• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔️ Sonuç Şubat 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

#TR1191 siparişi ile alıma katıldım
Emeği geçen herkese teşekkürler

Merhabalar stok sorunları ve sistemden ötürü her sepet için bir ekipmana indirim yapabiliyoruz.
Mantığı anlıyorum fakat bunun tadım paketleri için de aynı şekilde geçerli olması doğru değil bence. Benim yaşadığım sorunda 1000 TL lik tadım paketi alınsa bile tek ürün olarak görüyor sistem. Tadım paketlerini bu sistemin dışında bıraksanız daha makul olur bence.

İyi Pazarlar @Tetra.n.Roastery ben de #TR1194 sipariş kodu ile 3 paket kahve satın aldım. Degassing sürecini tamamlamış ya da tamamlamasına diğerlerine kıyasla daha az kalmış bir kahve gönderebilir misiniz, siparişimdeki herhangi bir kahve olabilir.
Kahve stoğum sandığımdan daha azmış meğer :) Şimdiden ilgi ve anlayışınız için teşekkürler.

#TR1191 siparişi ile alıma katıldım
Emeği geçen herkese teşekkürler
Afiyet olsun 😊

İyi Pazarlar @Tetra.n.Roastery ben de #TR1194 sipariş kodu ile 3 paket kahve satın aldım. Degassing sürecini tamamlamış ya da tamamlamasına diğerlerine kıyasla daha az kalmış bir kahve gönderebilir misiniz, siparişimdeki herhangi bir kahve olabilir.
Kahve stoğum sandığımdan daha azmış meğer :) Şimdiden ilgi ve anlayışınız için teşekkürler.
Notumuzu aldık. Afiyet olsun 😊

Genel bir ricamız olacak. Her ne kadar forumda ya da özel mesajda istekler yazılsa da ayrıca sipariş notu kısmına belirtilirse hata oranı azalacaktır.

İlginiz için teşekkürler ☺️

Merhaba,
Las Delicias 250gr-Çekirdek "Hepsi Satıldı" olarak görünüyor, fakat 1000gr-Çekirdek seçeneğinde sepete eklemeye izin veriliyor. Yazılım hatası mı var acaba yoksa bu çekirdek sadece kilo ile mi satılabiliyor?

Merhaba,
Las Delicias 250gr-Çekirdek "Hepsi Satıldı" olarak görünüyor, fakat 1000gr-Çekirdek seçeneğinde sepete eklemeye izin veriliyor. Yazılım hatası mı var acaba yoksa bu çekirdek sadece kilo ile mi satılabiliyor?
Merhabalar sistemsel bir sorun yaşanmış. Hemen düzelttik. Las Delicias stoklarımız mevcut. İlginiz için teşekkürler.

Gördüğüm en iyi paketleme.

Ekli dosyalar

• DA1C10DD-43F8-41DD-BA0A-41DEE176B55B.jpeg
    DA1C10DD-43F8-41DD-BA0A-41DEE176B55B.jpeg
    115.5 KB · Görüntüleme: 211
Merhaba ben de #TR1242 ile alıma katıldım. Kahvelerden birisini degassing süresini doldurmaya yakın kavrumlardan yollayabilirseniz çok sevinirim. Emeği geçenlere teşekkürler.

Geri