• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔️ Sonuç Mart 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Merhabalar! Bu ayki alıma Kenya'yı çok beğenmemin üstüne "641249856e358" sipariş numarasıyla tekrardan katıldım.

Aldığım kahveler:
1. Ethiopia Kabira Lot #7 | Kavrum 21.02.2023
2. El Salvador Finca La Siberia | Kavrum : 14.03.2023

Denemek için sabırsızlıkla bekliyorum fakat Ethiopia Kabira Lot #7 21 Şubat tarihli kavrum yollanmış. Eski kavrum geleceğini hiç hesaba katmadım fakat baya bir süre de geçmiş gözüküyor. Dinlenmiş kavrum bitti dediğiniz için almıştım halbuki :( @cemtolgaizm
Hocam mümkün değil ya yanlış işaretlenmiştir. Dükkanda demleyecek kahve bulamıyorum öyle söyleyeyim. Bir kontrol ederim. ✌🏼

Önden 1 adet Mignon Single Dose ile alıma katıldım. Değirmen gelsin de espressodan devam edelim. 🔥
Maalesef siparişi iptal talebinde bulundum, gemi ile değil taşıyıcı TIR'ın kazaya karışması ile ilgili bir durum varmış ve sevkiyat gecikeceği için böyle bir karar almak durumunda kaldım. 😐

Siberia'nın kavrum tarihini referans alabilirim eğer karışıklık varsa ?
Aynen alabilirsiniz. Az önce konuştum hatta, muhtemelen önceden hazır olsun diye işaret yapılmış dikkat edilmeden size o paket gönderilmiş olabilir. Kusura bakmayın. 🙏🏼

-El Salvador Finca La Siberia
Kahve toz yapıyor ama bu olumsuz bir duruma sebep olmuyor, toz kaynaklı süre uzaması gözünüzü korkutmasın.
20 gr ve 15 gr üzerinde denemeler yaptım; 15 gr ile daha tutarlı bir demleme oldu.
C3 13 klik 15 gr kahve sırma su(damacana) th-3 filtre.
Kahvede asidite ve tatlılık sevenler için çok iyi bir tercih olacaktır.
Bal gibi bir kahve🤌
Ben uğraşmayacağım ama kesinlikle kasuya methodu denenmeli :)

Yaklaşık 1 yıldır kahvekulubu aylık kahve alımları üzerinden alım yapıyorum, aylık 1-1.5 kg kadar. Hiçbir internet sitesi butceme bu kadar destek olmadı, teşekkürler organizatör arkadaşlara. Hakkaride bulamadığımız her türlü kahveyi uygun fiyata eduniyoruz sayenizde.

Duramino
Finca la siberia
Filter blend aldım

Duramino bence gövde düşük olmasına göre aromaları net veriyor. Siberianın da fiyatına göre bence performansı düşük.
Filter blend çok hoşuma gitti. Günlük tüketim için kullanılabilir.

Herkese iyi haftalar.
Ufak bir stok bilgisi vereyim istedim.

Kabira’yı maşallah yok ettiniz 😂 Elveda diyoruz kendilerine.
Monte Bonito ve Panama’nın da son kavrumları yapıldı.
Duromina yarım çuval kadar kaldı.
Diğer kahvelerde sıkıntı yok şimdilik. ✌🏼

Arkadaşlar aldığınız çekirdekleri ilgili bilgi verseniz güzel olur hangi çekirdeği alsam kararsızım.2 veya 3 çekirdek seçmek istiyorum.

Espresso Perfetto Cafe Miscela 250 gr. pazartesi gün içerisinde eklenir mi? Çekirdek olarak sipariş vereceğim​

Herkese iyi haftalar.

Arkadaşlar aldığınız çekirdekleri ilgili bilgi verseniz güzel olur hangi çekirdeği alsam kararsızım.2 veya 3 çekirdek seçmek istiyorum.
Kabira ve pacamara aldim. Kabira fiyat performans cüzdan dostu bir kahve. Günde 2 3 tane rahat rahat içilir. Pacamara direk ticaret olması bende +1. Tatlımsı bir içimi var. Ikisinide aldığına memnun kaldım.

Herkese iyi haftalar.

Cem Bey yeni bir kahveniz çıkar mı ay sonuna kadar?

Herkese iyi haftalar.

Neyse ki sabah kabira ve Duromina siparişi geçmişim 😁

Herkese iyi haftalar.

merhaba, kiandu'nun 250 gr paketi stokta kalmamış gözüküyor.

Herkese iyi haftalar.

Kenya ve Duromina 250 gr seçenekleri stokta yok görünüyor stok güncellenecek mi?

Geri