hem de bu forumun kitlesine olan saygısızlık olarak görüyorum bu tarz davranışları. Ankete giriyorsun, açıklayacağız çalışıyoruz diyorsun, sonra da kapasite sorunu vb. Bana inandırıcı gelmiyor. Kapasite sorunu varsa size mail atsın oylamaya katılmasın o zaman. Lütfen @Kungpow Coffee tarzında bu tarz toplu alım vb. Durumlarda önce benim diyen, harcanan emeği boşuna götüren firmaların bir daha ankete katılamaması şeklinde bir kural koyalım. Tabii ki mücbir sebepler hariç tutulur.
Teşekkür ederiz. Tabii ki hatırlatırsanız seve seve yardımcı oluruz@kahveanalisti Abi neden Türkiye'deki tüm kavurucuları her ay arayıp stok durumları ile ilgili bilgi alıp ortalama herkesi mutlu edecek indirim verip veremeyeceklerini, ne zaman zam yapacaklarını, kargoyu ücretsiz yapıp yapmayacaklarını, kavrum zamanlarını ve yeni gelecek çekirdekleri profillerini bizimle paylaşmıyorsun ? Ben burada bi art niyet seziyorum.
Ayrıca başkentin değerli bir kavurucusuna da hayırlı olsun @OldSchoolRoastery dükkandan alabiliyoruz mu indirimlileri?
Hep dış güçler yüzünden. Reddit bizi kıskanıyor.@kahveanalisti emekleriniz için çok teşekkürler. Ancak hem sizin emeğiniz hem de bu forumun kitlesine olan saygısızlık olarak görüyorum bu tarz davranışları. Ankete giriyorsun, açıklayacağız çalışıyoruz diyorsun, sonra da kapasite sorunu vb. Bana inandırıcı gelmiyor. Kapasite sorunu varsa size mail atsın oylamaya katılmasın o zaman. Lütfen @Kungpow Coffee tarzında bu tarz toplu alım vb. Durumlarda önce benim diyen, harcanan emeği boşuna götüren firmaların bir daha ankete katılamaması şeklinde bir kural koyalım. Tabii ki mücbir sebepler hariç tutulur.
Bu Seffa Tam meraklı köfteci , her şeye maydanoz. Ergen birine benziyor ..ben sizin @cayisse olduğunuzu düşünmeye başladım. Felaket benzetiyorum tarzlarınızı.
Aynen kanzi.Bu Seffa Tam meraklı köfteci , her şeye maydanoz. Ergen birine benziyor ..![]()
Bunu öğrenerek kendine bir hedef belirlemiş oldun. Tebrikler.seviyeni bilmem iyi oldu.
Derdimiz yok buradan devam.Birbirinize neden durduk yere sallıyorsunuz, varsa derdiniz özelden sataşın.
çekirdeğimizi aldık geldik, özele gerek yok burası iyidirBirbirinize neden durduk yere sallıyorsunuz, varsa derdiniz özelden sataşın.
Aylık alımlarla beraber, aylık kafes dövüşleri teklif ediyorum.
Arka arkaya 5shot espresso içip yeterince uyarıldıktan sonra ev baristalarımızı kafese alırız. Hatta Analist bey’in yutup kanalından canlı yayınlarız.
Dövüşenede izleyenede bi ferahlama gelir.
Bir ritüele dönüşebilir. Kahve tanrılarına adak adarız. Dilerse kavurucularda Rey misteryo jünyır maskesi takıp katılabilir.
Fena olmaz.
Kazananlara, üzerinde kahve kulübü yazan sabun hediye edilebilir. Ödül bir fikir tabi, başka ödül önerisi olan varsa çok memnun olurum.
NooooooBu kadar gönüllü emeğe rağmen istifa diyenler varsa , buyrun istifa edin de kendileri bir denesin biraz da![]()
Kuşlar kısa hayat uçuyor değil miydi o söz!Hayat kısa kuşlar uçuyor.