Tüm anearobic kahvelerde benzer şeyle karşılaşıyorum ben de. Hatta taa zamanında kronotrop lakto fermenteyi ne zaman moccamasterda içsem daha çok beğeniyordum. Sonra fark ettim ki v60 immersion hayat kurtarıyor. Diğer bir tavsiyem de Cafec TH-1 filtreBende Jairo'da süreyi uzatamadımhızlı akışın sebebi fermente olması mı? Kurak topraklar gibi suyu dökmemle aşağıdan akması bir oluyor.
Şimdiden teşekkürlerinizi kabul ediyorum. Eliniz ayağınız olacak immersion <3V60 immersion siparişi verdim![]()
Yaşadığınız sorun için özür dileriz. Stok sorunu çözüldü.Las Delicias tükendi mi acaba? Çekirdek olarak stoğu gözükmüyor ancak öğütüm seçtiğimizde bir problem yok @Tetra.n.Roastery
Öncelikle afiyetler diliyorumBella Vista için konuşacak olursam, espressoda istediğim gibi bir çıktı alamadım. 93 derece, 18 gram kahve ile 35 saniyede 45 gram olarak aldığım shot ekşiliğe kaçan bir asiditeye sahip. Sıcaklığı 95 dereceye çekip, olmazsa biraz daha inceltmeyi deneyeceğim.
Bella Vistanın filtre performansına gelirsek, blooming + 2 döküş şeklinde denediğimde sıfır asidite, "bold" diye tanımlayabileceğim bir kahve çıktı ortaya. 4x60 ml (16 gram kahve) döküş denediğimde ise sönük, çay gibi bir kahve oldu. Bugün ise 93 derece su, 60 ml ile 40 saniye blooming ve tek döküş ile 240 ml'ye tamamlayarak demledim ve oldukça hoş, rom tadım notunu verebilen bir kahve çıktı ortaya. Kağıt olarak TH-3 kullandım.
Merhabalar@Tetra.n.Roastery Ally seçkisinin satış tarihiyle ilgili gelişme var mıdır?
Afiyetler olsun.Sefer bey, seckilerinizde bulunan bir cok kahve benzetmek gibi olursa viski gibi hepsi bir birinden oturakli. Tesekkurler.
Ben de atölyeden almak aynı zamanda sizle de tanışmak istiyorumTabi atölyeden de teslim alabilirsiniz. Bir espresso eşliğinde sizleri çalışma saatlerinde ağırlamak isteriz![]()
Merhabalar Diofanor Ruiz ve Bombe Bensa tükendi .
Tabiki sabah 10:00 akşam 17:00 arası beklerim iyi günler dilerimBen de atölyeden almak aynı zamanda sizle de tanışmak istiyorum![]()
Mokopot icin kahve onere bilirmisiniz?Merhabalar Diofanor Ruiz ve Bombe Bensa tükendi .