• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔️ Sonuç Şubat 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

D13EB069-05AA-4DCE-8669-FC44B28BBA1C.jpeg
Dün akşam @Eluna 'yla beraber tetra'n - a uğradık. Büyükşehir belediyesi çalışıyor:)
Paketlerden birinin içine küçük altın koyalım mı fikrim pek tutulmadı): İşletme zekam bu kadarmış -.-

Bu keşkemeşin arasında yeni gelen ally çekirdeklerinin profillerini oturtmaya çalışıyorlar, biter bitmez koşulsuz ama 14-15 kişilik bir atolye olacak sanıyorum.

Ankara'dan İstanbul'a ertesi gün kargo gelmesi ve kavurma tarihinin 1 gün önce olması biraz şov olmuş. Tebrik ediyorum arkadaşları.

Ayrıca bir de sorum olacak.

Degassing için önerilen süre nedir?

(10-20 gün önerilmiş önceki mesajlarda teşekkürler)

İndirim kodu girebileceğim bir alan göremedim, hangi aşamada çıkıyor tam olarak? Bir de Bella Vista veya Las Delicas için hazırda 10 günlük kavrum var mıdır?

İndirim kodu girebileceğim bir alan göremedim, hangi aşamada çıkıyor tam olarak? Bir de Bella Vista veya Las Delicas için hazırda 10 günlük kavrum var mıdır?
Merhabalar ödeme butonuna tıkladığınızda sepetinizin altında 1675528644564.png bu kısım karşınıza çıkacak, buraya kodu girebilirsiniz. Bella Vista ve Las Delicas'ın degassli halini siparişi verirken sipariş notu kısmına belirtirseniz paketleme esnasında arkadaşlar yardımcı olmaya çalışacaktır.
Las Delicas referans demleme reçetesi için :

Ankara'dan İstanbul'a ertesi gün kargo gelmesi ve kavurma tarihinin 1 gün önce olması biraz şov olmuş. Tebrik ediyorum arkadaşları.

Ayrıca bir de sorum olacak.

Degassing için önerilen süre nedir?

(10-20 gün önerilmiş önceki mesajlarda teşekkürler)
Afiyet olsun ☺️

Son düzenleme:
Rom sever biri olarak ne kadar rom tadım notuna sahip kahve varsa aldım :) Las delicas ve bella vistanın espresso performansını özellikle merak ediyorum.

geçenlerde ankara ziyaretim sırasında uğradığım Tetra N' coffee, barista arkadaşın güler yüzlü tavrı, kahveler konusunda yardımcı olması, kahveleri tek tek açıklaması, özenerek kahve demlemesi (ki bu normalde pek mümkün olmuyor, çoğu yerde sıcak suyu V60'a boca ediyorlar) nedeniyle her ankara ziyaretimde mutlaka uğrayacağım bir yer oldu. Bursa'dan geliyoruz dediğimde ayrıca ilgilendi sağolsun.

Norbey Quımbayo (washed) daha önce Tetra N 'de barista arkadaşın tavsiyesi üzerine aldığım ve çok sevdiğim bir kahveydi. toplu alımdan aldığım 20 ocak kavrum tarihli Quimbayo 2 gün önce elime ulaştı (siparişimden hemen 1 gün sonra). bugün demledim, gerçekten çok güzel bir kahve. favorilerim arasına girdi. teşekkürler @Tetra.n.Roastery

Sepete cafec th-3, cafec traditional ve origami ekledim kahvelerin yanına fakat ekipmanlar için %10 indirimi sadece cafec traditional üstünden yaptı. Origami ve th-3 aynı şekilde kaldı. Sistemsel bir hata mı var ya da indirimi yanlış mı anladım? Teşekkürler @Tetra.n.Roastery

Sepete cafec th-3, cafec traditional ve origami ekledim kahvelerin yanına fakat ekipmanlar için %10 indirimi sadece cafec traditional üstünden yaptı. Origami ve th-3 aynı şekilde kaldı. Sistemsel bir hata mı var ya da indirimi yanlış mı anladım? Teşekkürler @Tetra.n.Roastery
Merhabalar stok sorunları ve sistemden ötürü her sepet için bir ekipmana indirim yapabiliyoruz.

geçenlerde ankara ziyaretim sırasında uğradığım Tetra N' coffee, barista arkadaşın güler yüzlü tavrı, kahveler konusunda yardımcı olması, kahveleri tek tek açıklaması, özenerek kahve demlemesi (ki bu normalde pek mümkün olmuyor, çoğu yerde sıcak suyu V60'a boca ediyorlar) nedeniyle her ankara ziyaretimde mutlaka uğrayacağım bir yer oldu. Bursa'dan geliyoruz dediğimde ayrıca ilgilendi sağolsun.

Norbey Quımbayo (washed) daha önce Tetra N 'de barista arkadaşın tavsiyesi üzerine aldığım ve çok sevdiğim bir kahveydi. toplu alımdan aldığım 20 ocak kavrum tarihli Quimbayo 2 gün önce elime ulaştı (siparişimden hemen 1 gün sonra). bugün demledim, gerçekten çok güzel bir kahve. favorilerim arasına girdi. teşekkürler @Tetra.n.Roastery
Afiyet olsun, yine bekleriz😊

Geri