@Tetra.n.Roastery selamlar, demlemeler için önereceğiniz su markası, öğütüm (ince/orta),filtre kağıdı vs önerileriniz var mıdır
iyi ki, burada konusu gecti ve ben de ogrenmis oldum.Merhaba.Sitenizde neden kategorize edildi o zaman bu durum,kafa karıştırıcı oluyor bana göre..Tel çatı altında filtrelemeniz daha uygun olabilir gibi geldi bana..
Bombe bensa tükendi mi acaba?
Merhabalar şuan stok güncelledik 20 adet 250 Gr lık stok durumu mevcuttur.Merhaba.Sitenizde neden kategorize edildi o zaman bu durum,kafa karıştırıcı oluyor bana göre..Tel çatı altında filtrelemeniz daha uygun olabilir gibi geldi bana..
Tek çatı altında olması şeklinde var aslında tüm kahveler girdiğiniz zaman görünüyor ayrı şekilde açılması çok fazla envanteremizde kahveler var deneyip en çok hangi kahveler espresso'da filtrede çıktığına bakıp bir nevi sizlere daha rahat bir koleksiyon sunmak tamamen amacımız.Merhaba.Sitenizde neden kategorize edildi o zaman bu durum,kafa karıştırıcı oluyor bana göre..Tel çatı altında filtrelemeniz daha uygun olabilir gibi geldi bana..
Cofinet kahveleri için çok yakın zamanda sitemize reçeteler eklenecek. Eğer merak ettiğiniz kahve / reçete varsa yardımcı olmaya çalışabiliriz.Referans için reçete paylaşıyor musunuz?
Cofinet kahveleri özelinde.
Merhabalar su olarak Nestle Pure Life öneriyoruz. Öğütüm olarak kahve ve reçeteye göre değişiyor haliyle. Filtre Kağıdı olarak TH-1, TH-3, Abaca Plus filtrelerini kullanıyoruz / öneriyoruz.@Tetra.n.Roastery selamlar, demlemeler için önereceğiniz su markası, öğütüm (ince/orta),filtre kağıdı vs önerileriniz var mıdır![]()
Merhabalar Kiloluk alımlarda sepetten önce %5 indirim mevcut. Zaten kod girmeden üstü çizili eski fiyatı gösteriyor. Ardından kod ile %25 daha iniyor.Merhaba, kiloluk alımda yüzde 25 + yüzde 5 demişsiniz ancak sadece yüzde 25 iniyor. Acaba yanlış mı anladım ben. Tşk ler, selamlar.
15g doz, 37g verim = 1:2,5Bombe ve Yes blend için referans espresso reçeteniz su öneriniz var mıdır?@Tetra.n.Roastery
Afiyet olsun4 adet 250 gr çekirdek sipariş ettim:
Bella Vista
Djimmah
Jaguar
ve Bomba![]()
Bombe stokları bittikten sonra maalesef yenilenemeyecek. Akşam yeni stok durumlarını paylaşacağız.Bombe nin stok kritik sanırım.
Devamı var mı acaba?
Cevap için çok teşekkürler, kahveleri teslim aldım ancak özel mesajda özellikle 20 ocak kavrumundan yollayacağınızı konuşmuştuk notlarda da belirtmiştim ona göre sipariş vermiştim gelen 2.5 kilo kahvede 1 şubat kavrumu :/ Birde paketlerin zipsiz olması çok üzdü..15g doz, 37g verim = 1:2,5
17,5g doz, 47,5g verim = 1:2,7
22g doz, 44g verim = 1:2
Tarif yapımına 1:2 oranından başlamanızı öneririm. 1:2 oranında espressoların hoş bir şekilde güçlü olduğunu ancak tüm nüansları tatmak için çok güçlü olmadığını fark ettik. 1:1,5 oranı, espressoyu aşırı güçlü ve güçlü yapabilir, bu da kahvenin vermesi gereken tüm güzel tatları gizler. Bazı kahvelerde 1:2,5 oranına gitmek de akıllıca olabilir, böylece sertlik biraz azalır ve kahve daha fazla açılır.
Espresso tarifleri hazırlarken, en az birkaç farklı demleme süresini denemeden önce oranı 1:2'den değiştirmemenizi öneririz. Sadece farklı demleme sürelerinde 1:2 oranında hoş sonuçlar elde edemeyeceğinizi düşünüyorsanız, oranı değiştirmeye başlamalısınız.
25sn = çok asidik, içi boş tat, kısa ağızda kalan tat
27sn = parlak asitlik, daha fazla aroma, oldukça iyi
29sn = hoş asitlik, daha fazla tatlılık, dengeli tat ve uzun ağızda kalan tat
31sn = tatlı ama acı notalar
Afiyet olsun
Bombe stokları bittikten sonra maalesef yenilenemeyecek. Akşam yeni stok durumlarını paylaşacağız.
20 Ocak kavrumu kısmı için çok özür dileriz. Stoklarda karışıklık olduğundan dolayı öyle bir sorun olmuş. Paketlerimiz ile birlikte plastik kilit yolluyoruz. Eğer kilit size ulaşmadıysa(paketleme de düşmüş ya da unutulmuş olabilir) paketler valfli olduğu için, paketleri tek tek açmanızın daha sağlıklı olacağını söyleyebiliriz. Paketlerimiz valfli olduğundan dolayı ağzı açılmadığından muhafaza konusunda o şekilde bekletebilirsiniz. Zipli paketler ile ilgili piyasa araştırması yapıyoruz, 125 gramlık paketlerimizde kullanıyoruz ama daha iyisini, daha kalitesini bulmaya çalışıyor ve bunu fiyata yansıtmamaya çalışıyoruz. Umarız kahvelerimizin tadı bu açıkları kapatır. Afiyet olsunCevap için çok teşekkürler, kahveleri teslim aldım ancak özel mesajda özellikle 20 ocak kavrumundan yollayacağınızı konuşmuştuk notlarda da belirtmiştim ona göre sipariş vermiştim gelen 2.5 kilo kahvede 1 şubat kavrumu :/ Birde paketlerin zipsiz olması çok üzdü..
Afiyet olsunSonunda tetraya seçimi kazandırmışken den de natural colombialar, san victor ve las delicias ile alıma katıldım. Daha önce bombeyi denemiştim, yeni kahveler deneyebilmek için almadım. İçmeyenler için onu da tavsiye ederim. İlgileri için hem alım ekibi hem de Sefer beye tekrar teşekkür ederim.
Şimdiden afiyetler dilerimSonunda tetraya seçimi kazandırmışken den de natural colombialar, san victor ve las delicias ile alıma katıldım. Daha önce bombeyi denemiştim, yeni kahveler deneyebilmek için almadım. İçmeyenler için onu da tavsiye ederim. İlgileri için hem alım ekibi hem de Sefer beye tekrar teşekkür ederim.
Merhabalar, 10-20 gün arası degass öneriyoruz. Amaya için olan ve tüm Cofinet seçkimizin reçeteleri internet sitemizde ürün sayfamıza yüklendi.Selamlar kahveler ulaştı kutulama cidden şık, Amaya ve san victor a uygun reçete öneriniz var mıdır?
Birde kaç gün degas öneriyorsunuz?