• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔️ Sonuç Mart 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Yanlış anlaşılmaz umarım ama sormak istedim: ben alımlardaki %8'lik depremzede fonunun hangi kanallardan bölgeye aktarıldığını, ulaşma durumunu merak ediyorum.
Bilgi paylaşabilir misiniz lütfen?

Teşekkürler.
Selamlar, websitesinden verileri çekip işliyoruz. Mart ayı sonunda bir oylama açılmıştı Editörler tarafından. Oradaki oylama sonucunda çıkan kuruma fon yatırılacak. :)

Selamlar, websitesinden verileri çekip işliyoruz. Mart ayı sonunda bir oylama açılmıştı Editörler tarafından. Oradaki oylama sonucunda çıkan kuruma fon yatırılacak. :)
Websitesi bilgisini aldıktan sonra ben de tutarı yazacağım ve yatırıldığına dair de bir belge paylaşırım tabii.

Websitesi bilgisini aldıktan sonra ben de tutarı yazacağım ve yatırıldığına dair de bir belge paylaşırım tabii.
tutar paylaşılması ne kadar doğru olur emin değilim, bu sebeple ondan bahsetmedim hiç.
sonuçta sizin cironuz konusu çıkmasın burda, ona gerek yok bence :)

ama teşekkür ederim bilgi için.

@cemtolgaizm kampanya için teşekkürler. kiandu, duramina, burundi ve berlina estate ile alıma katıldım. Sizden ilk siparişimdi ve çok memnun kaldım.

Yanlış anlaşılmaz umarım ama sormak istedim: ben alımlardaki %8'lik depremzede fonunun hangi kanallardan bölgeye aktarıldığını, ulaşma durumunu merak ediyorum.
Bilgi paylaşabilir misiniz lütfen?

Teşekkürler.
tutar paylaşılması ne kadar doğru olur emin değilim, bu sebeple ondan bahsetmedim hiç.
sonuçta sizin cironuz konusu çıkmasın burda, ona gerek yok bence :)

ama teşekkür ederim bilgi için.

Dostlar selamlar,

Ankete göre ortaya çıkan "AHBAP Derneği"ne yardımlarımız aktarılsın sonucu göz önüne alınarak sevgili @cemtolgaizm bugün bağışı tamamlamış bulunmaktadır.

Öncelikle başta @cemtolgaizm olmak üzere Grizzly ailesine, güzel bir alım ve destek sağladıkları için daha sonrasında siz değerli kulübün üyelerine indirim oranınızdan feragat edip bağış yapılmasına olanak sağladığınız için teşekkür ederiz.

Bağış Tutarı.png

Arkadaşlar Sitede Ethiopia Kabira Lot 7 nin künyesine ulaşamadım, herhalde kaldırmışlar. Sitede Cem beyin vermiş olduğu reçeteyi varsa paylaşabilirmisiniz. @cemtolgaizm

Arkadaşlar Sitede Ethiopia Kabira Lot 7 nin künyesine ulaşamadım, herhalde kaldırmışlar. Sitede Cem beyin vermiş olduğu reçeteyi varsa paylaşabilirmisiniz. @cemtolgaizm
Kahve tükendiği için kaldırmışlar siteden. Ama yanlış hatırlamıyorsam imersiyon tarifi vardı yalnızca.

Ben v60da bir demleme yaptım o da biraz hayal kırıklığı oldu, zor çözünen bir kahve gibi. Bir dahaki sefere kaynar suyla girişeceğim oran olarak da 1/15 belki de 1/14. Gövde çok düşüktü, su gibi bir şey içtim. Onu hoşafa çevirmeye çalışacağım.

Kahve tükendiği için kaldırmışlar siteden. Ama yanlış hatırlamıyorsam imersiyon tarifi vardı yalnızca.

Ben v60da bir demleme yaptım o da biraz hayal kırıklığı oldu, zor çözünen bir kahve gibi. Bir dahaki sefere kaynar suyla girişeceğim oran olarak da 1/15 belki de 1/14. Gövde çok düşüktü, su gibi bir şey içtim. Onu hoşafa çevirmeye çalışacağım.
Düzeltme: Arkadaş Kabiradan bahsetmiş, benim yorumum Duromina hakkında.

Elinde Kenya Kiandu olanlar Getir'in Kuzeyden suyuna bir şans versinler derim.

Nestle suda asiditesi daha yuvarlak, şurubumsu bir sonuç vardı. Aynı parametrelerle Kuzeyden ağız şapırdatıcı çok canlı bir sonuç verdi.

Ben Duromina dan, abant su 92-93 C, bloom + tek dokus, 2:30-40 bitis, 1:15, 20 g, olarak aşırı keyif aldım, bir paket buzluga atmadigima pişman oldum.
demlemem uzun sürmüştü ben de tam blooming + tek döküş yapıcaktım :D

Ay sonunda miktar da açıklanacak dendi. 1 kişi açıklanmasın dedi diye mi miktarı kapattınız? :)
Bağış tutarı bize açık bir şekilde geldi. Biz kapatarak paylaştık. Böylelikle cironun ortaya çıkmasının önüne geçebileceğimizi ve aynı zamanda en azından editörlerin bağış miktarını görebildiği bir sistem olarak işledik.

Geri