• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔️ Sonuç Şubat 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Paketleme çok güzel, umarım kahve çekirdekleri de güzeldir. Ellerinize sağlık! 👏 @Tetra.n.Roastery
Gördüğüm en iyi paketleme.
Biraz büyük bir alım oldu ama deyecegine inanıyorum şimdi sıra sabırsız beklemede ☺️

@Tetra.n.Roastery ve @Sefer Dağ teşekkürler 😂
Merhaba ben de #TR1242 ile alıma katıldım. Kahvelerden birisini degassing süresini doldurmaya yakın kavrumlardan yollayabilirseniz çok sevinirim. Emeği geçenlere teşekkürler.
Tabi paketleme ekibine ilettik. Eğer sipariş notuna da yazdıysanız sorun olmayacaktır.

Afiyet olsun😊 Çok zor günler geçiriyoruz. Umarım biraz da olsa kahvelerimizle sizleri mutlu edebiliriz.

Merhaba @Tetra.n.Roastery, TR1237 sipariş no ile arkadaşlarımın iş yerine filtre öğütüm seçenekli 1 kg kahve gönderdim, ancak direkt çekirdek gitmiş. Ümraniye civarlarında öğüttürebilecekleri bir yer var mıdır?

#TR1257 ile katıldım ancak bazı kahvelerin hem filtre hem espresso versiyonları olduğunu fark ettim ben hangisini aldım bilmiyorum filtre kavrumu olması lazımdı benim istediğim.​

Dün kahveleri almaya sefer beyin yanına uğradım.Çok ummalı bir çalışma var bir yanda gelen siparişler kavuruluyor.Bir yandan bizlere en iyi kahveleri içirebilmek için tarifler,demlemeler yapılıyor.Sağolsun bir espresso ikram etti bence bombe den sonra kesinlikle yeni favori bu olacak.Ama çok özeniyorlar çok dikkat ediyorlar i.Umarım emeklerinin karşılığı kat kat döner ortalama kahveye bile çok mükemmel bir hale kavuşturuyor sefer bey.Çok teşekkür ediyorum herşey için @Sefer Dağ kahveleri denemek için sabırsızlanıyorum.

TR1225 ile alıma katıldım ve siparişimi bugün teslim aldım. Paketleme gerçekten sadece kahve olarak değil bu zamana kadar gördüğüm en iyi ve kaliteli paketleme. Ama yinede kargocuların gazabından kurtulamamış. :) Hatta Las Delicias bile delinmiş ve bir miktar kutuya dökülmüş. Sadece bu konuda kargo ile görüşmenizi rica edeceğim. Başka arkadaşlar da bu sorunu yaşamasınlar.
IMG_8180.pngIMG_8186.jpeg

Merhaba @Tetra.n.Roastery, TR1237 sipariş no ile arkadaşlarımın iş yerine filtre öğütüm seçenekli 1 kg kahve gönderdim, ancak direkt çekirdek gitmiş. Ümraniye civarlarında öğüttürebilecekleri bir yer var mıdır?
Merhabalar yaşadığınız durum için çok üzgünüz. Coffee Manifesto da çekirdeklerinizi öğüttürebilir ya da dilerseniz yeniden gönderim sağlayabiliriz.

#TR1257 ile katıldım ancak bazı kahvelerin hem filtre hem espresso versiyonları olduğunu fark ettim ben hangisini aldım bilmiyorum filtre kavrumu olması lazımdı benim istediğim.​

Merhabalar tüm çekirdeklerimizin kavrumu aynıdır. Omniroast olarak kavuruyoruz. Sitemizdeki farklı başlığın olma sebebi öneri olarak sunulması içindir. Afiyet olsun.

Dün kahveleri almaya sefer beyin yanına uğradım.Çok ummalı bir çalışma var bir yanda gelen siparişler kavuruluyor.Bir yandan bizlere en iyi kahveleri içirebilmek için tarifler,demlemeler yapılıyor.Sağolsun bir espresso ikram etti bence bombe den sonra kesinlikle yeni favori bu olacak.Ama çok özeniyorlar çok dikkat ediyorlar i.Umarım emeklerinin karşılığı kat kat döner ortalama kahveye bile çok mükemmel bir hale kavuşturuyor sefer bey.Çok teşekkür ediyorum herşey için @Sefer Dağ kahveleri denemek için sabırsızlanıyorum.
Afiyet olsun.

TR1225 ile alıma katıldım ve siparişimi bugün teslim aldım. Paketleme gerçekten sadece kahve olarak değil bu zamana kadar gördüğüm en iyi ve kaliteli paketleme. Ama yinede kargocuların gazabından kurtulamamış. :) Hatta Las Delicias bile delinmiş ve bir miktar kutuya dökülmüş. Sadece bu konuda kargo ile görüşmenizi rica edeceğim. Başka arkadaşlar da bu sorunu yaşamasınlar.
Ekli dosyayı görüntüle 24308Ekli dosyayı görüntüle 24309
Öncelikle yorumlarınız için çok teşekkürler. Kargo şirketine gerekli uyarıları yapacağız. Kahve zarar gördüyse dilerseniz yeniden bir gönderim sağlayabiliriz.Afiyet olsun.

Öncelikle yorumlarınız için çok teşekkürler. Kargo şirketine gerekli uyarıları yapacağız. Kahve zarar gördüyse dilerseniz yeniden bir gönderim sağlayabiliriz.Afiyet olsun.
Paketi yırtılmış sadece. Değiştirmeyi gerektirecek bir durum yok. Zaten 1 şubat kavrumlu olduğu için tüketmeye bu paketten hızlıca başlayacağım.
Tahminimce kargo fiyatlarından dolayı astarı yüzünü geçecek durumu olacaktır. Yine de teklifiniz bile yeterli. Teşekkürler. :)

Perşembe akşam 17:20 gibi verdiğim sipariş ertesi gün sabah 10'da geldi😳 Ankara-Istanbul. Özel araçla kendiniz mi getirdiniz nasıl yaptınız! Paketleme de görüldüğü gibi müthiş. Aslında ben bu kutu içinde kutuların, israfa kaçan bir pazarlama yöntemi olduğunu düşünüyorum. Çoğu kavurucu da böyle tercih ediyor. Çok kahve tüketiyorum, ayda iki sipariş versem, bir senede evde kutudan geçilmez. Hepsi atılıyor tabi ki. Maliyetin ambalaj yerine kahveye harcanmasını tercih ederim. Ama iyiye de iyi denir yani, eleştirilecek bir durum değil. Tercih meselesi. Küçük deneme paketleri de zipli valfli, bunlar hep örnek olası işler👏Umarım kahveler de bu kadar iyidir

Ekli dosyalar

• 20230210_185455.jpg
    20230210_185455.jpg
    60.7 KB · Görüntüleme: 164
#TR1299 siparişi ile alıma katıldım. Bu zorlu süreçte emeği geçen herkese teşekkürler. Umarım güzel günlerde içmeye nasip olur.

Merhaba , İkinci alımı yapmak için siteye girdim fakat Diofanor Ruiz kalmadı sanıyorum :eek:. Tekrar stoga giricek mi ? veya buna muadil öeneriniz var mı ? @Tetra.n.Roastery
Merhabalar maalesef Diofanor Ruiz için stoğumuz kalmadı. Muadil olarak Jairo tavsiye edebiliriz. Afiyet olsun.
#TR1325 siparişi ile alıma katıldım. Diofanor ruiz kalmamış sanırım :( Onun yerine jairo denicem bakalim. Herkese afiyet olsun.
Afiyet olsun.

Geri